KİZLAR ACİLL YARDİM

Esim benim yanimda cok zor gunler gecirdigim icin,hergun aglarim uzulurum mutsuz oldugumu goruyo sarilir oper hersey gecicek ne yapalim Allah verdi Allah aldi diyor ,ailesininde ilgisizligini yuzlerine soyledi gecen,
gun cok zor gunler gecirdi esim hic yaninda olmadiniz hasta yatti gelip ilgilenmediniz simdide ondan ilgi bekliyorsunuz diyor oyle soyleyince susuyorlar cvp yok!!
Allahtan iyi bir esim var her zaman arkamdadir,annesinin huyunu bilir de elinden bisiy gelmez anadir sonucta.
 
Gidin tabii.Fenalasip hastalanan siz olsaniz tum arkaba vebarkadasriniz evize gelip gitse, ama ust katinizDa olmasina ragmen gormeye dahi gelmeyen insanlar hakkinda ne hisseder ,ne dusunursunuz?
Kendinize yakistiriyorsaniz gitmeyin ama uygun olan gitmenizdir.
 
Birde,genelde buyuklerime anlatiyorum durumumu,olsun kizim sen yine yap Allah rizasi icin diyorlar o utansin diyorlarda onda oyle utanilacak yuz yokki yaparsin memnun olmaz,bir keresinde yazlikdan donucekdi,evine temizlikci aldim kv nin,
Bir guzel temizledik cam kapi yer ne varsa halilarini serdim,geldi girdi evine bakmis
Asaga indi bana nasil begendinmi iyi olmusmu dedim,c.makinanin altiyla benim yatagimin alti pis kalmis hic iyi temizlememis temizlikci demisti,ne yaparsiniz boyle kv yi?
 
İnsanlık sende kalsın çık ölümlü dünya sonuçta kimin başına ne geleceği belli değil.Sen çıkıp geçmiş olsun demekle eşinin gözünde dahada büyürsün.Lakin çıkmaz isen eşin bu olayı büyütür işin ucu kötü sonuçlara kadar bile varır.
 
Anladığım kadarı ile ortalığı karıştıran kayınpederiniz değil kayınvalideniz.
Bence gidin.
 
Allah rizasi icin ve kocan icin git gitmen kocani gururlandirir yuceltir..
 
niye bukadar yakınlarına taşındım
 
cok fazla beklentı ıcındesın. sana bakmak zorunda degıl.o ona kalmış.cok yakın oturmakta ıyı degıl taşınsandaha ıyı olur
 
cok fazla beklentı ıcındesın. sana bakmak zorunda degıl.o ona kalmış.cok yakın oturmakta ıyı degıl taşınsandaha ıyı olur
Oda benden cok sey bekliyo,yapmayincada kocasini dodurup esimin ustune saliyo,mecburen oturdum napiyim esime yapmislar bekarken bu daireyi,yok burda oturmamda diyemedim.
 
Ben olsam ne olursa olsun giderdim. Hastalık geçirdiğim için biliyorum. Gitmelisiniz hiç bi şey olmamış gibi.
 
vicdanını dinle en iyi kararı o verir çünkü tüm sıkıntıları sen çektin .biz git deriz ama kendini kötü hissedeceksen de gitme çünkü senden başka yok.eşim mutlu olsun kv kp yaşlı deyip herşeyi yutarsan sen üzülürsün .kendini yıpratma nasıl mutlu olacaksan öyle yap.
 
Suan onlardayiz geldik oturuyoruz ellerini siktim optum gecmis olsun dedim,suratimi astim oturuyorum:)
 
çok iyi yapmışsın . suratını da acık düzelt .gelin suratıyla bizi dövdü demesinler
 
Çıkman çok iyi olmuş canım. Sen kendine yakışanı yapmışsın. Yüzünde normal olsa yeter. İlla şen şakrak oturma ama suratını asma da bence.
 
Git geçmiş olsun de çık gel, büyüklük sende kalsın
 
Malesef ki uzulerek soyluyorum cikman gerekir.Bu sefer de laf yapar cunku adam neredeyse olecekti cikip bi bakmadi bile der..
 
Git tabi geçmiş olsun de 10 dk otur çık. İnsanlık ölmedi ya.. Sonra yine konuşmazsın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…