• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

13 Ağustos adet olmam lazım comfort test yaptım testi net görünsün diye gölgelendirdim gebelik olsa daha net mi olması gerekir di yoksa bu test normal mi anlamadım bakar mısınız

IMG_2886.webp

Geldim canım verdim kanı 1 buçuk saatte çıkar dediler ama hala içimde ya gebe değilsem düşüncesi var kafayı yiycem 🥹🤦🏻‍♀️

🤍

İnşallah canım ya geldim verdim kanı bekliyorum ama çok ta korkuyorum ya gebe değilsem diye 🤦🏻‍♀️❤️
Ayyy bilirim o kalp çarpıntısını ve heyecanı geçmez dakikalar 😢 hemen buraya haber ver çatlarım meraktan😄

Canım test çok gerçekçi pozitif bence yaaa hangi marka bu ay hadi insallahhhh çok sevindim 🥰😍
Frely diye bir marka üç gün önce de Prodoctor da çok derin bir çizgi görmüştüm inşallah kanda da pozitifi görürüm canım 🥹🥹
Ayyy bilirim o kalp çarpıntısını ve heyecanı geçmez dakikalar 😢 hemen buraya haber ver çatlarım meraktan😄
Gerçekten zaman geçmiyo elim ayağım titriyor ilk kez böyle hissediyorum umarım gebeyimdir yaaa çatlıycam yazarım kız merak etme inşallah gebe olduğumu yazarım 🥰🥰

Frely diye bir marka üç gün önce de Prodoctor da çok derin bir çizgi görmüştüm inşallah kanda da pozitifi görürüm canım 🥹🥹

Gerçekten zaman geçmiyo elim ayağım titriyor ilk kez böyle hissediyorum umarım gebeyimdir yaaa çatlıycam yazarım kız merak etme inşallah gebe olduğumu yazarım 🥰🥰
Ay çok heyecanlandım yaaaa inşallah olur canim aylardır neler yaşadığını çok iyi biliyorum 🌸🥰 güzel haberlerini bekliyoruzz

Ay çok heyecanlandım yaaaa inşallah olur canim aylardır neler yaşadığını çok iyi biliyorum 🌸🥰 güzel haberlerini bekliyoruzz
Güzelim benim çok sağolun valla iyi ki varsınız sizlerle konuşmasam çatlarım heralde inan bende çok heyecanlıyım dakikalar geçmiyo kalbim duracak sanki 🥹🥹

Back
X