Yaa bende adete yakın diye hamilelik belirtisi mi acaba dedimBenim süt kesigi gibi akintim oldugunda doktora gitmistim iltihap çıkmıstı
Sizinki insaAllah hamilelik belirtisidir. Suanda beyaz akintim var aşırı batada cok bekliyorum bnde heyecanla birde benim sag kasik ve belde yanma var agri var uyutmuyo beni Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsinYaa bende adete yakın diye hamilelik belirtisi mi acaba dedim
İnşallahSizinki insaAllah hamilelik belirtisidir. Suanda beyaz akintim var aşırı batada cok bekliyorum bnde heyecanla birde benim sag kasik ve belde yanma var agri var uyutmuyo beni Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Haberdar et beni canımTamam canım sabah yapıyım bi Perşembe de sağlık ocağına gitcem zaten yarın testte çıkmazsa eğer varsa da kanda çıkar yoksa da nasip artık
Canım hayalet çizgi çıktı yineHaberdar et beni canım
Kan testi versen biCanım hayalet çizgi çıktı yine
Yarın vercem ama hiç umudum yok benim artık canımKan testi versen bi
Varmı bir gelisme canımTamam canım sabah yapıyım bi Perşembe de sağlık ocağına gitcem zaten yarın testte çıkmazsa eğer varsa da kanda çıkar yoksa da nasip artık
Aminnnn canımmm cifte bayram yasatsin Rabbim bizlereİnşallahhakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim hamilelik sevinci yaşatsın inşallah
Resim atsana ilk bes dakikadami ciktiCanım hayalet çizgi çıktı yine
Yok canım sonradan çıktı belli de olmuyoResim atsana ilk bes dakikadami cikti
Canım bugün akşam üstü bi 20 dakka uyumuşum onda da rüya gördüm kız bebek doğurmuşum onuda hemşire bana veriyordu ben ağlamaya başlıyorum bu bebek benimmi şimdi diye iyice psikolojim bozuldu heralde yaResim atsana ilk bes dakikadami cikti
Ruyanı hayra yorsun Rabbim en kisa zamanda sonuca varda rahatla insaAllah canım aminnCanım bugün akşam üstü bi 20 dakka uyumuşum onda da rüya gördüm kız bebek doğurmuşum onuda hemşire bana veriyordu ben ağlamaya başlıyorum bu bebek benimmi şimdi diye iyice psikolojim bozuldu heralde ya
Amin canım inşallah rabbim bi mucize versin inşallah kan sonucunda bari göreyim artık pozitifiRuyanı hayra yorsun Rabbim en kisa zamanda sonuca varda rahatla insaAllah canım aminn
Kan verdin mi canım merak ettimAmin canım inşallah rabbim bi mucize versin inşallah kan sonucunda bari göreyim artık pozitifi
Kan verdinmi canim merak ediyorum seni.Amin canım inşallah rabbim bi mucize versin inşallah kan sonucunda bari göreyim artık pozitifi
Verdim canım sonuç yarın çıkacakmışKan verdin mi canım merak ettim
Verdim canım yarın alcam sonucuKa
Kan verdinmi canim merak ediyorum seni.
Hadi hayırlısı olsun inşallahVerdim canım sonuç yarın çıkacakmış
İnşallah canım rabbim ne verirse hayırlısını versinHadi hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?