B busbusss1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2025 9 1 1 26 Pazar 20:35 Konu Sahibi Konu Sahibi busbusss1 #1 Merhaba Reglime 15 aralıktan itibaren 6 gün kalıyor 21 aralık regl tarihim. Erken gebelik testi ne zaman yapsam doğru sonuç verir
Merhaba Reglime 15 aralıktan itibaren 6 gün kalıyor 21 aralık regl tarihim. Erken gebelik testi ne zaman yapsam doğru sonuç verir
A asdfghjkll Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2025 17 4 1 28 Pazar 23:47 Konu Sahibi Konu Sahibi busbusss1 #2 busbusss1 .!.: Merhaba Reglime 15 aralıktan itibaren 6 gün kalıyor 21 aralık regl tarihim. Erken gebelik testi ne zaman yapsam doğru sonuç verir Genişletmek için tıkla... Bence bat gününü bekle erken yaparsan belki pozitif olsa bile negatif sonucu verebilir
busbusss1 .!.: Merhaba Reglime 15 aralıktan itibaren 6 gün kalıyor 21 aralık regl tarihim. Erken gebelik testi ne zaman yapsam doğru sonuç verir Genişletmek için tıkla... Bence bat gününü bekle erken yaparsan belki pozitif olsa bile negatif sonucu verebilir
Feride Baklavacioglu Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2025 125 78 13 Pazar 23:48 Konu Sahibi Konu Sahibi busbusss1 #3 Üstteki üyeye katılıyorum bence de tam bat beklemelisin, testler yanıltıcı olabiliyor. Beklemek zor biliyorum inşallah gönlünce olur
Üstteki üyeye katılıyorum bence de tam bat beklemelisin, testler yanıltıcı olabiliyor. Beklemek zor biliyorum inşallah gönlünce olur