- Konu Sahibi Maviguverciin
-
Kasık ağrısı çok hafiften var ,Göğüslerime saatte bir vaktim bugün kararma yok ama hassas sanki biraz da hafiften ( normalde tüylü biri değilim olanlarda sarı , sarı küçük tüyler çıkmış anlam veremediğim şekilde . Baş dönme bulantı da yok yani . Yorgunluk var ama bu yorgunluk da bence ben doğduğumdan beri var yani hiç zinde olamadımay bilmiyorum insan bişeyi çok istiyorsa belirti yoldan da var gibi oluyor yani şu an gözümün üstünde kaşımın olması bile belirti sanki benim için
Bunu o kadar istiyorum ki sana anlatamam bugün işte hiç konsantre olamıyordu sadece oturup bilgisayar ekranına bakıp hamile kalmak için bulduğum bütün duaları bilmem kaç defa okudum her tuvalete giderken yolda Allahım lütfen adet olmasın nolur diye dua ederek gittim . İnşallah buraya güzel haberler yazarımmm çok teşekkür ederim canımBana güzel haberi vereceksinhamileyim yazıcaksın
Bunu o kadar istiyorum ki sana anlatamam bugün işte hiç konsantre olamıyordu sadece oturup bilgisayar ekranına bakıp hamile kalmak için bulduğum bütün duaları bilmem kaç defa okudum her tuvalete giderken yolda Allahım lütfen adet olmasın nolur diye dua ederek gittim . İnşallah buraya güzel haberler yazarımmm çok teşekkür ederim canım ❤
Çok mutlu olurum buna o kadar ihtiyacım var ki anlatamam yani bazen tanımadığımız birilerine ettiğimiz dualar daha içten oluyor sebepsiz karşılıksız oluyor . Rabbim hepimizin gönlüne göre verin inşallahDua ederim senin ve diğer anne olmak isteyenler için
Suan hamileyim 2 defa pembe lekelenme oldu suan iyiyim ama şükür ilaç kullaniyorum kan incelticiTamam bu, testi. Yaptırıcam inshaAllah peki. Cnm hamileligin boyunca senin kanaman oludu mu hiç?
İnshaAllah salıkla kucagına alırsın evladını. Peki bu kan pıhtısı ultrasonda gorunurmu. Ben hamileligin başlarında başka bir doktora gorundum o da kan toplanması gibi bişey var dedi. Sonra kendi doktoruma gidince bişey yok demişti bende kendi doktoruma guvendim.Suan hamileyim 2 defa pembe lekelenme oldu suan iyiyim ama şükür ilaç kullaniyorum kan inceltici
Yok canım testte anlaşılıyor bende hiç kanama alanı olmamasina rağmen kanamam oluyordu doktor anlam veremiyordu Bebeklerim 6. Haftadan sonra tam gelisemiyordu.İnsh
İnshaAllah salıkla kucagına alırsın evladını. Peki bu kan pıhtısı ultrasonda gorunurmu. Ben hamileligin başlarında başka bir doktora gorundum o da kan toplanması gibi bişey var dedi. Sonra kendi doktoruma gidince bişey yok demişti bende kendi doktoruma guvendim.
Amin inshaAllah cnm. Tşk edermYok canım testte anlaşılıyor bende hiç kanama alanı olmamasina rağmen kanamam oluyordu doktor anlam veremiyordu Bebeklerim 6. Haftadan sonra tam gelisemiyordu.
Allah razı olsun inşallah hepimizin evlatları olur sağlıklı hayırlı tek duam
Benimde kan pıhtılaşmasına bağlı iki kaybım var. Damarlarda pıhtılaşma olduğu için kan akışı düzenli olmadığı için bebeğe kan gitmiyor ve gelişmediği için vücut onu arıyor. Gebelik kaybınız varsa mutlaka yaptırın genetik testinizi. Bazı doktorlar 3 düşükten sonra yaptırmak istiyor. Siz ısrar edin yapmak için. Gebelik sonrası yapılan tedavinin hiç bir önemi yok. İlaçlar etki etmiyor. Önemli olan gebelik oluşmadan kan sulandırıcı kullanıp tedaviye başlamış olmak.İnsh
İnshaAllah salıkla kucagına alırsın evladını. Peki bu kan pıhtısı ultrasonda gorunurmu. Ben hamileligin başlarında başka bir doktora gorundum o da kan toplanması gibi bişey var dedi. Sonra kendi doktoruma gidince bişey yok demişti bende kendi doktoruma guvendim.
Ben 9gun once ogrenmistim ama direk kan testinde acildeMerhaba kızlar adeti beklemeden test yaptırsam anlaşılır mı yoksa adeti mi beklemem gerekiyor? Supheleniyorum ama adete daha var..
Direl genetik testi mi yaprırmam gerekiyor. Genetik testi eşle kan uyuşmazlıgı için degil mi cnmBenimde kan pıhtılaşmasına bağlı iki kaybım var. Damarlarda pıhtılaşma olduğu için kan akışı düzenli olmadığı için bebeğe kan gitmiyor ve gelişmediği için vücut onu arıyor. Gebelik kaybınız varsa mutlaka yaptırın genetik testinizi. Bazı doktorlar 3 düşükten sonra yaptırmak istiyor. Siz ısrar edin yapmak için. Gebelik sonrası yapılan tedavinin hiç bir önemi yok. İlaçlar etki etmiyor. Önemli olan gebelik oluşmadan kan sulandırıcı kullanıp tedaviye başlamış olmak.
Hayır. Kan uyuşmazlıgı için değil. Kan pıhtılaşması ve kromozom anomalisi için yapılır. Mutlaka yaptırın. Ben ilk kayıptan sonra yaptırmadığıma o kadar pişmanım ki. İkinci bebeğimin kalp atışını görüp sonra durduğuna şahit olmak hayatımın travması oldu.Direl genetik testi mi yaprırmam gerekiyor. Genetik testi eşle kan uyuşmazlıgı için degil mi cnm
Tmm tşkr. Ederim.Aynı şeyi bende yaşadım cnm seni cok iyi anlıyorum inshaAllah hersey iyi olacakHayır. Kan uyuşmazlıgı için değil. Kan pıhtılaşması ve kromozom anomalisi için yapılır. Mutlaka yaptırın. Ben ilk kayıptan sonra yaptırmadığıma o kadar pişmanım ki. İkinci bebeğimin kalp atışını görüp sonra durduğuna şahit olmak hayatımın travması oldu.
Bu testin fiyati ne kadar acaba benim de son 2 gun kaldi cok heycan varCanım erken gebelik testi alabilirsin eczaneden predictor early kan sonucuna yakın oluyor sonucu ben de yarın alacağım bat 4 Temmuz ama merak ediyorum inşallah vardır senınde
İnshaAllah hayırlısı, cnmBu testin fiyati ne kadar acaba benim de son 2 gun kaldi cok heycan var
38 ,39 lira gibi bişey canımm ama bence predictor marka olanı alBu testin fiyati ne kadar acaba benim de son 2 gun kaldi cok heycan var
Benim adet yarin cok kotu bir heyecan var icimde icim icime sigmiyor ama kesinlikle adet olacm gibi degilim sadece marin agrim var ida zaten hemen hemen 3 4 haftadir var zatenGebelik haberi veren yok mu
RABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşeALLAH tez zamanda. Tüm isteyenlere bize de.Benim adet yarin cok kotu bir heyecan var icimde icim icime sigmiyor ama kesinlikle adet olacm gibi degilim sadece marin agrim var ida zaten hemen hemen 3 4 haftadir var zaten
Amin inslh ya bu ates basmalari normalmi kesinlikle yerime sigamiyorum ates basms ic dis kalbim patlicak sanki basim feci donuyorRABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşeALLAH tez zamanda. Tüm isteyenlere bize de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?