Kızlar adetten once hamilelik anlaşılabilir mi?

Bana güzel haberi vereceksin hamileyim yazıcaksın

Bana güzel haberi vereceksin hamileyim yazıcaksın
Bunu o kadar istiyorum ki sana anlatamam bugün işte hiç konsantre olamıyordu sadece oturup bilgisayar ekranına bakıp hamile kalmak için bulduğum bütün duaları bilmem kaç defa okudum her tuvalete giderken yolda Allahım lütfen adet olmasın nolur diye dua ederek gittim . İnşallah buraya güzel haberler yazarımmm çok teşekkür ederim canım

Dua ederim senin ve diğer anne olmak isteyenler için

Dua ederim senin ve diğer anne olmak isteyenler için
Çok mutlu olurum buna o kadar ihtiyacım var ki anlatamam yani bazen tanımadığımız birilerine ettiğimiz dualar daha içten oluyor sebepsiz karşılıksız oluyor . Rabbim hepimizin gönlüne göre verin inşallah

İnsh
Suan hamileyim 2 defa pembe lekelenme oldu suan iyiyim ama şükür ilaç kullaniyorum kan inceltici
İnshaAllah salıkla kucagına alırsın evladını. Peki bu kan pıhtısı ultrasonda gorunurmu. Ben hamileligin başlarında başka bir doktora gorundum o da kan toplanması gibi bişey var dedi. Sonra kendi doktoruma gidince bişey yok demişti bende kendi doktoruma guvendim.

Yok canım testte anlaşılıyor bende hiç kanama alanı olmamasina rağmen kanamam oluyordu doktor anlam veremiyordu Bebeklerim 6. Haftadan sonra tam gelisemiyordu.
Allah razı olsun inşallah hepimizin evlatları olur sağlıklı hayırlı tek duam

Benimde kan pıhtılaşmasına bağlı iki kaybım var. Damarlarda pıhtılaşma olduğu için kan akışı düzenli olmadığı için bebeğe kan gitmiyor ve gelişmediği için vücut onu arıyor. Gebelik kaybınız varsa mutlaka yaptırın genetik testinizi. Bazı doktorlar 3 düşükten sonra yaptırmak istiyor. Siz ısrar edin yapmak için. Gebelik sonrası yapılan tedavinin hiç bir önemi yok. İlaçlar etki etmiyor. Önemli olan gebelik oluşmadan kan sulandırıcı kullanıp tedaviye başlamış olmak.

Direl genetik testi mi yaprırmam gerekiyor. Genetik testi eşle kan uyuşmazlıgı için degil mi cnm

Direl genetik testi mi yaprırmam gerekiyor. Genetik testi eşle kan uyuşmazlıgı için degil mi cnm
Hayır. Kan uyuşmazlıgı için değil. Kan pıhtılaşması ve kromozom anomalisi için yapılır. Mutlaka yaptırın. Ben ilk kayıptan sonra yaptırmadığıma o kadar pişmanım ki. İkinci bebeğimin kalp atışını görüp sonra durduğuna şahit olmak hayatımın travması oldu.

Tmm tşkr. Ederim.Aynı şeyi bende yaşadım cnm seni cok iyi anlıyorum inshaAllah hersey iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…