Canım göğüs ağrısı tek taraflı mi oluyo yoksa iki taraflı miKızlar 6 aylık evliyim düzenli adet oluyordum fakat geçen ay 9 gün geciktim 29 unda olmam gerekirken 6 kasımda oldum ama bugün bel ağrım var adet sancısı gibi dün camasırımda beyaz peynirimsi akıntı gördüm mantardan şüpheleniyorum ve gögüslerim dün daha fazlaydı ağrısı bugün biraz daha hafif sızı var sizce adet tarihim yine eskiye göremi devam eder yoksa geciktigi tarihe göremi bu arada korunmuyoruz
Sol göğüsümde daha cok var sagda cok hafifCanım göğüs ağrısı tek taraflı mi oluyo yoksa iki taraflı mi
Bendede sol gogus agrisi oluyo ama bende panik atak var o yuzden gogus agrisida yapiyo bakalim hangisiSol göğüsümde daha cok var sagda cok hafif
Durumunu bildir bakalım neden ağrıyormuşBendede sol gogus agrisi oluyo ama bende panik atak var o yuzden gogus agrisida yapiyo bakalim hangisi
O paniktir panik yoksa ikiside ağrirdi. Bide benim goguslerim sikikon oldugu icin anlamam benDurumunu bildir bakalım neden ağrıyormuş
Sende durumlar nelerDurumunu bildir bakalım neden ağrıyormuş
Gün içinde sağ bacağım çok ağrıdı ve 2 saattir fena yanma vardı sızladı sağ bacagım onun haricinde ara ara kasıklarıma ve belime giriyo bişeyker gögüslerim hafif acıyor bide akşam üzeri böyle krem gibi yapılkan bi akıntı geldi çözemedimSende durumlar neler
Kiz vwr sende biseyler kan verGün içinde sağ bacağım çok ağrıdı ve 2 saattir fena yanma vardı sızladı sağ bacagım onun haricinde ara ara kasıklarıma ve belime giriyo bişeyker gögüslerim hafif acıyor bide akşam üzeri böyle krem gibi yapılkan bi akıntı geldi çözemedim
Kız deme öyle bak ümitlendirme bugün yine akıntı geldi ama belimdeki sancı bildigin adet sancısı gibi ama işte 9 gün geciktim gecen ay 6 sında olmam lazım eğer olursam o gecikmeden önceki tarihte olmuş olcam yine sabahı bekliyorum sabaha kesin olurum gibiKiz vwr sende biseyler kan ver
Adet oldun mu kizKız deme öyle bak ümitlendirme bugün yine akıntı geldi ama belimdeki sancı bildigin adet sancısı gibi ama işte 9 gün geciktim gecen ay 6 sında olmam lazım eğer olursam o gecikmeden önceki tarihte olmuş olcam yine sabahı bekliyorum sabaha kesin olurum gibi
Yok kız olmadım daha ara ara kasık ve belimde sancılar var ama aslında daha 1 ay olması için 9 gün var ama gecikmemiş haliyle olursam salı günü olurumAdet oldun mu kiz
Benimde kahverengi lekem grldi ara ara agrim oluyo adet olucam sanirimYok kız olmadım daha ara ara kasık ve belimde sancılar var ama aslında daha 1 ay olması için 9 gün var ama gecikmemiş haliyle olursam salı günü olurum
Hadi yaBenimde kahverengi lekem grldi ara ara agrim oluyo adet olucam sanirim
Naptın oldunmu adetMalesef
Yok daha olmadim canimNaptın oldunmu adet
Korunmayı bıraktığınız zaman reglinizin gecikmesi normal vücutdunuz gebeliğe hazırlandığı için bide içerine mevsim geçişleri girince gecikmeler artıyor bu belirtiler regl Belirtileri tabi gebeliktede yaşanıyor HAMİLİK kişiden kişiye değişiklik gösterdi için net cevap vermem bu yüzden biraz daha bekleyip daha sonra test yapabilirsinKız deme öyle bak ümitlendirme bugün yine akıntı geldi ama belimdeki sancı bildigin adet sancısı gibi ama işte 9 gün geciktim gecen ay 6 sında olmam lazım eğer olursam o gecikmeden önceki tarihte olmuş olcam yine sabahı bekliyorum sabaha kesin olurum gibi
Ayy belkide olmazsın dur bakalımYok daha olmadim canim
Bakalım bekleyeceğiz artıkKorunmayı bıraktığınız zaman reglinizin gecikmesi normal vücutdunuz gebeliğe hazırlandığı için bide içerine mevsim geçişleri girince gecikmeler artıyor bu belirtiler regl Belirtileri tabi gebeliktede yaşanıyor HAMİLİK kişiden kişiye değişiklik gösterdi için net cevap vermem bu yüzden biraz daha bekleyip daha sonra test yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?