Kızlar acillll yardım

Balmm1606

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
119
38
13
35
3 gündür sağ boşluğumda ağrı vardı aynı zamanda uzayan akıntım vardı yumurtlama dönemimdi tabi boş geçmedim o günleri ama o ağrı geçti dün ilişki sırasında sağ tarafta gene şişlik hissettim eşime bişi demedim fakat eşim bile hissetmiş ilk defa böle bişey olduğunu söledi snrasında tekrar yumurtlama sancısı gbi yaşadım geçti sizce neden olmuş olabilir bu arada inofolic kullanıyorum bu ayngebeliği kolaylaştrması içim bat a 11 gün var

bi test mi yapsan acaba cnm bilemedim ki?

Daha günüm olduğu için karar veremedim ki erken gebelik testinde de çıkmazki daha 11 gün felan var

Merhaba kızlar benim adet günüm 4gün gecikti.idrar testlerim hep negatif çıkıyordu. 4.günün sabahı ilk idrarla yaptığım testte böyle bi sonuç çıktı ne anlama geliyor acaba?

Test yaptım yenisini az önce bu seferde tek çizgi ama tam ortada çıktı.kafam allak bullak oldu testler sorunlu sanırım

Canim ben o yumurtlama sancisini 1 hafta çektim...
Agri basladi iliski oldu.
Agri bitti bidaha basladi. Sonra yine bitti bidaha basladi. 1 hafta boyunca yumurtlama ve sol yumurtalikta sislik ve agri oldu.
Sonuc reglim 1 gun gecikmeli geldi :)
Ama insallah sen hamilesindir.

kizlar bende dun kan testi yaptim ama sonuc malesefki negatifmis ama besgun oldu hala adet olmadim bugunde midem bulandi sizce test yanlis olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…