- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 33
- Konu Sahibi Maviguverciin
-
İnshaAllah hamilesin cnmcımmmmBenim adet yarin cok kotu bir heyecan var icimde icim icime sigmiyor ama kesinlikle adet olacm gibi degilim sadece marin agrim var ida zaten hemen hemen 3 4 haftadir var zaten
Inşallah cok tesekkur ederim saat kac oldu daha en ufak bir lekelenme bile yok kalbim duracak sankiİnshaAllah hamilesin cnmcımmmm
Birincisi stres yapmayın o da adet görmenizi engeller. Ikincisi stres yuzunden gebelik belirtileri verebilir vücudunuz. O yüzden stres yapmayın. Ben bi ara o kadar stres yaptim ki yalancı belirtiler yaşadım yemek kokularından tiksindim afedersiniz çıkarıyordum falan. O yüzden hiç takmayın. InseALLAH hamilesinizdir.Amin inslh ya bu ates basmalari normalmi kesinlikle yerime sigamiyorum ates basms ic dis kalbim patlicak sanki basim feci donuyor
Aynen tesekkur ediyorum ama yok benim stresten adet gecikmesi yasamam bilirim kendimi rahmim icerden su an sizim sizim sizliyor arada yumurtalik ve sirt agrim var ama bunlar ta 3 4 haftadir var bas donmesi.hafif mide bulantisi var bakalim bu ay bitmeden ne test yapicam ne birseyBirincisi stres yapmayın o da adet görmenizi engeller. Ikincisi stres yuzunden gebelik belirtileri verebilir vücudunuz. O yüzden stres yapmayın. Ben bi ara o kadar stres yaptim ki yalancı belirtiler yaşadım yemek kokularından tiksindim afedersiniz çıkarıyordum falan. O yüzden hiç takmayın. InseALLAH hamilesinizdir.
inseALLAH hamilesinizdir inseALLAHAynen tesekkur ediyorum ama yok benim stresten adet gecikmesi yasamam bilirim kendimi rahmim icerden su an sizim sizim sizliyor arada yumurtalik ve sirt agrim var ama bunlar ta 3 4 haftadir var bas donmesi.hafif mide bulantisi var bakalim bu ay bitmeden ne test yapicam ne birsey
Inslh adet olmam tabikiAynen tesekkur ediyorum ama yok benim stresten adet gecikmesi yasamam bilirim kendimi rahmim icerden su an sizim sizim sizliyor arada yumurtalik ve sirt agrim var ama bunlar ta 3 4 haftadir var bas donmesi.hafif mide bulantisi var bakalim bu ay bitmeden ne test yapicam ne birsey
Amin inslh sizde dusunuyorsaniz allah hepimize nasip etsin hepimizin yuzunu guldursun inslhinseALLAH hamilesinizdir inseALLAH
Adet oldunmu cnmİnshaAllah hamilesin cnmcımmmm ❤
Adet oldunmu cnmAynen tesekkur ediyorum ama yok benim stresten adet gecikmesi yasamam bilirim kendimi rahmim icerden su an sizim sizim sizliyor arada yumurtalik ve sirt agrim var ama bunlar ta 3 4 haftadir var bas donmesi.hafif mide bulantisi var bakalim bu ay bitmeden ne test yapicam ne birsey
Yok vallahi olmadim iste yarin aksam doktorum gece nobetinde yarin hastaneye gidecem lutfen dua edin bana lutfen allah benle birlikte istegen herkeze nasip etsn inslhAdet oldunmu cnm
İnshaAllah cnm Allag nasip ederr. Dualarm seninle. Peki test yaptın mıYok vallahi olmadim iste yarin aksam doktorum gece nobetinde yarin hastaneye gidecem lutfen dua edin bana lutfen allah benle birlikte istegen herkeze nasip etsn inslh
Cesaret edemedim ki olumsuz sonuc almaktan cok korkuyormİnshaAllah cnm Allag nasip ederr. Dualarm seninle. Peki test yaptın mı
Kac gun geciktiCesaret edemedim ki olumsuz sonuc almaktan cok korkuyorm
2 gun gectiKac gun gecikti
Tamam o zmn evde test varsa hemen yap. Ben yerinde olsam. Coktan yapardım. Neden korkayım kı hamileysemde degilsemde bilmekk isterim. Ama 2 gun gectiyse hamilesiniz. İnshaAllah2 gun gecti
Yok vallahi evdee su an hic test yok ama yarin oglen de olmassam inslh belki yaparim doktor oncesiTamam o zmn evde test varsa hemen yap. Ben yerinde olsam. Coktan yapardım. Neden korkayım kı hamileysemde degilsemde bilmekk isterim. Ama 2 gun gectiyse hamilesiniz. İnshaAllah
Nolduuuu?Yok vallahi olmadim iste yarin aksam doktorum gece nobetinde yarin hastaneye gidecem lutfen dua edin bana lutfen allah benle birlikte istegen herkeze nasip etsn inslh
Allaha çok şükür hamileymisim kac gundur giriş yapmadım sayfayaNolduuuu?
Allaha çok şükür hamileymisim kac gundur giriş yapmadım sayfaya
Kafanız güzelmiş güle güle kullanın.Okadar tuhaf ki sabah başladı şuan kanamam yok devam edecek mi bilmiyorum inşallah hamişizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?