Ay teşekkür ederim yüklediğiniz için :) ama benimkine göre sizinki daha belli sankiIşık açısını Zar zor ayarlayarak çekmiştim bunu herkes hani nerde dedi
Yok Can'ım bu saatler sonra ki hali. Senin testin benimkinin ilk halinden gayet iyiAy teşekkür ederim yüklediğiniz için :) ama benimkine göre sizinki daha belli sanki
10 dk içinde böyle oldu kağıtta yazan süre içinde yani şuan kaldırdım sabah tekrar yapicam malum eşim yanimda:)Canım o silik çizgi kaç dakika içinde belirdi? Kutunun üzerinde yazan sureyi aştıysa belki hata olabilir...
Bir de arkadan ışık tutarak bakarsan çizgiyi daha net görürsün. Bir de fotoğrafın renklerini ters cevirirsen, yani negatifine bakarsan çizgi çok daha net görünecektir.
O zaman sabah bi test daha sonra bakalım ne oluck:)Yok Can'ım bu saatler sonra ki hali. Senin testin benimkinin ilk halinden gayet iyi
10 dk içinde böyle oldu kağıtta yazan süre içinde yani şuan kaldırdım sabah tekrar yapicam malum eşim yanimda:)
Hayırlısı bakalım istemiyordum sözde nasıl heyecanlandım :)İnşallah yarin guzel haberi verirsin eşine canım :)
Yaaa:)))) be zaman netleşti peki :))Bak bu benimkinin on dk içindeki hali . Ben burda gölgemi gördüm ama fotoda Bi türlü çıkmamıştı. Eşimde bana sen erdin alim oldun dedi güldü geçti
2. Cizgi var gozukuyorBak bu benimkinin on dk içindeki hali . Ben burda gölgemi gördüm ama fotoda Bi türlü çıkmamıştı. Eşimde bana sen erdin alim oldun dedi güldü geçti
Ertesi gün hafif bir pembemsi çizgi vardı. İnşlh hamilesindir. Allah hevesini boşa çıkarmasın canımYaaa:)))) be zaman netleşti peki :))
Maşallah şimdi ne kadarlikBende 2 gun gecikince yaptirdigimda aldigim.sonuc ve hemen.o.gun test yaptirdim 10 gunluk gebelik vardi. Guzel.bi duygu Rabbim.yuzunuzu guldursun tez.zamnda Insaallah
Hayırlısıyla inşallah :)Çok silik bi çizgi var cnm insallah hayırlısı olur senin için telaş yapma ve yarın kan testiyle onayla bence aksamada esine güzel haberlerini verirsin insallah
Amin inşallah . ..Ertesi gün hafif bir pembemsi çizgi vardı. İnşlh hamilesindir. Allah hevesini boşa çıkarmasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?