Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Acaba adet öncesi akıntı nasıldı önceki yaşantımı unuttum 😀
Yoğun sarımsı ya da beyazımsı krem gibi akıntı oluyor adet öncesi bende. Adet kanının sarı ya da beyaz versiyonu gibi düşünün ama tabi adet kadar yoğun değil.

Ama bu saydığımız belirtilerin hepsi hem gebelikte hem de adet öncesi olan şeyler. En belirgin belirti yerleşme kanaması (adetten 5-6 gün önce olan) ve adet gecikmesi kızlar.

Bende dün ovülasyonumu gördüm bir kez değerlendirdim. Ama dişimden dolayı antibiyotik kullanıyorum. 3. günümdeyim iki gün daha kullanıp bırakacağım. Doktor sıkıntı olmaz dedi ama yinede çok içime sinmedi. Oyuzden bikez denedim. Hayırlıs rabbim sağlıklı sıhatlı evlatlar nasip etsin bizlere.
Henüz yerleşme olmadığı için döllenmeden sonra 6 10 gün sürede beslenme yok bu nedenle antibiyotiğin bi zararı yok tam tersi enfeksiyon tutunmasını engelliyor bu yüzden tedavini bırakma bence doktora sormadan

Vallahi bende😂 bunu kendi kendime sürekli söylüyorum bekarken o kadar bilmiyordum dikkat etmiyordum ki akıntıya falan nerden bileyim evlenince böyle ufak detaylarla uğraşmam gerektiğini😂😂

Bana da haber ver mutlaka İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Ben yapmıyorum valla bıraktım test yapmayı adet olmamayı bekliyorum birkaç gün geçerse sonra yaparım.
Bende daha önceleri hiç test yapmadım ama bu sefer farklı hissediyorum o yüzden yapmak istiyorum

Vallahi bende😂 bunu kendi kendime sürekli söylüyorum bekarken o kadar bilmiyordum dikkat etmiyordum ki akıntıya falan nerden bileyim evlenince böyle ufak detaylarla uğraşmam gerektiğini😂😂
Gerçekten insan her gün gördüğü göğüs bile farklı mı acaba rengi mi değişti dolgun mu bu tomurcuk var mıydı yeni mi oluştu ile geçiyor 😀

Gerçekten insan her gün gördüğü göğüs bile farklı mı acaba rengi mi değişti dolgun mu bu tomurcuk var mıydı yeni mi oluştu ile geçiyor 😀
Ay ne güzel beni anlatıyorsun😂 uçları kararmış mı böyle miydi. Bu damarlar var mıydı daha önce yaa🙄 büyümüş mü bana mı öyle geliyor diye diye gözlerimi de bozdum psikolojimi de😂😂

Yoğun sarımsı ya da beyazımsı krem gibi akıntı oluyor adet öncesi bende. Adet kanının sarı ya da beyaz versiyonu gibi düşünün ama tabi adet kadar yoğun değil.

Ama bu saydığımız belirtilerin hepsi hem gebelikte hem de adet öncesi olan şeyler. En belirgin belirti yerleşme kanaması (adetten 5-6 gün önce olan) ve adet gecikmesi kızlar.
Yerleşme kanaması yaşamadan umutlanmicam ben zaten ya onu yaşamak istiyorum sonrasında da adetim geçsin ki test yapayım🙄

Ama her insan yerleşme kanaması yaşamıyor canım dikkat et sen adetin geçerse kan ver yinede
O kadar dikkat edemiyorum ki kendime. Belimin ortasında yumruk gibi bir ağrı var günlerdir saniye geçmedi kasıklarım ki özellikle sağ kasığım çok ağrıyor bacağıma kadar vuruyor ağrısı sadece uzanmak dinlenmek istiyorum ama kayınvalidemlerle yaşadığım için mümkün olmuyor sürekli temizlik misafir çay yemek bulaşık derken ayakta durmakta zorlanıyorum artık🙄

Yerleşme kanaması yaşamadan umutlanmicam ben zaten ya onu yaşamak istiyorum sonrasında da adetim geçsin ki test yapayım🙄
Evet herkeste kanama olmuyor kuzum aslında en evrensel belirti adet gecikmesi. Kaset testlerde bile 10-12 gün sonra yapın diyor eczacılar. Yani öyle 3-5 günlük gecikmeler de net belirti değil işte.

Biz acele ediyoruz hemen öğrenmek için aslında varsa mutlaka çıkıcak ama işte

Evet herkeste kanama olmuyor kuzum aslında en evrensel belirti adet gecikmesi. Kaset testlerde bile 10-12 gün sonra yapın diyor eczacılar. Yani öyle 3-5 günlük gecikmeler de net belirti değil işte.

Biz acele ediyoruz hemen öğrenmek için aslında varsa mutlaka çıkıcak ama işte
Evet maalesef çok aceleciyiz biz gecikmeyi bile beklemediğimiz için sonunda hep hüsrana uğruyoruz bu yüzden aylardır yapmıyorum gecikirsem yaparım diyorum zaten ama gününde adet oluyorum zaten bakalım İnşallah bu ay bebişlerimiz bizimle olur🙄

Henüz yerleşme olmadığı için döllenmeden sonra 6 10 gün sürede beslenme yok bu nedenle antibiyotiğin bi zararı yok tam tersi enfeksiyon tutunmasını engelliyor bu yüzden tedavini bırakma bence doktora sormadan
yumurta kalitesini etkilemez mi sizce ?

Back
X