Gebeliğe Hazırlık Kızlar acilll bi bakın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl geçince tekrar vericm evet ama bu ikncisinde değer biraz daha yüksek cıksa da kesin gebelik sayamazmıyız. Bugün vermiştim ikinci kan testini
Yani suandada gebelik var değer 2 katına çıktıgında en azından ilerleyen bir gebelik var demektir.çünkü kimyasal gebelikler olabiliyor sonrası yıkım olmasın die tedbirli olun die yazıyorum sürpriz yapıp sonra olmadı demek daha ağırdır.suan için değer normal 2 katı artınca ilerliyordur

Sonucu aldığımda yazıcm size cnm

Canım bariz belli var görünüyor inşallah sağlıklı ilerler Rabbim gönlüne göre versin beş ve üzeri pozitif zaten inşallah değerin ikiye katlayarak artar ve eşine güzel haberi verirsin konuyu takipteyim sonucu bildir olurmu

Sagol cnm teşekkür ederim tabiki bildiririm

Ay hayır ya sisteme girmediler 13 Eylül pazartesi yaptırdıgım test bile yokki bugün ki olsun
Verdiğiniz hastanenin sitesinden laboratuvar sonucları kısmından elinizdeki barkoddaki numaradan öğrenebiliyorsunuz e nabiza geç düşer özel.hastaneyse kimlik no ile ogrenirsiniz

Bir de merak ettiğim yumurtlama ve catlamayi takip ettiniz mi kaç gün sonra idrarda çıkmış oldu gebelik

Verdiğiniz hastanenin sitesinden laboratuvar sonucları kısmından elinizdeki barkoddaki numaradan öğrenebiliyorsunuz e nabiza geç düşer özel.hastaneyse kimlik no ile ogrenirsiniz
Belediyenin tıp merkezinde verdim oranın sitesinden bakabilceğimi söylediler giriyorum ama hep eski sonuçlar var yenisi yok .

Belediyenin tıp merkezinde verdim oranın sitesinden bakabilceğimi söylediler giriyorum ama hep eski sonuçlar var yenisi yok .
Valla e nabiza geç düşüyor diye ben hep hastanelerin sitesinden takip ediyordum da orası farklı demek ki hayırlısı olsun bence değer yükselmistir cizginiz baya belirginlesmis çünkü

Bir de merak ettiğim yumurtlama ve catlamayi takip ettiniz mi kaç gün sonra idrarda çıkmış oldu gebelik
Ben ilişkiden 15 gün sonra idrar testi yaptım silik çizgi gördüm gittin kan verdim 9,5 çıktı doktor var ama küçük değer dedi bende farkındaym cnkü meraktan erken yapmış bulundum o sbeptendir dedm. Bugün tekrar sabah kalktım idrar testi yaptım aşırı belirgindi silik bile değildi . Sonra 2 günde bir kan testi vermemi söylediler bugün tekrar kan testi verdim işte bakalım değer artmışmı yarn görücez

Eklentiler

• 55EA8D99-768E-443F-ABCC-2ECCF4FE4640.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 28
Görünüşe gore baya artmış

Merhaba sonuç 97,3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…