Hiç bilmiyorum ki devamı gelecek mi diye bekleyeceğim yumurtlama günü 19 20 temmuz arası test ile baktım ben geçen ay 6sında adet oldum bu ay 3 gün erkenYerleşme olabilir mi acaba sizin uygulama hiç gecikme gösterdi mi yoksa bat bugün müydü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bilmiyorum ki devamı gelecek mi diye bekleyeceğim yumurtlama günü 19 20 temmuz arası test ile baktım ben geçen ay 6sında adet oldum bu ay 3 gün erkenYerleşme olabilir mi acaba sizin uygulama hiç gecikme gösterdi mi yoksa bat bugün müydü
İnşallah yerleşme akıntısıdırAyy canımsın İnşallah❤yaa senin de mi kahverengi akıntı oldu benimde öyle 3 gün önceydi devamı gelmedi gerçi dün betam 0 çıktı ama adet olmadan da umudum bitmiyor
İnşallah yaşadığımız bu olay yerleşmedir
![]()
Devamı geliyor mu yoksa çok az gelip bitti miHiç bilmiyorum ki devamı gelecek mi diye bekleyeceğim yumurtlama günü 19 20 temmuz arası test ile baktım ben geçen ay 6sında adet oldum bu ay 3 gün erken
Ben akıntı olmayanı da duydum herkesin bünyesi ya da belirtileri çok farklı bu yüzden içiniz rahat olsunKızlar ben ovulasyon testi kullanıyorum aylarca hiç pik görmedim son 2 aydır görüyorum ama bende hiç akinti olmuyor ya bir sıkıntı mı var acaba akinti olmak zorunda mi
Ay inşallah yaBen akıntı olmayanı da duydum herkesin bünyesi ya da belirtileri çok farklı bu yüzden içiniz rahat olsun![]()
Yani hayır ovulasyon testi kullanmamıştım ama yerleşmeyse eğer o 2 gün sonra kanda biraz da olsa yükselme olmaz mıydıGec yerlesmeyse normal beta henüz yukselmemistir ovulasyon testi kullanmış miydiniz
Yok yapmayacağım eğer gecikmem olursa sonrasında yaparım. Hatta cuma günü yani ayın 8inde ürolojide randevum var o sırada beta bakılmasını isterim öyle öğreniriz artıkİnşallah yerleşme akıntısıdıryarın test yapacak mısınız merak ettim
Çok güzel dayanıyorsunuz gerçekten ben çok sabırsızımYok yapmayacağım eğer gecikmem olursa sonrasında yaparım. Hatta cuma günü yani ayın 8inde ürolojide randevum var o sırada beta bakılmasını isterim öyle öğreniriz artık![]()
Yani daha dün kanda sıfırı görünce artık test yapasım gelmiyor. Yerleşme kanamasından 1 buçuk iki gün sonra kanda negatif çıkıp gecikmeden sonra pozitif olan biri varsa lütfen yazsın bana da umut olsunÇok güzel dayanıyorsunuz gerçekten ben çok sabırsızım
İnşallah güzel haberleri alırsınız umudunuzu kaybetmeyinYani hayır ovulasyon testi kullanmamıştım ama yerleşmeyse eğer o 2 gün sonra kanda biraz da olsa yükselme olmaz mıydınedense kendimi hiç adet olacakmışım gibi de hissetmiyorum gebelik belirtilerim aksine gittikçe fazlalaşıyor bilemiyorum ama bu ay olsun çok istiyorum eşime ilk yıldönümü hediyemiz bebeğimiz olsun istiyordum bu ay birinci yılımızı dolduruyoruz
❤
Canımsın çok teşekkür ederim İnşallah sende hepimiz de güzel haberleri alırızİnşallah güzel haberleri alırsınız umudunuzu kaybetmeyinhiç belli olmuyor ben burda neler neler okudum
![]()
Chatgpt ye sordum senin için 3. Gun kana yansır o da 5ten küçük olur dedi hadi insallahhhCanımsın çok teşekkür ederim İnşallah sende hepimiz de güzel haberleri alırızbende çok çok değişik şeyler okudum da keşke ya ben yerleşme yaşadım iki gün sonra kanda negatif çıktı gecikmem olunca tekrar kan verdim pozitifti hamileyim yazısını da okumuş olsaydım da umudum yüksek olsaydı
![]()
Canım çok kişi var emin ol içini ferah tut bide aklıma ne geldi acaba o gün yumurtlama mı oldu bi kere başıma geldi regl dan önce bi günlük kanamam oldu durdu o zamanlar ovulasyon testi kullanıyordum test yaptım pik çıktı hatta dedm hamileyim kesin Buda yerleşme kanamasıydı sonra bi hevesle gittim kan verdim ağlaya ağlaya döndüm tabi negatifti o yaşadığım şey yumurtlama kanamasıymış yaniYani daha dün kanda sıfırı görünce artık test yapasım gelmiyor. Yerleşme kanamasından 1 buçuk iki gün sonra kanda negatif çıkıp gecikmeden sonra pozitif olan biri varsa lütfen yazsın bana da umut olsun![]()
28 temmuz yumurtlama oldu 2 gün sonra göğüslerimde aşırı şişlik ve hala devam ediyor kasıklarım batıyor. Mide bulantısı vs yok adetim düzenli oluyor 7 gün kaldı. Eğer bu ayda olursam eşimle hastane yolu gözüktü çünkü kaç aydır ovülasyon takibindeyim yok yani olmuyor. Yarın test alcam yapcam sanki adet olacakmışım gibi de sancım var amaKızlar benim bat günüm 6 ağustos aslında ama takvimde 4 gösteriyor çatlama 18 temmuzda oldu. Belirtileri beraber yazıp bekleyelim ve birbirimize şans getirelim mi
Ayy sen ciddi misinn senii yerimm Allah razı olsun nasıl bi umut koydun içimee Rabbim de seni sevindirsin İnşallah da öyledir yaaaChatgpt ye sordum senin için 3. Gun kana yansır o da 5ten küçük olur dedi hadi insallahhh![]()
Çiçeğim vallahi benimde aklıma gelmedi değil bide pcos olunca bu sabah mıydı dün müydü dedim ki ya acaba yumurtlama mıydı o diye. İnşallah öyle değildir ben yerleşme sanıp 2 gün ilişki yaşamadım öncesinde de iki gün falan yaşamamıştık yumurtlamaysa o kaçtı yaaaCanım çok kişi var emin ol içini ferah tut bide aklıma ne geldi acaba o gün yumurtlama mı oldu bi kere başıma geldi regl dan önce bi günlük kanamam oldu durdu o zamanlar ovulasyon testi kullanıyordum test yaptım pik çıktı hatta dedm hamileyim kesin Buda yerleşme kanamasıydı sonra bi hevesle gittim kan verdim ağlaya ağlaya döndüm tabi negatifti o yaşadığım şey yumurtlama kanamasıymış yani![]()
İnşallah canım benimAyy sen ciddi misinn senii yerimm Allah razı olsun nasıl bi umut koydun içimee Rabbim de seni sevindirsin İnşallah da öyledir yaaa❤
![]()