- 18 Mart 2025
- 198
- 81
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yarına doktor randevusu aldım bakalım ne dicek görelimİnşallah öyledir ya
Haberdar edin lütfenBen yarına doktor randevusu aldım bakalım ne dicek görelim
Bizde ağustosta bir yıl olacak hamiş değilsem çektirmek istiyorum hsg ama dra rahim filmi çektirmek istiyorum dediğimizde çekiyorlar mı yoksa onu hemen yapmazlar mı merak ediyorumBizde 10 aydır deniyoruz ama olmadı maalesef rahim filmini devlette direkt çekiyorlar mi belli bir evlilik süresi şartı var mi
Ederim mutlaka. Zaten bişey varsa düşğk deperle bile olsa kabda çıkar artık bence ultrason göremez ama kanda çıkacaktır diye ümit ediyorumHaberdar edin lütfen
Bat a kaç gününüz vardıEderim mutlaka. Zaten bişey varsa düşğk deperle bile olsa kabda çıkar artık bence ultrason göremez ama kanda çıkacaktır diye ümit ediyorum
Ay var gibi ne yaptınız tekrardan test yaptınız mıBöyle daha net
7 Ağustos bat.Bat a kaç gününüz vardı
Ben kendimi dinlemem takip etmem ama bende fazla belirti var ilk defa da kendimden şüphelendiğim için randevu aldım gidicem yarın düşükte olsa bir ihtimal belki bişey söylerKızlar merhaba belirtiler başladı mı benim ara ara gelen kasık ağrısı dışında belirtim yok 20 temmuz yumurtlama 4 Ağustos Bat bu ayda mı olmadı acaba
Hangi antibiyotiği kullandıgına bağlı ve 9 ay boyunca ne hastalıklar atlatan kadınlar var enfeksiyon iltihap vb durum varsa mecbur kullanılacak hamile kadınlarda tedavi olmak zorunda sonuçtaAntibiyotik düşük için kullananları duydum kullanılması sakıncalı bence bu dönemlerde
İnşallah olumlu sonuçlanır rabbim isteyen herkese tez vakitte versin inşallahBen kendimi dinlemem takip etmem ama bende fazla belirti var ilk defa da kendimden şüphelendiğim için randevu aldım gidicem yarın düşükte olsa bir ihtimal belki bişey söyler
Benimde 9.günüm bende yaptım negatif çıktı ama umudumu kırmak istemiyorum sizde belirti var mı hiçBugün çatlamamın 9. günü negatif bir daha ki testi ne zaman yapmalıyım sizce
Çıkar mı ki ya acaba bişey varsa7 Ağustos bat.
Döngünün 22. Günü olacak yarın yumurtlamanında 6. Günü olacak kanda gebelik yumurtlamada 5. Gün sonra düşük değer de de olsa çıkarmış sonra giderek artması gerekirmiş. Doktor ultrasında rahim kalınlaşmasını döllenmiş yumurtayı görebilirmiş yarın anlayacağım bendeÇıkar mı ki ya acaba bişey varsadaha var çünkü
Var ama diğer ayda vardı insan belirti görüp görüp iki damla kanda üzülüyor ama bu ay inşallah umutluyuzBenimde 9.günüm bende yaptım negatif çıktı ama umudumu kırmak istemiyorum sizde belirti var mı hiç
ben 7 yıldır her ay tüm hamilelik belirtilerini yaşıyorduminanmazsınız hatta kaset testte damlatır damlatmaz 2 çizgi beliriyordu ama gebelik yoktu kızlar acaba stres testlerime de bulaşıyor olmasın
![]()
İnşallah vardır çıkar canım haberini bekliyor olacağım. Ama çıkmazsa da umudunu kırma çünkü erken olduğunu düşünüyorum. Geçen ay idrar yolu enfeksiyonu için dr gitmiştim kanda negatif görmesine rağmen yumurtlama üzerinden 6 gün geçtiği için varsa da çıkmazdı zaten o sebeple ilaç yazamam adet olursan öyle gel diyip göndermişti beniDöngünün 22. Günü olacak yarın yumurtlamanında 6. Günü olacak kanda gebelik yumurtlamada 5. Gün sonra düşük değer de de olsa çıkarmış sonra giderek artması gerekirmiş. Doktor ultrasında rahim kalınlaşmasını döllenmiş yumurtayı görebilirmiş yarın anlayacağım bende
Hayırlısı diyorum bakalım Rabbim nasip ettiyse vardır etmediyse yoktur kısmetİnşallah vardır çıkar canım haberini bekliyor olacağım. Ama çıkmazsa da umudunu kırma çünkü erken olduğunu düşünüyorum. Geçen ay idrar yolu enfeksiyonu için dr gitmiştim kanda negatif görmesine rağmen yumurtlama üzerinden 6 gün geçtiği için varsa da çıkmazdı zaten o sebeple ilaç yazamam adet olursan öyle gel diyip göndermişti beni