KIZLAR ADET GECİKMESİNİN KACİNCİ GÜNÜ HCG DEĞERLERİNİZ NASILDI YAZABİLİR MİSİNİZ ? BENİM 4 .CÜ GÜNÜ 612 SİZCE NORMAL Mİ ???

AnnesininxBali

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
206
73
13
27
Merhaba adetimin geciktiği 4.cü günü yaptirdigim bhcg testi 612, çıktı sizce normal mi siz hangi günde öğrendiniz ve değeriniz kaç di ??

Merhaba adetimin geciktiği 4.cü günü yaptirdigim bhcg testi 612, çıktı sizce normal mi siz hangi günde öğrendiniz ve değeriniz kaç di ??
Onu kimse bilemez ki. Yani sizin hamile kalma zamanınızı bilmek gerek siz 2 günde bir mutlaka kan tahlili verin ki düzenli 2 kat artıyormu takibini yapın mutlaka ilk zamanlar kan testi artışı çok önemli

Benim kardesimin 7. Gun gecikmesinde 750 cikmisti, doktor tekrar bakmaya gerek yok haftaya gel bakalim demisti, saglikla kucaginiza alin

Onu kimse bilemez ki. Yani sizin hamile kalma zamanınızı bilmek gerek siz 2 günde bir mutlaka kan tahlili verin ki düzenli 2 kat artıyormu takibini yapın mutlaka ilk zamanlar kan testi artışı çok önemli
Evet haklısınız bu ilk öğrendiğim test 612 sabah doktor randevum var gidicem Allah nasip ederse. Yani tam gün olarak ne Zaman hamile kalmış olabilirim hiç bir fikrim yok Şubat 3 en son adet tarihimin başlangıcı 30 gün de bir görürüm düzenli şekilde Rabbim büyük ol derse olur Allah isteyen herkese nasip eyler inşallah

Amin Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Hakkınızda hayırlısı olsun

Sürekli kan verip takip etmenize gerek yok ki.
Beta hcgye gebelik var mı yok mu diye bakılır.
Sonra kadın doğumcuyla ilerlersiniz.
Ben öyle yaptım. Kafam rahat etti.
Devamlı ne kadar artıyor diye kontrol etmek boş yere stres sadece. En güzeli beklemek.
Şubat 3 son adet tarihi ise gebeliğin ilk günü sayılacak o tarih. Net günü kimse bilemez çünkü

Ya zaten HCG bakılmadi alt ultoroson istedi kese göründü bişey denmedi daha 5+2 dedi kalp duyulması için erken degilmi

Çok erken hem de kese gorundukten sonra zaten kan vermeye gerek yok doktorunuz artık sizi bir dahaki kontrole çağıracak kese dış gebelik kimyasal vs olmasini elemiş oluyo çünkü hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Nasıl yani kese göründukten sonra dış gebelik ihtimali gidiyormu ?

Bildiğim kadarıyla evet dış gebelik zaten kesenin başka yerde oluşması demek değil mi kese rahmin içinde düzgün şekilde oluşunca dış gebelik ihtimali neden söz konusu olsun ki

Sanmıyorum kimyasal genelde fark edilmeyecek kadar küçük değer oluyo inşallah keseyi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…