Kızlar acill bakın lütfenn

Aminn. Allah razı olsun canım. Test yap koyulaşma takip et at yine beraberce bakarız kaset testler diğerleri kadar hassas değil böyle çıktıysa güzel bir sonuç sizi bekliyor demektir Allah’ın izniyle
Bende silik bile olsa kaset testlerin daha güvenilir olduğunu düşünüyorum ama bazı markaların yanlış sonuc verme durumunu da burdan çok okudum o yüzden endişelendim sabredip dua edip beklemek zorundayım

Bende silik bile olsa kaset testlerin daha güvenilir olduğunu düşünüyorum ama bazı markaların yanlış sonuc verme durumunu da burdan çok okudum o yüzden endişelendim sabredip dua edip beklemek zorundayım
Hangi marka canım testin lobuquickti benim ilk böyle yaptığım testim

Başka da test yok elimde şu an ancak yarın bir kaç tane almayı düşünüyorum farklı markalardan

Bu Frellyde yaptım ondada silikti bu markaya güvenen pek yok canım. Awox yada prodictor alabilirsen onu al bir dene
Evet evet farklı markalardan bakıcam yarın inşallah beni yanıltmaz hiç böyle çıkmazdı çünkü saniyesinde belirdi beni heyecanlandırdı

Evet evet farklı markalardan bakıcam yarın inşallah beni yanıltmaz hiç böyle çıkmazdı çünkü saniyesinde belirdi beni heyecanlandırdı
Saniyede belirdi ve pembe zaten. Olumsuz düşünmüyorum da yine çok bel bağlamayalım yarında yaparsan konuşalım canım. Sormak istediğin bişey olursa her zaman

Saniyede belirdi ve pembe zaten. Olumsuz düşünmüyorum da yine çok bel bağlamayalım yarında yaparsan konuşalım canım. Sormak istediğin bişey olursa her zaman
Tamam canım çok teşekkür ederim hepimizin birbirimize duası kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…