Kızlar adet günüm ama hiçbi belirtim yok

İnşallah canım rabbim ne verirse hayırlısını versin
Yazdıklarının aynısı ben yaşadım. Normalde sancılarım bata yakın başlar bende regli zamanı bulantı olur. Hiç bir belirtim yok tu hatta reglm geçti yine yoktu ama şuan hamileyim inşlh sende ölesindir

İnşallah canım sen ne zaman öğrendin hamile olduğunu

Çıktı canım gebelik yok tsh yüksek biraz onada canım sıkıldı ne yapmam gerekiyor artık bilmiyorum
Gecikmenin sebebi omuymus ? Gec döllenme olduysa da çıkmayabilir. Hayirlisi olsun canım. Bigun gelecek bizde o mujdeli haberi alacaz insaAllah

Gecikmenin sebebi omuymus ? Gec döllenme olduysa da çıkmayabilir. Hayirlisi olsun canım. Bigun gelecek bizde o mujdeli haberi alacaz insaAllah
Bilmiyorum canım hemşire 2 hafta bekleyelim erken olduğu içinde beta yükselmemiş olabilir dedi ama 3 gün gecikmede geç döllenmede olsa çıkardı diye düşünüyorum

İnşallah öyledir bu tsh yüksekliğide canımı sıkıyor gebeliğe engel olabiliyormuş
Canım o değer sık sık değişen bir değer bazen ilaçlardan sebep bazen kürler bazen stress etkiliyor benimki de çok oynardı hepsi hall olur sen yeterki inan bende 1 senedir ikinci evladımı bekliyorum

Canım o değer sık sık değişen bir değer bazen ilaçlardan sebep bazen kürler bazen stress etkiliyor benimki de çok oynardı hepsi hall olur sen yeterki inan bende 1 senedir ikinci evladımı bekliyorum
Allah hayırlısıyla sanada nasip etsin inşallah rabbim vereceği zamanı bilir çok stres yapıyorum ben aslında yapmamak lazım zamana bırakmak lazım

Bilmiyorum canım hemşire 2 hafta bekleyelim erken olduğu içinde beta yükselmemiş olabilir dedi ama 3 gün gecikmede geç döllenmede olsa çıkardı diye düşünüyorum
Burda gecikmenin 38.ci gununde pozitifi goren oldugunu okumustum ki ben uc aylikken ogrendim oncesindeki hicbir testte cikmadi. Tabiki bu durumlar istina olabilir ama olabiliyor

Burda gecikmenin 38.ci gununde pozitifi goren oldugunu okumustum ki ben uc aylikken ogrendim oncesindeki hicbir testte cikmadi. Tabiki bu durumlar istina olabilir ama olabiliyor
Nasip artık canım adeti görene kadar beklicem gelen Allahtan

E
En kisa zamanda kavusursun bebisine insaAllah (ilk kızçene yazmişım düzelttim Allah mı söyletti ne)
Ay inşallah canım gönlümüzden geçende o ama tabi rabbim daha iyisini bilir sağlıkla hayırlısıyla bi hamile kalayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…