- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 33
- Konu Sahibi Maviguverciin
-
Cnm adete7-8 gun kala test ile mi ogrendin? Ben yarn bi test alıp bakıcam. Peki kac haftalıktınBu döllenmeyle alakali bir durum ben 7-8 gün kala öğrendim .
Eğer geç dollenmeyse adetten çok sonra da anlasilabilir .test yapabilirsiniz hayırlısı olsun
Evet reglime 1 hafta vardı test yaptım silik çıktı sanırım 3 haftalik oluyor canım 6 gün gecikme olduğunda da kan testi yaptırdım .Cnm adete7-8 gun kala test ile mi ogrendin? Ben yarn bi test alıp bakıcam. Peki kac haftalıktın
Canım erken gebelik testi alabilirsin eczaneden predictor early kan sonucuna yakın oluyor sonucu ben de yarın alacağım bat 4 Temmuz ama merak ediyorum inşallah vardır senındeMerhaba kızlar adeti beklemeden test yaptırsam anlaşılır mı yoksa adeti mi beklemem gerekiyor? Supheleniyorum ama adete daha var..
Cokk Tesekkur ederim cnm. 2 dusukten sonra. Simdi Yine deniyoruz. Hayırlısı neyse o olsun.Evet reglime 1 hafta vardı test yaptım silik çıktı sanırım 3 haftalik oluyor canım 6 gün gecikme olduğunda da kan testi yaptırdım .
Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ❤
Bende 2 düşük yaptım canım kan pihtilasmam var allahım. Nasip etsin inşallah bu sefer ikimize ve isteyen herkeseCokk Tesekkur ederim cnm. 2 dusukten sonra. Simdi Yine deniyoruz. Hayırlısı neyse o olsun.❤
Cok tskr ederim cnm cok sabırsızım gunler geçmiyor. Ama bukadar erken sonuc. Vericegini sanmıyorum ama yinede denemekten birsey olmazz. Yarın yapcaksan Sonucu bizde bildirrr.Canım erken gebelik testi alabilirsin eczaneden predictor early kan sonucuna yakın oluyor sonucu ben de yarın alacağım bat 4 Temmuz ama merak ediyorum inşallah vardır senınde ❤
İnshaAllah cnm. Kan pıhtılaşması oldugunu nasıl anladn. Hangi testler yapılması gerekiyor. Cunku ben 2 hamileligim de de kanamam oldu. Ve arada kann pıhtıları geliyordu. Bende kan pıhtılanmasından suphelendim doktoruma soyledim ama degildir deyip geciştirdiBende 2 düşük yaptım canım kan pihtilasmam var allahım. Nasip etsin inşallah bu sefer ikimize ve isteyen herkese
Trombofili paneli diye bir test var genetik bölümüne gidebilirsinİnshaAllah cnm. Kan pıhtılaşması oldugunu nasıl anladn. Hangi testler yapılması gerekiyor. Cunku ben 2 hamileligim de de kanamam oldu. Ve arada kann pıhtıları geliyordu. Bende kan pıhtılanmasından suphelendim doktoruma soyledim ama degildir deyip geciştirdi
Adetinize 8 gün kala kan ile mi öğrendiniz yoksa idrarda mıAdetime 8 gün varken hamile olduğumu öğrenmiştim kafan böyle takılı kalacağına bence yaptır test
Adetinize 8 gün kala kan ile mi öğrendiniz yoksa idrarda mı
Merhaba arkadaşlar ben yeniyim size bi sorun olacaktı
Geçen ayin 22 sinde adet oldum adet dongum 28 gün bu ayin 9 unda doktara gittim ve yumurtlama dönemim olduğunu söyledi ayin 11 inde korumasız ilişkiye girdim ve 19 unda adet olmam gerekirken 4 günüm geçti beşinci günde ise sabah kahve rengimsi yavaştan pembeye dönen akıntı oldu ve ped bile kullanmadım sizce neler oluyo bi fikri olan varmı veya şöyle sorayim adet tarihi geçtikten sonra implasyon kanaması yaşayan varmi
Okadar tuhaf ki sabah başladı şuan kanamam yok devam edecek mi bilmiyorum inşallah hamişizdirBende seninle aynı durumdayım canım yerleşme olabilir bence . Benim de bat 4 Temmuz ama bugün çok az lekelenme şeklimde pembe akıntı oldu ve adet olacakmışım gibiyim yüzümde normalde adette bile sivilce çıkmaz şu an iki tane çıktı . İnşallah yerleşmedir diye dua ediyorum sabahtan beri adet olmaktan korkuyorum maalesef
Benim de adetime 10 gün var yarın sabah bir idrar teati yapayım bugün yerleşme olduğunu umduğum hafif lekelenme oldu sizce çıkar mı varsailk önce idrar (2gün üst üste idrar testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı)adetime 7 gün kala da kan verdim doğrulandı
Benim de adetime 10 gün var yarın sabah bir idrar teati yapayım bugün yerleşme olduğunu umduğum hafif lekelenme oldu sizce çıkar mı varsa
Kasık ağrısı çok hafiften var ,Göğüslerime saatte bir vaktim bugün kararma yok ama hassas sanki biraz da hafiften ( normalde tüylü biri değilim olanlarda sarı , sarı küçük tüyler çıkmış anlam veremediğim şekilde . Baş dönme bulantı da yok yani . Yorgunluk var ama bu yorgunluk da bence ben doğduğumdan beri var yani hiç zinde olamadımLekelenmeden başka belirtileriniz var mı
Mesela göğüs ağrısı
Kaşık ağrısı
Mide bulantısı
Öğürme
Baş dönmesi
Göğüs ucu kararması
Bu dediklerimin hepsi olmuştu bende
Ve tabiki ayak ağırması ben kolay kolay ağlamayan biriyimdir acı eşiğimde çok çok yüksektir ama o ağrıya ağlamıştım
Tamam bu, testi. Yaptırıcam inshaAllah peki. Cnm hamileligin boyunca senin kanaman oludu mu hiç?Trombofili paneli diye bir test var genetik bölümüne gidebilirsin
Sana bir arkadaş kardes tavsiyesi pıhtılaşma testini yaptirmadan tekrar hamile kalma aynı acıları yaşama en azından yoksa bile için rahat eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?