Merhaba test yaptınız mı ? Sonuç ne acaba merak ettimBuarada bata 12var ama heran adet olcakmisim gibi karnimin alt tarafina agri giriyo adet olmusum gibi akıntı geliyo gidip bakiyorum beyaz kokusuz akinti seffaf akintim olur hep oncesinden beyaz akintim olmamisti hic iltihap deildir insaAllah iki uc kere camasirimi degistirdim bugun o derece cok beyaz akintim oldu bugun
Yaptim ama cok cok hafif zor gorulen( yada bana oyle gelen) bi cizgi gordum. Saatlerce bekledi ama gram koyulasmadi. Bata 5kaldi bekliyorumMerhaba test yaptınız mı ? Sonuç ne acaba merak ettim
Hayırlısı bakalım, rabbim yardımcımız olsun , gelişmelerden haberdar et merak ederimYaptim ama cok cok hafif zor gorulen( yada bana oyle gelen) bi cizgi gordum. Saatlerce bekledi ama gram koyulasmadi. Bata 5kaldi bekliyorum
Ederim canim aminnHayırlısı bakalım, rabbim yardımcımız olsun , gelişmelerden haberdar et merak ederim
Naptin canim varmi gelismeİnşallah canım bu mübarek ayın hürmetine inşallah
Canım idrar testi yaptım bugün ama hayalet çizgi çıktı yineNaptin canim varmi gelisme
Kan testi versene. Bende kirmizilar geldi dün bu ay cok umutluydum yine olmadi nasip...Canım idrar testi yaptım bugün ama hayalet çizgi çıktı yine
Çok üzüldüm kuzum ama nasip bidahaki ay kalırsın inşallah hayırlısıyla bende daha gelen giden yok gebelik testi de alamadım bulunduğum bölgede ki sağlık ocağında sadece perşembe günleri kan alıyor bakalım bekliyorum halaKan testi versene. Bende kirmizilar geldi dün bu ay cok umutluydum yine olmadi nasip..
Amin canim insaAllah seninde hakkinda hayirlisi en kisa zamandaÇok üzüldüm kuzum ama nasip bidahaki ay kalırsın inşallah hayırlısıyla bende daha gelen giden yok gebelik testi de alamadım bulunduğum bölgede ki sağlık ocağında sadece perşembe günleri kan alıyor bakalım bekliyorum hala
İnşallah canım gebelik yoksa da bi an önce adet olayım diye bekliyorum böylesi daha zor gerçekten olduğumu görsem en azından soru işareti kalmıcakAmin canim insaAllah seninde hakkinda hayirlisi en kisa zamanda
Bi an once sonuc belli olur insaAllah yoksa bu ikilem cok yoruyo insaniİnşallah canım gebelik yoksa da bi an önce adet olayım diye bekliyorum böylesi daha zor gerçekten olduğumu görsem en azından soru işareti kalmıcak
Bugün kadın doğuma gideceğim canım bakalım nasip inşallah bi sürpriz olurBi an once sonuc belli olur insaAllah yoksa bu ikilem cok yoruyo insani
Ne dedi doktor canim hayirli haber insaAllahBugün kadın doğuma gideceğim canım bakalım nasip inşallah bi sürpriz olur
Herhangi bi sorun da gebelikte yok görünüyor canım sadece yyumurtlamam olmamış bu ayNe dedi doktor canim hayirli haber insaAllah
Bnde merak ediyodum canım seni. Hayirlisi olsunHerhangi bi sorun da gebelikte yok görünüyor canım sadece yyumurtlamam olmamış bu ay
Bende aynı dertten muzdaribim hiçbir belirti yokKızlar bugün adet olmam gerekiyor ama hala olmadım ve benim genelde adetime 1 hafta kala göğsüm acımaya başlar dolgunlaşır şimdi günlerdir dokunuyorum ne bi acı ne de bi dolgunluk var ara ara belimin sadece sol tarafı ağrıyor bademde çok çarpıntım oluyo ama ben bunu oruç tutmama bağlıyorum 2 gün önce kaset test yapmıştım negatifti bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?