Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 1 ağustos. İlk defa 10 gün önceden göğüs ağrısı yaşadım. Sırtım çok ağrıyor. O kadar çok uyku halindeyim ki. İşime bile odaklanamıyorum. 9 ayı devirdikKızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi
Bat 30 temmuz bende girebilirmiyim aranızaKızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi
Hâlâ devam ediyor mu belirtiler benim sadece sırtımda ağrı ve ara ara karnımın altında ağrı oluyorBenimde 1 ağustos. İlk defa 10 gün önceden göğüs ağrısı yaşadım. Sırtım çok ağrıyor. O kadar çok uyku halindeyim ki. İşime bile odaklanamıyorum. 9 ayı devirdik
Bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım takvim ile alakası yokmuş iyi ki yapmışımMerhaba benim de bat 5 ağustos. 7 aydır deniyoruz bir tüp bebek denemem oldu ama negatif sonuçlandı. Umudum çok yok ama ben de aranıza katılmak istedim.
Eğer yıl sonuna kadar olmazsa tekrar tüp bebek deneyeceğiz.
Bat 30 temmuz bende girebilirmiyim aranızahakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kasımda 2. Yılı devirmiş olacağız bu yolda
. 3gündür 28 yıllık ömrümde olmayan mantarla cebelleşiyorum hijyene çok dikkat ederim ama enfeksiyondan dolayı diye düşünüyorum çünkü belim çok ağrıyor afedersiniz çişimi yaparken azıcık zorlayınca rahim vajina patlicak gibi hissediyorum
![]()
Doktora hiç gittiniz miBat 30 temmuz bende girebilirmiyim aranızahakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kasımda 2. Yılı devirmiş olacağız bu yolda
. 3gündür 28 yıllık ömrümde olmayan mantarla cebelleşiyorum hijyene çok dikkat ederim ama enfeksiyondan dolayı diye düşünüyorum çünkü belim çok ağrıyor afedersiniz çişimi yaparken azıcık zorlayınca rahim vajina patlicak gibi hissediyorum
![]()
Gittik problem yok olmamasına engel birşey yokDoktora hiç gittiniz mi
Ayın 17sinde aşılama oldu.Yarın kan testi vermek istiyorum ama çok mu erken olur kiKızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi
Canım aksine doktorlar kilo verdiriyor fazla kilolu olanlara zannetmiyorum bence kilon gayet iyi. Vitamin değerlerine baktırabilirsin belkiKızlar BAT 4 Ağustos dün yumurtam çatladı dün ve bi önceki günü değerlendirdik bizim de 10 ay olacak PCO haricinde bi problem yok adetlerim düzenli her ay ovulasyon testinde düzenli olarak pik görüyorum 45 kiloyum acaba zayıf olduğumdan mı döllenme olmuyor diye düşünüyorum
Evet erken oluyor çünkü 8 günün sonunda kanda çıkmaya başlıyormuşAyın 17sinde aşılama oldu.Yarın kan testi vermek istiyorum ama çok mu erken olur ki
Ne yapıyorsunuz ekstra olarakBenimde BAT 5 ağustos kızlar. Yumurtam bugün yarın çatlar yani değerlendirme aşamasındayım. Pazar gününe kadar değerlendirip sonra bekleme aşamasına geçeceğim. Bu ay umut etmek istiyorum birçok şey yapıyorum çok emek harcıyorum
Baktırdım dahiliye gittim tüm değerlerin normal dedi hamilelik içinCanım aksine doktorlar kilo verdiriyor fazla kilolu olanlara zannetmiyorum bence kilon gayet iyi. Vitamin değerlerine baktırabilirsin belki
Aynıyız çatlama benim de o gün oldu ve bat beş Ağustos bakalım nasip inşallahKızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi
Uzun zamandır inositol takviyesi kullanıyorum. Ayrıca hergün omega 3 / folik asit / koenzim q10 / magnezyum başladım. Haftada bir d vitamini.Ne yapıyorsunuz ekstra olarak