Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

kızlar perde ameliyatını 3 hafta önce yaptım dün adet kanı yoğunluğunda 1 günlük kan geldi normalmi adete 4 gün var ve 22.ci günümde kan gelmişti yoğundu hatta ne olabilir

Canım yerleşme geç olduysa eğer böyle olabiliyormuş adet günü geçince kan verenler 10-12 değerlerini öyle görenler var belki de öyledir Rabbim büyük olmasa da önümüzdeki aylar inşallah güzel haberler alalım yaa🌸🤍
Yani ben kendimi hamile gibi hissediyorum açıkçası ha evet bu 12 ayda neler neler yaşadım belirti olarak sonuç hep aynıydı ama bu ay farklıydı. Şuan ki halsizliğim de uykusuzluğum da belimin ağrısı sol kasığımda ki sertlik ağzımda ki acı tat akıntım onun dışında ben dahil cevremdki çoğu kişi beni hamile olarak gördü rüyasında. O açık kahverengi lekemin devamının gelmemesi sonrasında su gibi akıntımın olması iç çamaşırım ıslanıyor su gibi af edersin. Bunlar hep hamileyim diye inandırdı beni. Sıfırı görünce şok oldum baya da ağladım ama inanasım gelmiyor. Hiçbir adet belirtim yok adet olacak gibi hissetmiyorum kasığımda asla adet sancıları yok rengim sararmış gözlerim kısılmış. Bugün bi akraba kız sana ne olmuş ne kadar yorgun görünüyorsun sanki hamilelik tipi var sende dedi. Ama 0'dan döner mi sanmıyorum çok üzgünüm🥺

kızlar perde ameliyatını 3 hafta önce yaptım dün adet kanı yoğunluğunda 1 günlük kan geldi normalmi adete 4 gün var ve 22.ci günümde kan gelmişti yoğundu hatta ne olabilir

Canım yerleşme geç olduysa eğer böyle olabiliyormuş adet günü geçince kan verenler 10-12 değerlerini öyle görenler var belki de öyledir Rabbim büyük olmasa da önümüzdeki aylar inşallah güzel haberler alalım yaa🌸🤍
Bu arada desteğin verdiğin moral için de çok teşekkür ederim🌸 artık sizden güzel haberlerinizi bekliyorum🥲🙏🫂🌸

Yani ben kendimi hamile gibi hissediyorum açıkçası ha evet bu 12 ayda neler neler yaşadım belirti olarak sonuç hep aynıydı ama bu ay farklıydı. Şuan ki halsizliğim de uykusuzluğum da belimin ağrısı sol kasığımda ki sertlik ağzımda ki acı tat akıntım onun dışında ben dahil cevremdki çoğu kişi beni hamile olarak gördü rüyasında. O açık kahverengi lekemin devamının gelmemesi sonrasında su gibi akıntımın olması iç çamaşırım ıslanıyor su gibi af edersin. Bunlar hep hamileyim diye inandırdı beni. Sıfırı görünce şok oldum baya da ağladım ama inanasım gelmiyor. Hiçbir adet belirtim yok adet olacak gibi hissetmiyorum kasığımda asla adet sancıları yok rengim sararmış gözlerim kısılmış. Bugün bi akraba kız sana ne olmuş ne kadar yorgun görünüyorsun sanki hamilelik tipi var sende dedi. Ama 0'dan döner mi sanmıyorum çok üzgünüm🥺
Seni çok iyi anlıyorum gerçekten insan hemen olsun istiyor hayatını ona endeksliyor biraz da hayatın merkezine koyduğumuz için stres de etkiliyor bu döllenme olayını gerçekten haklılar yani öyle diyenler 🥲Biz ne kadar istersek ne dersek diyelim vakitleri gelince kendileri gelmek isteyecekler 👶 Allah emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın hiçbirimizin 💖 adet görebilmek bile büyük bir lütuf aslında her ay yeni umut demek, ne kadar pozitif düşünsek o kadar iyi 🙏🏻🌸

Merhaba..agustos ayi guzel haberlerin ayi olsun insallh.18 temmuz regl tarihimdi.ne sat ne bat hicbir takibim yok.sadece yumurtlama tarihlerini hesapladim.bazi arkadaslar gibi hepsini degerlendirdim.esim artik damizlik gibi hissediyorum diyor 🤭umarim olmustur bazi belirtiler var.reglim gecikirse oyle test yapacagim.on agustos adet tarihim.daha onceleri tek iliskide bide hamile kalmistim.nedense bunda cok umitsizim gunler gecmiyorr.buralarda oyalaniyorum.
Benim batta 12 agustos belirtileriniz neler

Benim batta 12 agustos belirtileriniz neler
Regl günü bugün daha olmadım kasıklarımda ara ara sancimsi ağrı göğüs dolgugu sis yani hafif sızlama kasikalrim da sis baskı var gibi gelen giden yok test yaptım varla yok arası bişi ovulasyon yapmadim ama reglme 10gun kala baya koyudu 25inde siliklesti son ilişkiden 11 gün geçti bilemiyorum yaaa

Seni çok iyi anlıyorum gerçekten insan hemen olsun istiyor hayatını ona endeksliyor biraz da hayatın merkezine koyduğumuz için stres de etkiliyor bu döllenme olayını gerçekten haklılar yani öyle diyenler 🥲Biz ne kadar istersek ne dersek diyelim vakitleri gelince kendileri gelmek isteyecekler 👶 Allah emeklerimizi umutlarımızı boşa çıkarmasın hiçbirimizin 💖 adet görebilmek bile büyük bir lütuf aslında her ay yeni umut demek, ne kadar pozitif düşünsek o kadar iyi 🙏🏻🌸
Çok iyi geldin böyle bir günde birazda olsa rahatladım Rabbim razı olsun güzelim🌸 gerçekten şu stresi ne zaman bırakırsak o zaman olacak sanırım ama pek elde de değil hayırla sağlıkla doğru zamanda olsun hepimiz için🙏

Çok iyi geldin böyle bir günde birazda olsa rahatladım Rabbim razı olsun güzelim🌸 gerçekten şu stresi ne zaman bırakırsak o zaman olacak sanırım ama pek elde de değil hayırla sağlıkla doğru zamanda olsun hepimiz için
Ah ne demek canım🤍 burada birbirimize moral olmak destek olmak için de varız🙏🏻 inşallah çok teşekkür ederim🩷
Rabbim yüzünü güldürsün canım senin güzel haberinle sevinelim İnşallah 🌸🙏

Rabbim senin de o güzel gönlüne göre versin çiçeğim çok teşekkür ederim desteğin için haber vericem mutlaka🌸 Rabbim yüzümüzü güldürsün tüm isteyenlere bize de hayırla sağlıkla kolaylıkla salih saliha evlatlar nasip etsin 🥲🙏🫂
Amin güzelim inşallah
Beta 0 hamile değilim
Canımsın asla sıkma canını hayırlısı olsun hakkında hâlâ umut var eğer dünkini yerleşme sayarsak üzerinden bir hafta geçmesi gerekiyormuş yani gecikme olması lazımmış bekle bakalım inşallah nasip olur bende aynı şeyleri yaşadım çok iyi anlıyorum seni bende bir senedir ne belirtiler ne testler herşeyi yaşadım olmayınca olmuyo bu ay saldık artık günaşırı ilişki yaşayıp geçiyoruz bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah gecikmeyle öğrenirsin ağlama üzülme sakın biliyorum elinde değil ama yapma kafanı dağıtacak şeyler bul inşallah bizlere de bir gün nasip olucak 🥹🥹🫂

Ben bugün çok kötüyüm arkadaşlar ya. Hiç halim yok kolumu kaldırmak istemiyorum belim çok ağrıyor sol kasığım taş gibi sertleşmiş. Ağzımın tadı zehir gibi af edersiniz. O tattan midem bulanıyor. Ayakta duracak takatim yok gözlerimi zor açıyorum.
İnşallah hamilesinizdir ki belirtileriniz full o yönde ❣️

Kızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi
Merhaba canım benim bat 10 Ağustos. Temmuzda letu kullandım, Mayıs ayında bir düşüğüm olmuştu ona da femara ile hamile kalmıştım. Bakalım bu ay ne olacak çok heyecanlıyım 🥹

Amin güzelim inşallah

Canımsın asla sıkma canını hayırlısı olsun hakkında hâlâ umut var eğer dünkini yerleşme sayarsak üzerinden bir hafta geçmesi gerekiyormuş yani gecikme olması lazımmış bekle bakalım inşallah nasip olur bende aynı şeyleri yaşadım çok iyi anlıyorum seni bende bir senedir ne belirtiler ne testler herşeyi yaşadım olmayınca olmuyo bu ay saldık artık günaşırı ilişki yaşayıp geçiyoruz bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah gecikmeyle öğrenirsin ağlama üzülme sakın biliyorum elinde değil ama yapma kafanı dağıtacak şeyler bul inşallah bizlere de bir gün nasip olucak 🥹🥹🫂
Ya canımsın çok çok teşekkür ederim böyle beni anlayan üzüntümle üzülen insanların olması beni çok etkiledi. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağımızı boş bırakmasın. Bende 0 görmeme lazım içimde ki o umut kaybolmadı sanki. Adet gecikecek mi bakalım. Rabbim senden de güzel müjdeli haberler almayı nasip etsin. Ayy kardeşlerim gibi oldunuz ya eksik olmayın sizi seviyorumm hep dualarımdasınız🥲🙏🌸🫂

Back
X