kizlar acill teste baknnn

ayselmamedova123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
534
217
18
28
kizlar adetmden iki gun once adetm oldu az az oldu ama rengini tam cozemedm test yapdm kanmla idrarmi karsdp ilk ckmadi sora ckdi ama bu kan izimi ikinci cizgimi anlayamdm cok hafif ckms insallah anlarsnz

IMG_20170401_102847.webp

Uzaktan baktım ikinci çizgi var eğer tam kırmızı kanama gelmediyse bi kan testi yaptır derim eğer hamileysen kahverengi kan bazen düştüğün habercisi olabiliyor

Uzaktan baktım ikinci çizgi var eğer tam kırmızı kanama gelmediyse bi kan testi yaptır derim eğer hamileysen kahverengi kan bazen düştüğün habercisi olabiliyor
canm benim daha once yerlesme kanamam olmusdu iki gun normal olmusdu yani kahve veya pembe degildi neblem normalde bugun olmasi gerekdi adetimin herhalde adet gununden gecmeden gosdermez tam varsada

kizlar adetmden iki gun once adetm oldu az az oldu ama rengini tam cozemedm test yapdm kanmla idrarmi karsdp ilk ckmadi sora ckdi ama bu kan izimi ikinci cizgimi anlayamdm cok hafif ckms insallah anlarsnz

Canim o testi yika cizgi kalırsa var demektir kansa cikar zaten benimde oyle oldu yikadim cizgi duruyodu

Back
X