Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Bu durumu doktora dediniz mi belki yumurta çatlamıyor olabilir hangi testi kullandınız
geçen ayda femara kullanmıştım. yumurta büyümesini doktor kontrolünde takip etmiştik. sonra çatlamasını da testle kontrol ettim ama dediğim gibi hep silik çizgiydi. ama adetim tam günümde geldi. yani mutlaka çatlamış olmalı. bende pcos olunca herlade çatlama gününü tahmin etmek zor oluyor sürekli test yapmam gerekiyor. ben de onun yerine sürekli ilişkiye giriyorum mutlaka biri denk gelir diye 😁

Bacım dur daha 16 gün var adete ne belli olması😄 burda görüyoruz 2 gün içinde bile değişiyor değerler. Sen test yapma bekle adet gecikirse yap strese sokma kendini
ne biliyim femara falan kullanınca bide belirtileri yaşıyordum karın ağrısı, halsizlik falan o yüzden gittim hemen test yaptım 😁 bilemiyorum şimdi burdaki yorumları okuyunca acaba bundan sonrada olabilir mi diye bi umut doğdu içime. bide ben pcos um o yüzden yumurtamın ne zaman çatlayacağı da belli olmuyor. belikide bundan sonra olur

geçen ayda femara kullanmıştım. yumurta büyümesini doktor kontrolünde takip etmiştik. sonra çatlamasını da testle kontrol ettim ama dediğim gibi hep silik çizgiydi. ama adetim tam günümde geldi. yani mutlaka çatlamış olmalı. bende pcos olunca herlade çatlama gününü tahmin etmek zor oluyor sürekli test yapmam gerekiyor. ben de onun yerine sürekli ilişkiye giriyorum mutlaka biri denk gelir diye 😁
Bildiğim kadarıyla çatlamasa bile regl olabiliyoruz🥲

Bildiğim kadarıyla çatlamasa bile regl olabiliyoruz🥲
aaa nasıl olcaz? benim bildiğim çatlayınca rahim kanalına ilerliyor döllenme olmazsa regl olup dışarı atıyorsun. çatlamazsa zaten rahim kanalına hiç gitmiyor diye biliyorum. yumurtalıkta birikip orda kist falan oluşturuyor. bende pcos olunca zaten sorunum yumurtaların yeterli boyuta gelip çatlamaması o yüzden 3 ay adet olmadığımı bilirim

kızlar normalde benim regl me 5-4 gün var ama şimdiden regl olcak gibi ağrım kasılma herşey var anlamadım şaştım kaldım ya normalde bir gün öncesi olur ama şimdi dün geceden beri kaşık ağrısı bel ağrısı midede yanma hayır olsam neyse ama olmuyorumda değilim ağrıda çekiyorum valla böyle olan var mı test yapmaktan da sıkıldım istemiyorum ya valla regl olcaksam da olsun bitsin
Benim de regle 7 gün var aynı şekil dün bu ağrıları yaşadım bildiğin regl sancısıydı neden oldu anlam veremedim ama bugün ağrı geçti

Merhaba,
Sat 28 temmuz.
6 aydır deniyoruz 1 kimyasal gebelik mevcut.
Sanırım stres çok yapıyorum.
bu ay ovülasyonu bile çok takip etmek istemiyorum umarım stresle başaçıkabilirim.
Hepimize bol şans diliyorum 🙏🏻

Kızlar BAT 4 AĞUSTOS kasık ağrısı dışında sıfır belirti regle çok az kaldı test yapmak istemiyorum ama bu ayds mı olmadı hissi kemiriyor içimi

Bende regl olmuşum bu ay hsg cektirmek istiyorum regl bitince mi gitmem gerekti

Bende regl olmuşum bu ay hsg cektirmek istiyorum regl bitince mi gitmem gerekti
Reglin son günü yada ertesi günü çektir canım yumurtlama dönemine yakın olmasın diye
çektireceğiniz yeri arayıp sorun reglin başladığı günü sorup ona göre gün veriyolar ben 10.günde çektirmiştim bugün son gün demişlerdi

Kayseri Şehir hastanesinde çektireceğim verirler mi acaba ya birde ilçeden geliyorum ya önce doktora görünmem gerekir değil mi direkt randevu alabilir miyim acaba Y Yakndaanne

Amin aminn 💞 Allah sabır versin hepimize. Siz ne zaman

Bende 4-5 gün kala başladı ağrılar dün regl günümdü. Dün hafifleyip geçti ara ara hissediyorum sanki ama varla yok arası. Ama uzun zamandır olmayan göğüs hassasiyeti başladı. Bu ay spora başladım birde 2-3 gün bal tarçın çörek otu yemiştim. Acaba bu kür mü göğüs hassasiyeti yaptı. Spor yaptığım için mi gecirme oldu acaba
VALLA BENİMDE HALA ÖYLE DEVAM SİZ OLDUNUZ MU REGL

Back
X