Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Kızlar benimde bat 5 ağustos sadece bel ve kasık ağrılarım var bugün böyle adetim sökülecekmiş gibi hissettim birkaç defa azar azar beyaz şeffaf sarımtrak gibi karışık akıntım oluyor. Çok da asabiyim ya tahammül seviyem yerlerde normalde adette böyle olurum anlamadım. Onun dışında göğüslerde tık yok kafam karışık gergin gergin bekliyorum🙄😂
Benimde 5 ağustos sadece kasıklarımda ağrı hissediyorum başka hiç bir belirtim yok

Benim yumurtlamam 8 ağustos bu ay gebelik istiyorum hayırlısıyla ovülasyon testi yapacağım en koyu gördüğüm günün gecesi ilişki planladım yeterli mi sizce

İ şallah turmuştur hassasiyet oyuzdendir
Sadece hassasiyet değil daha çok belirtim var. Normalde gebelik düşünen biri değildim yoğunlaşmamıştım hiç korunmuyordum pcostan dolayı kendiliğinden olmuyor zaten diye çünkü tüp bebekle ikizlerime hamile kalabildim. Hiç kendinde belirti arayan kendini dinleyen biri de değilimdir normalde ama bu ay bana bişey oldu insan anlar ya farklılığı bana ne oluyor dedim bu belirtiler neyin nesi dedim adetim biteli daha 9 gün olmuştu şuan da da adete 8 gün var 5-6 gündür değişik şeyler yaşıyorum bakalım hayırlısı o yüzden sizleri merak ediyorum böyle tek tek şu var bu var şu oluyor gibi sayabileceğiniz belirtilerinix var mı

Benim yumurtlamam 8 ağustos bu ay gebelik istiyorum hayırlısıyla ovülasyon testi yapacağım en koyu gördüğüm günün gecesi ilişki planladım yeterli mi sizce
T çizgisi C ile aynı hatta daha koyu oldugu zamanki günü değerlendir ve ondan sonraki gün yine ovulasyon yap hala aynı koyuysa değerlendirmeye devam et ama yumurta hala çatlamamış oluyor sonraki günler denediğinde T çizgisi soluklaşmışsa çatlama olmuş demek oluyor. O günüde değerlendirmen lazım.

Bende dün ovülasyonumu gördüm bir kez değerlendirdim. Ama dişimden dolayı antibiyotik kullanıyorum. 3. günümdeyim iki gün daha kullanıp bırakacağım. Doktor sıkıntı olmaz dedi ama yinede çok içime sinmedi. Oyuzden bikez denedim. Hayırlıs rabbim sağlıklı sıhatlı evlatlar nasip etsin bizlere.

Bende dün ovülasyonumu gördüm bir kez değerlendirdim. Ama dişimden dolayı antibiyotik kullanıyorum. 3. günümdeyim iki gün daha kullanıp bırakacağım. Doktor sıkıntı olmaz dedi ama yinede çok içime sinmedi. Oyuzden bikez denedim. Hayırlıs rabbim sağlıklı sıhatlı evlatlar nasip etsin bizlere.
Antibiyotik düşük için kullananları duydum kullanılması sakıncalı bence bu dönemlerde

Back
X