Birde bu ay bal tarçın çörek otu kürü yedimİnositol doktor bana da önerdi almadım ama de vitamini OMEGA 3 çinko magnezyum bende kullanıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde bu ay bal tarçın çörek otu kürü yedimİnositol doktor bana da önerdi almadım ama de vitamini OMEGA 3 çinko magnezyum bende kullanıyorum
Bende 45 ile hamile kalmıştım boyunla orantılıysa önemi yok zayıf olmanın. Ha kaybettim ama kiloyla alakası yokkk. Arkadaşım da 40 ile kalmıştı doğumunu yaptıKızlar BAT 4 Ağustos dün yumurtam çatladı dün ve bi önceki günü değerlendirdik bizim de 10 ay olacak PCO haricinde bi problem yok adetlerim düzenli her ay ovulasyon testinde düzenli olarak pik görüyorum 45 kiloyum acaba zayıf olduğumdan mı döllenme olmuyor diye düşünüyorum
Bak eşinede yazdıklarımı uygula canım doğal şeyler zaten. Eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay havuç incir kürünüde dene.Birde bu ay bal tarçın çörek otu kürü yedim
O gün olduysa 14 gün sonra adet dönemi olmaz mı genel olarakAynıyız çatlama benim de o gün oldu ve bat beş Ağustos bakalım nasip inşallah
Benim yumurtlama bir gün sürdü bence gün aşırı daha ideal ama yine de siz bilirsinizBenim de son adetim 13 temmuzd bitti. bat 14 ağustos olur. pcosum adetlerim kilo aldıktan sonra çok düzensizleşti ama 3 aydır yine düzene girdi. inositol kullanıyorum düzenli. bu ay adetim bitince soğan kürüne başladım 15 gün sabah-akşam aç karna içicem daha 8.gündeyim. bide geçen ay femara kullanmıştım. bu ay yine kullandım adetimin 3.günü başladım 5 gün sabah akşam içtim. ovulasyon testi falan yapmadım zaten eşimle 2günde bir ilişki yaşıyoruz her türlü birinde tuttururuz diye düşündüm.
Soğan kürünü yumurtlama dönemindeyken içmemen gerekiyor sanırım canım dikkatli tüketilmesi gereken bir kürBenim de son adetim 13 temmuzd bitti. bat 14 ağustos olur. pcosum adetlerim kilo aldıktan sonra çok düzensizleşti ama 3 aydır yine düzene girdi. inositol kullanıyorum düzenli. bu ay adetim bitince soğan kürüne başladım 15 gün sabah-akşam aç karna içicem daha 8.gündeyim. bide geçen ay femara kullanmıştım. bu ay yine kullandım adetimin 3.günü başladım 5 gün sabah akşam içtim. ovulasyon testi falan yapmadım zaten eşimle 2günde bir ilişki yaşıyoruz her türlü birinde tuttururuz diye düşündüm.
ay hergün hergün nasıl sevişelim biz de insanız. zaten sıcakta insanın çokta canı istemiyor terli terliBenim yumurtlama bir gün sürdü bence gün aşırı daha ideal ama yine de siz bilirsiniz
Bir de adet bitimininden beş gün sonra gün aşırı devam ederseniz daha iyi olur. Bu devam etme adet olma tarihinize beş gün kalmaya kadar devam etmeliBenim de son adetim 13 temmuzd bitti. bat 14 ağustos olur. pcosum adetlerim kilo aldıktan sonra çok düzensizleşti ama 3 aydır yine düzene girdi. inositol kullanıyorum düzenli. bu ay adetim bitince soğan kürüne başladım 15 gün sabah-akşam aç karna içicem daha 8.gündeyim. bide geçen ay femara kullanmıştım. bu ay yine kullandım adetimin 3.günü başladım 5 gün sabah akşam içtim. ovulasyon testi falan yapmadım zaten eşimle 2günde bir ilişki yaşıyoruz her türlü birinde tuttururuz diye düşündüm.
Bir gün ara vererek bu şekilde uygulayın benceay hergün hergün nasıl sevişelim biz de insanız. zaten sıcakta insanın çokta canı istemiyor terli terli
ibrahim saraçoğlu adetten sonra için demişti o yüzden başladım. aslında benimde içime pek sinmedi sonuçta adet söktürücü gibi bişey. ama benim zaten pcos olunca dedim hiç değilse bu ay bi temizlensin rahmim diğer ay içmicem o zaman tekrar deneriz diye düşündüm.Soğan kürünü yumurtlama dönemindeyken içmemen gerekiyor sanırım canım dikkatli tüketilmesi gereken bir kür
biz de öyle yapıyoruz. bir gün duruyor bir gün yapıyoruz işte. ilk başta biraz anlatım bozukluğu yapmışım heraldeBir gün ara vererek bu şekilde uygulayın bence
biz de öyle yapıyoruz. bir gün duruyor bir gün yapıyoruz işte. ilk başta biraz anlatım bozukluğu yapmışım heralde
Hadi inşallah. Sizin bi sorununuz falan varmi? Kac aydır deniyorsunizBu ay hepimiz güzel haberler alalım inşal
Evet hatta daha da artıyor. Gogus agrim hareket ederken hissediliyor. Wcye giderken sanki regli olmuşum gibi arı ile gidiyorum. Ve geceleri gaz problemim arttiHâlâ devam ediyor mu belirtiler benim sadece sırtımda ağrı ve ara ara karnımın altında ağrı oluyor
Bu ay üç olacak ve hiçbir sorunumuz yok inşallah bu ay hepimiz için umut dolu olurHadi inşallah. Sizin bi sorununuz falan varmi? Kac aydır deniyorsuniz
Daha sizinki çok yeniymiş insallah bu ay hemencecik hamile kalirsiniz da o stresli surece girmezsiniz hic.Bu ay üç olacak ve hiçbir sorunumuz yok inşallah bu ay hepimiz için umut dolu olur
Bencede canım zaten bu ay gebelik olmazsa adetin baya bi sökülür diye düşünüyorum soğan küründen ötürü. Tabi inşaAllah adet olmazsında gebelik haberini alırızibrahim saraçoğlu adetten sonra için demişti o yüzden başladım. aslında benimde içime pek sinmedi sonuçta adet söktürücü gibi bişey. ama benim zaten pcos olunca dedim hiç değilse bu ay bi temizlensin rahmim diğer ay içmicem o zaman tekrar deneriz diye düşündüm.
Hsg çektirdim hersey normal çıktı. Eşimde sperm testi verdi onunki de gayet normal cikti. Ama işte bende pcos var ve 1 senede aniden 12kilo alinca iyice adetten kesilmiştim. 3 ay adetimin gelmedigini bilirim. Simdi 2 aydir falan duzenli. İnsallah bu ay olur.Bencede canım zaten bu ay gebelik olmazsa adetin baya bi sökülür diye düşünüyorum soğan küründen ötürü. Tabi inşaAllah adet olmazsında gebelik haberini alırızeğer önümüzdeki aya kalırsa da incir havuç kürüyle - çörekotu-tarçın-bal kürünüde dene. Birde hsg filmi çektirdin mi canım sen
Hmmm tabi sınırdaysa o zaman yapma canım aynen prolaktini yükseltiyor. Ama yumurtlama zamanı yumurta kalitesi ve çatlaması için bol bol havuç yeHsg çektirdim hersey normal çıktı. Eşimde sperm testi verdi onunki de gayet normal cikti. Ama işte bende pcos var ve 1 senede aniden 12kilo alinca iyice adetten kesilmiştim. 3 ay adetimin gelmedigini bilirim. Simdi 2 aydir falan duzenli. İnsallah bu ay olur.
İncir prolaktini yükseltiyor diye duymuştum ibrahim Saraçoğlu'nda o yüzden onu hic denemedim. Prolaktinim zaten sınırda sayilir o yuksek olunca hamile kalinmaz diye biliyorum