Benimde bat 10 Ağustos bugün yumurtlama günümKızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bat 10 Ağustos bugün yumurtlama günümKızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi
Benimde bat 10 ağustosBat 12 ağustos. Son 1 yıldır istiyoruz. Bir dusugum var. Bakalım ağustos ayında güzel bir sonuca ulaşabilecek miyiz?
test yapıp mı anladınız yumurtlama gününüz olduğunuBenimde bat 10 Ağustos bugün yumurtlama günüm
Evet canım adet bitimimden beri her gün test yapıyorumtest yapıp mı anladınız yumurtlama gününüz olduğunu
Evet canım adet bitimimden beri her gün test yapıyorum
Hangi marka testinizKızlar merhaba genelde 30-35 gün arası regl görürüm geçen ay adet geciktirici kullanırken 18hazşran yani 39. Gün adet oldum. Bir kere daha kullanmıştım geciktirici böyle bişey yaşamamıştım Bidahaki ay vaktinde gelmişti. 18 Haziran son adet tarihim bugünde gelmeyince sabah test yaptım + olması gerekiyor ben çok hafif bi çizgi görüyorum ama yanılıyor da olabilirim 38. Günündeyim
Test hangi marka bilmiyorum bi arkadaşımdan aldımHangi marka testiniz
İkinci çizgiyi bende görüyorum inşallah vardır ama tekrarlarsanız çizgi koyulaşır daha iyi sonuç alırsınızTest hangi marka bilmiyorum bi arkadaşımdan aldım
Bende 1 ay akışına bıraktım yıne burdayımBenim bat 8 ağustos bugün yumurtlama diyor uygulama ama testte hala koyu değil. Geçen ay kasıkta batma vardı acaba dedim ama olmamıştı. Bugün de batma oldu muhtemelen yumurtlama zamanından dolayı.Sonlanan gebeliğimde de batma vardı ve göğüslerimde dolgunluk hissi vardı. Bata yaklaşınca olacak mı bakalım. Bu ay akışına bırakıcam dedim ama yine burdayım![]()
İnşallah bu ay uğurlu gelir hepimizeBende 1 ay akışına bıraktım yıne burdayımbu ay ovulasyon testıne başladım benım de bat 8 Ağustos bugün yumurtlama günüm
![]()
Merhaba bende ayı testı kullanıyorum bugün yum ye takma günümBende innovita kullandım ilk defa sizin elinde ise atar mısınız ne zaman çatlama oldu ve hala sizde de pembe mi ikinci çizgi
Sesli güldümay hergün hergün nasıl sevişelim biz de insanız. zaten sıcakta insanın çokta canı istemiyor terli terli
Ahahaha haykırdım o kadar haklısın ki dün gece bile aynı şeyi söyledim istemiyorum artııkkkk sjsjsklsay hergün hergün nasıl sevişelim biz de insanız. zaten sıcakta insanın çokta canı istemiyor terli terli
Sizin yumurtlama günü dün olmalı ya da bugün ama bazı testler pik göstermiyor hata payından dolayıBende 1 ay akışına bıraktım yıne burdayımbu ay ovulasyon testıne başladım benım de bat 8 Ağustos bugün yumurtlama günüm
![]()
Evet sizin pik olmuşMerhaba bende ayı testı kullanıyorum bugün yum ye takma günüm