- Konu Sahibi XIXBXIXARU
ARKADAŞLAR DÜN ADET OLMAM GEREKTİ HALA OLMADIM BELİMDE AĞRIYO BİRAZ ACABA TESTYAPSAM BELLİ OLURMU YOKSA STRESTENMİ GECİKTİ HİÇ GECİKMEZDİ ADETLERİM ÇOK DÜZENLİDİR BENİM İLK DEFA BÖLE OLDU YARDIM EDİN KIZLAR senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şuan bence stres yapmamn için sürekli beraber olduğun arkadaşına git ve onla vakit geçir o zamn akışına bırakmış olursun bu arada test almayı neden düşünmüyorsunARKADAŞLAR DÜN ADET OLMAM GEREKTİ HALA OLMADIM BELİMDE AĞRIYO BİRAZ ACABA TESTYAPSAM BELLİ OLURMU YOKSA STRESTENMİ GECİKTİ HİÇ GECİKMEZDİ ADETLERİM ÇOK DÜZENLİDİR BENİM İLK DEFA BÖLE OLDU YARDIM EDİN KIZLAR senağlama
Bugün 2.gün Ama Hala Olmadim Belimde Ağrimaya Başladi Sanki Adet Olacakmişim Gibi Iş Olmam Yaa Bu Ay Bi Gün Geçinçe çok Heveslendim Hiç Böyle Olmamişti O Yüzden Galiba Hayirlisi
ibiaru bi bana cvp yok valla arkadaşım darıldım
bencede bekle canımm benim 8 gün geçti 10 gün olmasını bekliyorum o zaman test yapacam 2 çok az içim kıpır kıpır ama sabrediyorum işte büyük ihtimal var galiba mide şikayetlerim var bi kaçgündürr hadi bakalım 2008 bize uğurlu gelsin hamiş olalım hepimizzz
Saolun Arkadaşlar Inşallah Dediğiniz Gibidir Bende Hamişler Kervanina Katilirim Meldek Senin Belin Nasil Ağriyodu Adet Olacak Gibimi Bide Kaç Gün Sonra Test Yaptirdin?