Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim uçlarda var sızlıyor ama sadece dokununcaKızlar sizin göğüsler de dokunulca hissedilen acı hisse oluyor mu benim bu durum olmazdı
Benim direkt göğüsümde genel acı var ucunda yok ama sizin sadece ucunda mıBenim uçlarda var sızlıyor ama sadece dokununca
Ay benim öyleydi hamile kaldığım ayBenim uçlarda var sızlıyor ama sadece dokununca
Dün ve bugün . Degerlendırırdım beklemedeyımSizin yumurtlama günü dün olmalı ya da bugün ama bazı testler pik göstermiyor hata payından dolayı
İnşallah çok aminİnşallah bu ay uğurlu gelir hepimize![]()
Evet canım sadece ucunda ama önceki aylar dokunmasam da acı sızlama vardı bu ay pek yok sadece dokunup sıkınca oluyor o acı sızı. O yüzden belirti mi diye düşünemiyorum.Benim direkt göğüsümde genel acı var ucunda yok ama sizin sadece ucunda mı
Ayy amin Allah razı olsun canım. Seni hatırladım ya hamişsin dimiiAy benim öyleydi hamile kaldığım ay
Ama yumurtlama günü hemen başlamıştı
İnşaAllah hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur bu başlıktaki herkesin
Benimde hemen hemen aynı sizinle bir bekirtğniz var mı bu ay pik zamanları da degerlendirdimKızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi
Benimde Bat 12 ağustos ovulasyonumu takip ediyorum bakalım daha piki göremedim ama korunmasız devam ediyorum inşallah bu grup bize uğur getirirKızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi
Antibiyotiğe başlaman gerek bebek için en tehlikeli şey enfeksiyon doktora gitmelisinBat 30 temmuz bende girebilirmiyim aranızahakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kasımda 2. Yılı devirmiş olacağız bu yolda
. 3gündür 28 yıllık ömrümde olmayan mantarla cebelleşiyorum hijyene çok dikkat ederim ama enfeksiyondan dolayı diye düşünüyorum çünkü belim çok ağrıyor afedersiniz çişimi yaparken azıcık zorlayınca rahim vajina patlicak gibi hissediyorum
![]()
Ovulasyon gününü takip et test yap bence piki gördüğünde soğan kürünü kes sonra ilişki yap cok sağlıklı olur soğan kürü rahmi hazırlıyor hamileliğe ama yumurta pikinden sonra döllenmiş bir bebek olursa onu atıyor yani piki gördüğün an kesmen lazımibrahim saraçoğlu adetten sonra için demişti o yüzden başladım. aslında benimde içime pek sinmedi sonuçta adet söktürücü gibi bişey. ama benim zaten pcos olunca dedim hiç değilse bu ay bi temizlensin rahmim diğer ay içmicem o zaman tekrar deneriz diye düşündüm.
Göğüs ağrısı bel ağrısı ve dün gece fark ettiğim akıntı bazen su gibi bazen krem gibi peki sizinBenimde hemen hemen aynı sizinle bir bekirtğniz var mı bu ay pik zamanları da degerlendirdim
Yok ben çok oldu doğum yapalı. 1,5 yaşında şuan ama hep bu topiklerde geziyorum belki de ondan ismim tanıdık geldi.Ayy amin Allah razı olsun canım. Seni hatırladım ya hamişsin dimiiRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
benim yumurtlamadan beridir geçmeyen kasık ve bel ağrım var adetim sökülecekmiş gibi hissediyorum daha 9/10 gün var adetime
![]()
İnanın psikolojik mi anlamadığım için bel ağrım vardı dün ite sok boşluğuma ağrı dirip çıktı kaç kere bir de akıntım var sarımsı ve özellikle sok zamanlarda bu oluyor bu kadar yoğun vajşnal mantar da var ne kadar sık iç çamaşırı değiştirsem de geçmiyor açıkçası bir belirtim yok diye düşündüm biraz karamsarlığa kapıldım ve bu ay daha olmadı diye düşünüyorum adetime daha 7 gün var ama iki kere silik çizgi gördüm sonrası hep megatifti bende şaştım kaldım genelde yorumlarda göğüs hassasiyeti gördüm bende hiç yok sadece bel ağrısı biraz da o düşünce olarak yok diye düşünüyorumGöğüs ağrısı bel ağrısı ve dün gece fark ettiğim akıntı bazen su gibi bazen krem gibi peki sizin
Negatif düşünce kötüyü çağırır iyi düşünelim iyi olsun herkesin belirtileri farklı sonuçta. Hiç belirtisi olmayan da var ben bu ay çok umutluyum inşallah bu ay bizim ayımız olacak birbirimize şans getireceğizİnanın psikolojik mi anlamadığım için bel ağrım vardı dün ite sok boşluğuma ağrı dirip çıktı kaç kere bir de akıntım var sarımsı ve özellikle sok zamanlarda bu oluyor bu kadar yoğun vajşnal mantar da var ne kadar sık iç çamaşırı değiştirsem de geçmiyor açıkçası bir belirtim yok diye düşündüm biraz karamsarlığa kapıldım ve bu ay daha olmadı diye düşünüyorum adetime daha 7 gün var ama iki kere silik çizgi gördüm sonrası hep megatifti bende şaştım kaldım
Haklısınız gerçekten hiç belirtisi olmadan olanlarda var değil mi işte forumda okuyorum biraz o da umarım vardır ve bizimledir inşaallah Allah nasip etsin kalpten dua ileNegatif düşünce kötüyü çağırır iyi düşünelim iyi olsun herkesin belirtileri farklı sonuçta. Hiç belirtisi olmayan da var ben bu ay çok umutluyum inşallah bu ay bizim ayımız olacak birbirimize şans getireceğiz![]()
Sabah yaptım negatif çıktıNe zaman test yapacaksınız
Regl me 8 gün var pik gğün 17-18 degerlendirdim bu ay 9-12-13-16-18-22-23 hepsini degerlendirdikNe zaman test yapacaksınız