• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİZLAR ACİLL YARDİM

Gulgonca86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
1.824
1.251
83
39
Yaklasik 1 aydan beri esimin ailesiyle gorusmuyorum,sorunlarimuz var daha oncede anlattigim gibi,esimle bu sabah bi yakinlarinin cenazesine gitmuslerdi esim gec kalinca aradim nerdsn diye,babasi fenalasmis acildelermis musade altina alinmis,akrabalarida duyunca eve kostular k.valideme oda ust katimda oturuyo seslerden anladim suan iyiymis serum baglamislar sorum su,kp eve gelince yanina cikiyimmi gecmis olsuna?

Normalde bana haksizlik yapip arkamdan dedikodumu yapip ogullarini dolduruyirlar kv yapiyo bunu aslinda tam bir mikser!!
hic icimden gelmiyo yukari cikmak
Ne yapmaliyim???

Allah rızası için git,hastalıktır.Bence çıkmalısın,hem eşinde memnun kalır... Ama tavrını bozma,aslında nedir mesele üç günlük dünyada...

Allah rızası için git,hastalıktır.Bence çıkmalısın,hem eşinde memnun kalır... Ama tavrını bozma,aslında nedir mesele üç günlük dünyada...
Sagol cnm yorumun icin,aynen 3 gunluk dunya ama malesef dusunen yok 60 yasina gelmisler hala husursuzluk bitmeyen istek hep kendi memnuniyetleri icin istekler biktim vallahi,kv kp diye hersey onlarin istedigi gibi olsun istiyolar yok deyince surat iki karis i suratlari gormemek icin bende cikmiyorum uzak duruyorum belki anlarlar diye ama.

Sana git yada gitme diyemem ama ben senin yerinde olsaydim gecmiste ne yasanirsa yasansin giderdim

Yukari ciktigimda o kadinin yuzunu gormek dagi istemiyorum birde konusmam lazim,nefsime o kadar agir geliyorki yasadiklarim gozumun onunden gitmiyir.aslinda hic bisiy olmamis gibi davranmak en iyisi ama yapamiyo insan isde.sagolun yinede..

Resulullah (sav) buyurdular ki: "Kim abdest alır ve abdestini mükemmel kılar sevab ümidiyle müslüman kardeşini hasta iken ziyaret ederse, ateşten, yetmiş yıllık yürüme mesafesi kadar uzaklaştırılır."
Müslümanın, Müslüman üzerinde beş hakkı vardır: Selamını almak, hastalanınca ziyaret etmek, cenazesine gitmek, davetine icabet etmek, aksırıp da elhamdülillah dediği zaman, yerhamükallah demektir.
bence git canım Allah bilsin sen gidersen eğer Allah daha fazla sevap yazacaktır inşallah hem içinde kalmasın

Sagol cnm yorumun icin,aynen 3 gunluk dunya ama malesef dusunen yok 60 yasina gelmisler hala husursuzluk bitmeyen istek hep kendi memnuniyetleri icin istekler biktim vallahi,kv kp diye hersey onlarin istedigi gibi olsun istiyolar yok deyince surat iki karis i suratlari gormemek icin bende cikmiyorum uzak duruyorum belki anlarlar diye ama.
Seni çok iyi anlıyorum,bende yaşadım ama inan hiç değmez,18 yıl bitti benim şimdi ayda bir görüyorum kv mi,kp rahmetli oldu ama kv aynı tas aynı hamam devam ama artık hiç dokunmuyor, dedimya takma...

Eşinin hatri var mutlaka git, herkes kendine yakisani yapar. Sorun çikmasina mahal vermeden donersin evine. Zaten ust kattalarmis,bi ihtiyaclari olursa yanlarinda ol.

Üç gunluk dunya yarin bir sey olur sonra keske gitseydim dersin.
Bu gibi hayati durumlarda tüm kirginliklari bi kenara birakmak gerektiğini düşünüyorum.

Bence çık, ama misafir gibi, gelin gibi değil.Hemen ayrıl sonra.
Aynen bende ole dusunuyorum,gecmis olsun nasilsin diyip 15 dk oturup donmeyi dusunuyorum,birde hasta oldugu icin surekli duygu somurusu yapiyolar kp degilde kv de,aman babamiz hasta uzmeyin kirmayin bilmem ne,ortaligi karistiran odur nasihat dinleyen biz,off rabbim ne zormus bu isler...

Eşinin hatri var mutlaka git, herkes kendine yakisani yapar. Sorun çikmasina mahal vermeden donersin evine. Zaten ust kattalarmis,bi ihtiyaclari olursa yanlarinda ol.

Üç gunluk dunya yarin bir sey olur sonra keske gitseydim dersin.
Bu gibi hayati durumlarda tüm kirginliklari bi kenara birakmak gerektiğini düşünüyorum.
Cok guzel soylemissiniz de bende icimdeki kirginligi bir kenara birakamiyorum,3 ay once erken dogumla ikiz bebegimi kaybettim cok zor hamilelik yasadim 5 yil sonra imkansiz olarak gorulen gebeligim gerceklesti esimde problem vardi,k.validem yanimda kalmadi birakip yazliiga gitti burda 5 ay cebellestim kustum bayildim hastanelik oldum 2 hafta kalkmadan yattim 6.ayima girdim ikiz gebelikdi birden suyum geldi ve kaybettim oldu bebeklerim kokliyamadan,yanimda yoklardi hastaneye yattim 4. gunumde geldiler dogum yaptikdan sonra,ertesi gunu evime geldim gorumcemler geldi 1 yasinda bebegi var,karsima gecti kv aldi ope ope bagira bagira sevdi oksadi torununu,ne diyimmmmm..... suanda bile gozlerimden yaslar akiyo:KK43:(

Kiskanmadim ama cok canim yandi kv nin boyle yapmasi sizce neden???
Benmi abartiyorum bendemi bi problem var?

Ben olsam eşim gelince bi uğrar geçmiş olsun, formaliteden bi ihtiyacınız var mı derim. Politik davranmış olur haklıyırmış haksız duruma düşmem

Cok guzel soylemissiniz de bende icimdeki kirginligi bir kenara birakamiyorum,3 ay once erken dogumla ikiz bebegimi kaybettim cok zor hamilelik yasadim 5 yil sonra imkansiz olarak gorulen gebeligim gerceklesti esimde problem vardi,k.validem yanimda kalmadi birakip yazliiga gitti burda 5 ay cebellestim kustum bayildim hastanelik oldum 2 hafta kalkmadan yattim 6.ayima girdim ikiz gebelikdi birden suyum geldi ve kaybettim oldu bebeklerim kokliyamadan,yanimda yoklardi hastaneye yattim 4. gunumde geldiler dogum yaptikdan sonra,ertesi gunu evime geldim gorumcemler geldi 1 yasinda bebegi var,karsima gecti kv aldi ope ope bagira bagira sevdi oksadi torununu,ne diyimmmmm..... suanda bile gozlerimden yaslar akiyo(

Allah yardimcin olsun ben bile okurken kotu oldum. Cok zor seyler yasamissin yaninda olmamislar. hissettiklerinde yerden goge kadar haklisin.
Benim de annem baba tarafimdan cok cekti,bu duygularini o kadar iyi anliyorum ki. Zaten yuregin donmez bundan sonra, ne kadar uzak olsan o kadar iyi. Sadece su acidan bak, esim icin bes dakika gorup donucem insanlik vazifemi yapicam kendime yakisani yapicam de. Muhtemelen kv laf sokmaya baslar, duyma hemen in evine.
Esin ne diyor bu duruma peki ?

kesinlikle gitmelisin. sonuçta bu farklı bir durum.
git görevini yap sakin ve saygılı bir şekilde. sonra yine araya mesafeni koyarsın.

Canım bencede kesinlikle gitmelisin. Belki kayinvaliden laf sokacak zOruna gidecek ama esin çok mutlu olacak. Bak ne insanlar var anneleriyle konuşmadığı için eşlerine yapmadığını bırakmıyor. Belliki esin senin yanında destek ci. O yüzden Allah rizasi için gitmelisin. Yarın bi gün kp vefat ederse en azından vicdan azabi cekmessin.

Cok guzel soylemissiniz de bende icimdeki kirginligi bir kenara birakamiyorum,3 ay once erken dogumla ikiz bebegimi kaybettim cok zor hamilelik yasadim 5 yil sonra imkansiz olarak gorulen gebeligim gerceklesti esimde problem vardi,k.validem yanimda kalmadi birakip yazliiga gitti burda 5 ay cebellestim kustum bayildim hastanelik oldum 2 hafta kalkmadan yattim 6.ayima girdim ikiz gebelikdi birden suyum geldi ve kaybettim oldu bebeklerim kokliyamadan,yanimda yoklardi hastaneye yattim 4. gunumde geldiler dogum yaptikdan sonra,ertesi gunu evime geldim gorumcemler geldi 1 yasinda bebegi var,karsima gecti kv aldi ope ope bagira bagira sevdi oksadi torununu,ne diyimmmmm..... suanda bile gozlerimden yaslar akiyo:KK43:(

Kiskanmadim ama cok canim yandi kv nin boyle yapmasi sizce neden???
Benmi abartiyorum bendemi bi problem var?
Allah sabır versin canım çok haklisin gönül koymakta. Ama seni onlardan ayıran onların yaptığını yapmamak olmalı. Yaşlılar sonuçta. Herkes yaptığının karşılığını alacak. İmtihan dünyası işte...

Back
X