Buraya cok kisi farkli farkli seyler yazmis. Gec döllenme olanlar adet düzeni düzensiz olanlar falan diye bu cok yanlis. Herkes yumurtlama dönemini günü gününe takip etse farkeder her ay farkli yumurtlama oldugunu.
Ben düsük yaptim ve 6. haftada kaybettim
Bir ay adet gördüm ki yumurtlamayi takip ettip bilmem kacinci günde cikti yinede hamile kalmadim o ay.
Doktor bedenin nezaman isterse hazirlanirsa toparlanirsa ozaman olur stress yapmayin dedi. Döllenme testine devam ettim.20-22 günde testlerim bitti. Amaaan bir gün atlamistim kesin o gün olmustur dedim bidahda yenisini almadim, stress yapiyordu artik :)
Adetim gelmedi. Adetimin üstünden 7 gün gecmesine ragmen doktorda ultrason ve kan tahlili yaptim. Ultrasonda rahimde ufak bi tabaka var ama birsey görünmüyor dedi… kan testini persembe günü yaptim ve negatifti.
Cumartesi esimin dogum gönünü kutlicaktik, alkol ve sigara ortaminda bulunacagim icin dur bidaha yapim dedim ve idrar testi postifi cikti.
Doktor adetindek bir iki gün önce döllenme olmus demekki dedi güldü :))
6 aylik hamileyim :))
Allah isteyen herkese nasip etsin
Demek istedigim. Olur hersey olabilir niye olmasin. Kadincagizi ümitsizlige sokup üzceginize birsey yazmayin… dost aci söylerde demeyin siz hanim efendinin dostu degilsiniz :))))