Kızlar,adam gibi adamdır nedir,kimdir,kimler adam gibi adamdır,özellikleri nelerdir.

sözünün arkasında duran

değişmeyen doğruları olan..

eşini ailesini arada ki dengeyi sağlayan..

eşini mutlu eden ...

evine bağlı sadık gözü dışarda olmayan.

kaypak yalaka sırnaşık olmayan sürüst olan kişidir benim gözümde adam gibi adam.

kızlar başlıktanta her sey açık.o adam gibi adamdır,harbi adamdır yada erkek adamdır tabirleri kimler için hangi özellikteki erkekler için kullanılırşakkıdı

1- Konuşmayi bilen
2- Saygılı
3- Dürüst
4- Sadakatli
5- Sevmeyi ve kadınına deger vermeyi bilen(!)
6- Yerine göre espri yapan
7- Ağır

:1shok:varmı böyle adam

Şahsen benden daha erkek bir erkek bulabilirsem ömrü hayatımda "adam gibi adam" diyebileceğim. Ama yok..

her bayan adam gibi adam ariyor ve ayni zamanda olamayacagina da tum kalbiyle inaniyor gibi :)))

benim merak ettigim neden daha fazla duzgun kadin var!!! yani biz basarabiliyoruz , onlarin ne gibi bizim bilemedigimiz problemleri var ki adam gibi adam olma evresine bir turlu varamiyorlar

cok merak ediyorum...

her ne koşulda olsun yalan söylemeyen sevdiğini aldatmayan (hoş gerçi gerçekten seviyosa aldatmaz) çalışma ortamı ve çevresinde saygıyla anılan yardımsever hoşgörülü anlayışlı saygılı olan ama bence en önemli özellik dürüstlük eşine çoluğuna çocuğuna bağlı kimseye muhtaç olmayan ve oldurtmayan adama adam derim ben

aradığımız her kriteri yerine oturtmasa da öyle adamların az da olsa var olduğunu düşünüyorum aynı zamanda inanıyorum :) ama tabi 5000de 1 ihtimal nasıl bulunur onu da bilmiyorum

bana göre :

dedigini yapan,sözünde duran,sözünün eri derler ya iste öyle
esini ve ailesini ayni kefeye koymayan herkesle gerektigi gibi olan
sonunda ne olursa olsun dogruluktan caymayan
sevince harbi seven,baskasinda degil evinde mutluluk arayan
disarlarda saatin bilmem kacina kadar gezmeyen
bir aile erkegi nasil olmasi gerekiyorsa

Kişilikli, karakteri oturmuş ve vicdan sahibi bir adam zaten özünde adam gibi bir adamdır. Bunlar olmazsa olmazlardır bana göre. Çünkü diğer bütün davranışlar, huylar bunların etrafında şekillenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…