Teşekkür ederimBu testinizde bariz pozitif çıkmıştebrik ederim canım yinede test sonucunu bekle bence onu da göstererek sürpriz yaparsın
Yani suandada gebelik var değer 2 katına çıktıgında en azından ilerleyen bir gebelik var demektir.çünkü kimyasal gebelikler olabiliyor sonrası yıkım olmasın die tedbirli olun die yazıyorum sürpriz yapıp sonra olmadı demek daha ağırdır.suan için değer normal 2 katı artınca ilerliyordurRegl geçince tekrar vericm evet ama bu ikncisinde değer biraz daha yüksek cıksa da kesin gebelik sayamazmıyız. Bugün vermiştim ikinci kan testini
Sonucu aldığımda yazıcm size cnmYani suandada gebelik var değer 2 katına çıktıgında en azından ilerleyen bir gebelik var demektir.çünkü kimyasal gebelikler olabiliyor sonrası yıkım olmasın die tedbirli olun die yazıyorum sürpriz yapıp sonra olmadı demek daha ağırdır.suan için değer normal 2 katı artınca ilerliyordur
Canım bariz belli var görünüyor inşallah sağlıklı ilerler Rabbim gönlüne göre versin beş ve üzeri pozitif zaten inşallah değerin ikiye katlayarak artar ve eşine güzel haberi verirsin konuyu takipteyim sonucu bildir olurmuKızlar merhaba , 3 gün önce dayanamayıp test yapmıştm adetime de daha vardı ve şişik çizgi gördüm bugün tekrar yaptım bu şekilde daha belirgindi. Betaahcg 9,5 cıkmıstı bugün tekrar verdim sonuç yarn cıkıcak. Pazar günü de evliliğimizn 1yılı eşime sürpriz hazırlamak istiyorum cokmu erken adeti beklemelimiyim. Adetten sonra negatif olma olasılığı olabilir mi kafam çok karıştı . Kanda da gebelik gösteriyor sonucta . Ona göre sürpriz hazırlicamadetime de 4,5 gün vardır bilemiyrm kafam çok karıştı
Sagol cnm teşekkür ederimCanım bariz belli var görünüyor inşallah sağlıklı ilerler Rabbim gönlüne göre versin beş ve üzeri pozitif zaten inşallah değerin ikiye katlayarak artar ve eşine güzel haberi verirsin konuyu takipteyim sonucu bildir olurmu
Çıktı mı sonucunuz bende merak ettim bata 1 hafta kala 9.5 iyi bir değer benceSagol cnm teşekkür ederimtabiki bildiririm
Ay hayır ya sisteme girmediler 13 Eylül pazartesi yaptırdıgım test bile yokki bugün ki olsunÇıktı mı sonucunuz bende merak ettim bata 1 hafta kala 9.5 iyi bir değer bence
Verdiğiniz hastanenin sitesinden laboratuvar sonucları kısmından elinizdeki barkoddaki numaradan öğrenebiliyorsunuz e nabiza geç düşer özel.hastaneyse kimlik no ile ogrenirsinizAy hayır ya sisteme girmediler 13 Eylül pazartesi yaptırdıgım test bile yokki bugün ki olsun
Belediyenin tıp merkezinde verdim oranın sitesinden bakabilceğimi söylediler giriyorum ama hep eski sonuçlar var yenisi yok .Verdiğiniz hastanenin sitesinden laboratuvar sonucları kısmından elinizdeki barkoddaki numaradan öğrenebiliyorsunuz e nabiza geç düşer özel.hastaneyse kimlik no ile ogrenirsiniz
Valla e nabiza geç düşüyor diye ben hep hastanelerin sitesinden takip ediyordum da orası farklı demek ki hayırlısı olsun bence değer yükselmistir cizginiz baya belirginlesmis çünküBelediyenin tıp merkezinde verdim oranın sitesinden bakabilceğimi söylediler giriyorum ama hep eski sonuçlar var yenisi yok .
Ben ilişkiden 15 gün sonra idrar testi yaptım silik çizgi gördüm gittin kan verdim 9,5 çıktı doktor var ama küçük değer dedi bende farkındaym cnkü meraktan erken yapmış bulundum o sbeptendir dedm. Bugün tekrar sabah kalktım idrar testi yaptım aşırı belirgindi silik bile değildi . Sonra 2 günde bir kan testi vermemi söylediler bugün tekrar kan testi verdim işte bakalım değer artmışmı yarn görücezBir de merak ettiğim yumurtlama ve catlamayi takip ettiniz mi kaç gün sonra idrarda çıkmış oldu gebelik
Görünüşe gore baya artmışBen ilişkiden 15 gün sonra idrar testi yaptım silik çizgi gördüm gittin kan verdim 9,5 çıktı doktor var ama küçük değer dedi bende farkındaym cnkü meraktan erken yapmış bulundum o sbeptendir dedm. Bugün tekrar sabah kalktım idrar testi yaptım aşırı belirgindi silik bile değildi . Sonra 2 günde bir kan testi vermemi söylediler bugün tekrar kan testi verdim işte bakalım değer artmışmı yarn görücez
Evet cnm ilki böyleydiGörünüşe gore baya artmış
İnsallah bende öyle düşünüyorumValla e nabiza geç düşüyor diye ben hep hastanelerin sitesinden takip ediyordum da orası farklı demek ki hayırlısı olsun bence değer yükselmistir cizginiz baya belirginlesmis çünkü
Merhaba sonuç 97,3Yani suandada gebelik var değer 2 katına çıktıgında en azından ilerleyen bir gebelik var demektir.çünkü kimyasal gebelikler olabiliyor sonrası yıkım olmasın die tedbirli olun die yazıyorum sürpriz yapıp sonra olmadı demek daha ağırdır.suan için değer normal 2 katı artınca ilerliyordur
tahmini adetinize 2 gün var. değilmiMerhaba sonuç 97,3
Evettahmini adetinize 2 gün var. değilmi
çok iyi. hayırlı olsun.
Hayırlı olsun belirti var mıydı varsa nelerdi söyleyebilir misinizMerhaba sonuç 97,3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?