- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Esim benim yanimda cok zor gunler gecirdigim icin,hergun aglarim uzulurum mutsuz oldugumu goruyo sarilir oper hersey gecicek ne yapalim Allah verdi Allah aldi diyor ,ailesininde ilgisizligini yuzlerine soyledi gecen,Allah yardimcin olsun ben bile okurken kotu oldum. Cok zor seyler yasamissin yaninda olmamislar. hissettiklerinde yerden goge kadar haklisin.
Benim de annem baba tarafimdan cok cekti,bu duygularini o kadar iyi anliyorum ki. Zaten yuregin donmez bundan sonra, ne kadar uzak olsan o kadar iyi. Sadece su acidan bak, esim icin bes dakika gorup donucem insanlik vazifemi yapicam kendime yakisani yapicam de. Muhtemelen kv laf sokmaya baslar, duyma hemen in evine.
Esin ne diyor bu duruma peki ?
Allah rizasi icin ve kocan icin git gitmen kocani gururlandirir yuceltir..Yaklasik 1 aydan beri esimin ailesiyle gorusmuyorum,sorunlarimuz var daha oncede anlattigim gibi,esimle bu sabah bi yakinlarinin cenazesine gitmuslerdi esim gec kalinca aradim nerdsn diye,babasi fenalasmis acildelermis musade altina alinmis,akrabalarida duyunca eve kostular k.valideme oda ust katimda oturuyo seslerden anladim suan iyiymis serum baglamislar sorum su,kp eve gelince yanina cikiyimmi gecmis olsuna?
Normalde bana haksizlik yapip arkamdan dedikodumu yapip ogullarini dolduruyirlar kv yapiyo bunu aslinda tam bir mikser!!
hic icimden gelmiyo yukari cikmak
Ne yapmaliyim???
niye bukadar yakınlarına taşındımSagol cnm yorumun icin,aynen 3 gunluk dunya ama malesef dusunen yok 60 yasina gelmisler hala husursuzluk bitmeyen istek hep kendi memnuniyetleri icin istekler biktim vallahi,kv kp diye hersey onlarin istedigi gibi olsun istiyolar yok deyince surat iki karis i suratlari gormemek icin bende cikmiyorum uzak duruyorum belki anlarlar diye ama.
cok fazla beklentı ıcındesın. sana bakmak zorunda degıl.o ona kalmış.cok yakın oturmakta ıyı degıl taşınsandaha ıyı olurCok guzel soylemissiniz de bende icimdeki kirginligi bir kenara birakamiyorum,3 ay once erken dogumla ikiz bebegimi kaybettim cok zor hamilelik yasadim 5 yil sonra imkansiz olarak gorulen gebeligim gerceklesti esimde problem vardi,k.validem yanimda kalmadi birakip yazliiga gitti burda 5 ay cebellestim kustum bayildim hastanelik oldum 2 hafta kalkmadan yattim 6.ayima girdim ikiz gebelikdi birden suyum geldi ve kaybettim oldu bebeklerim kokliyamadan,yanimda yoklardi hastaneye yattim 4. gunumde geldiler dogum yaptikdan sonra,ertesi gunu evime geldim gorumcemler geldi 1 yasinda bebegi var,karsima gecti kv aldi ope ope bagira bagira sevdi oksadi torununu,ne diyimmmmm..... suanda bile gozlerimden yaslar akiyo(
Kiskanmadim ama cok canim yandi kv nin boyle yapmasi sizce neden???
Benmi abartiyorum bendemi bi problem var?
Oda benden cok sey bekliyo,yapmayincada kocasini dodurup esimin ustune saliyo,mecburen oturdum napiyim esime yapmislar bekarken bu daireyi,yok burda oturmamda diyemedim.cok fazla beklentı ıcındesın. sana bakmak zorunda degıl.o ona kalmış.cok yakın oturmakta ıyı degıl taşınsandaha ıyı olur
Suan onlardayiz geldik oturuyoruz ellerini siktim optum gecmis olsun dedim,suratimi astim oturuyorum:)vicdanını dinle en iyi kararı o verir çünkü tüm sıkıntıları sen çektin .biz git deriz ama kendini kötü hissedeceksen de gitme çünkü senden başka yok.eşim mutlu olsun kv kp yaşlı deyip herşeyi yutarsan sen üzülürsün .kendini yıpratma nasıl mutlu olacaksan öyle yap.
:))guldurdun beni zor tutuyorum kendimi.çok iyi yapmışsın . suratını da acık düzelt .gelin suratıyla bizi dövdü demesinler
Tamam arkadaslarim iyki varsiniz..Çıkman çok iyi olmuş canım. Sen kendine yakışanı yapmışsın. Yüzünde normal olsa yeter. İlla şen şakrak oturma ama suratını asma da bence.
Malesef ki uzulerek soyluyorum cikman gerekir.Bu sefer de laf yapar cunku adam neredeyse olecekti cikip bi bakmadi bile der..Yaklasik 1 aydan beri esimin ailesiyle gorusmuyorum,sorunlarimuz var daha oncede anlattigim gibi,esimle bu sabah bi yakinlarinin cenazesine gitmuslerdi esim gec kalinca aradim nerdsn diye,babasi fenalasmis acildelermis musade altina alinmis,akrabalarida duyunca eve kostular k.valideme oda ust katimda oturuyo seslerden anladim suan iyiymis serum baglamislar sorum su,kp eve gelince yanina cikiyimmi gecmis olsuna?
Normalde bana haksizlik yapip arkamdan dedikodumu yapip ogullarini dolduruyirlar kv yapiyo bunu aslinda tam bir mikser!!
hic icimden gelmiyo yukari cikmak
Ne yapmaliyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?