Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Test çok önemli ben awox yapmıştım çıkmadı şimdi de adet oldum inşallah sizin vardır
Yaptığım test laboquick. awox elimde yok maalesef hakkımızda hayırlısı olsun🙏🏻sizi anlıyorum ama adet görmek de bi lütuf aslında yeni dönem yeni umutlar allah hepimizin kucağını sağlıkla en güzel zamanda doldursun inşallah 🤍

Yaptığım test laboquick. awox elimde yok maalesef hakkımızda hayırlısı olsun🙏🏻sizi anlıyorum ama adet görmek de bi lütuf aslında yeni dönem yeni umutlar allah hepimizin kucağını sağlıkla en güzel zamanda doldursun inşallah 🤍
O da çok güzel bir test eminim ki doğruluk payı çok yüksek inşallah güzel haber alırsınız ❣️

kızlar bende 3 gün geciktim. elimde laboquik marka test vardı. 3 gündür negatif çıkıyordu. bugün kan verdim betam 34 çıktı. şimdiden sonra sağlıklı artış bekliyorum. çok kayıp yaşadım inşallah sağlıklı olur. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

kızlar bende 3 gün geciktim. elimde laboquik marka test vardı. 3 gündür negatif çıkıyordu. bugün kan verdim betam 34 çıktı. şimdiden sonra sağlıklı artış bekliyorum. çok kayıp yaşadım inşallah sağlıklı olur. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Ay ne güzel bir haber inşallah sağlıkla ilerlesin her şey💖🙏🏻 34 ü nasıl algılamamış test hayret ettim doğrusu

Okudukca kafam karıstı 7-8-9 ağustosta adet beklıyorum test yapmak ıcın erken mı markalar yanlıs sonuc mu verıyor test alıp negatıfte gormekıstemyıorum bu ay hsg cektrıdım

Okudukca kafam karıstı 7-8-9 ağustosta adet beklıyorum test yapmak ıcın erken mı markalar yanlıs sonuc mu verıyor test alıp negatıfte gormekıstemyıorum bu ay hsg cektrıdım
bence negatif görmek istemiyorsanız bekleyin. ben 3 gün geciktim. 3 gündür negatif görüyorum. can sıkıcı olabiliyor. ama kan testi en güzeli diye düşünüyorum

Canım en doğrusu adetin geçtikten en azından 1-2 gün sonra vermen. Ama bekleyemem dersen tahmini yumurtlama tarihinden sonraki 11. günde kan verebilirsin veya erken gebelik testi deneyebilirsin. Bu 11. gün de adetten önceki ortalama 3 veya 4. güne denk gelir döngünün ne kadar sürdüğüne göre. Erken gebelik testlerinin sorunu yalancı pozitif vermeleri, bu da boşa umutlandırıyor. Bana awox önerdiler hep, awox için de yalancı pozitif çıkarıyor diyen görmedim hiç istersen awox ile bugün de deneyebilirsin ama hormonun yükselmediyse bir anlamı yok testin. Adet gününü beklesen daha iyi.

Merhaba benim de 31 i çatlama oldu. 4 gündür geçmeyen kasık ağrısı ve gogus ucu ağrısı çekiyorum. Beklenen adet tarihi 14-15i. Ama adetlerim düzensiz genel.olarak. özellikle sol meme ucu cok ağrıyor. Bunu ilk kez yaşıyorum
Benim 2 göğsümde sızlıyor valla adetime 7 gün var bugün test yaptım ama hiçbişry yok 🫩

Kızlar merhaba bugün normalde adet günüm gösteriyor ama adet olmadım dün akşam ve bugün sabah test yaptım çatlamanın 11. Günündeyim üstteki dün gece yaptığım test alttaki bugün sabahki sizce bi gölge var mı ben mi artık şizofren oldum
Ayy canımm var gibii duruyorrr🥲🤲🌸

Bende hsg çekildim bende 9 ağustosta regl bekliyorum testi almıyorum bilerek yapıp üzülmiyim diye kafam dağıtıyorum düşünme sende canım erteleye bildiğin kadar ertele yapmak istiyorsan da bat a iki gün kala fln yap bence bu arada hsg de bi tıkanıklık varmıydı sende

26 temmuzda çatlatma iğnesi oldum. Ben de aranıza katılmaz istedim. 1 senedir kendimiz denedik ama bende pcos var ve yumurta tembelliğim varmış. Yumurtam büyümüyo ve çatlamıyo. Bu yüzden 6 aydır çatlatma iğnesi deniyoruz, bu 6. Ayımız. Ve ilk defa bu defa kendimi çok rahat bıraktım. Nerdeyse gün bile saymıyorum kafamı rahat bıraktım. İnsan bi süre sonra artık umutsuzluğa bırakıyo kendini, öyle oldu sanırım. Bakalım…

Canım en doğrusu adetin geçtikten en azından 1-2 gün sonra vermen. Ama bekleyemem dersen tahmini yumurtlama tarihinden sonraki 11. günde kan verebilirsin veya erken gebelik testi deneyebilirsin. Bu 11. gün de adetten önceki ortalama 3 veya 4. güne denk gelir döngünün ne kadar sürdüğüne göre. Erken gebelik testlerinin sorunu yalancı pozitif vermeleri, bu da boşa umutlandırıyor. Bana awox önerdiler hep, awox için de yalancı pozitif çıkarıyor diyen görmedim hiç istersen awox ile bugün de deneyebilirsin ama hormonun yükselmediyse bir anlamı yok testin. Adet gününü beklesen daha iyi.
kaç gündür kendimi tutuyorum birkac gun daha beklemeye calısacagım dua edelım ısteyen herkese <3

Bende hsg çekildim bende 9 ağustosta regl bekliyorum testi almıyorum bilerek yapıp üzülmiyim diye kafam dağıtıyorum düşünme sende canım erteleye bildiğin kadar ertele yapmak istiyorsan da bat a iki gün kala fln yap bence bu arada hsg de bi tıkanıklık varmıydı sende
evet sağ tüp tıkanıktı biraz zorladı sonrasında geçti

Öylemi inşallah bu ay müjdeli haberini alırsın canım benimki açıkmış o yüzden bişi değişiceğini sanmıyorum ama hayırlısı tabi ❤️
ınsallah sende ıstıyorsan guzel sonuclar alırsın benım doktorum tum testlerı yaptıktan sonra yumurta takıp edecegı bı ılaç vereceğini söylemişti yumurtanın catlayacagı gunu hesaplıyomus vsvs oyle bırseyler denedın mı hıc

ınsallah sende ıstıyorsan guzel sonuclar alırsın benım doktorum tum testlerı yaptıktan sonra yumurta takıp edecegı bı ılaç vereceğini söylemişti yumurtanın catlayacagı gunu hesaplıyomus vsvs oyle bırseyler denedın mı hıc
Letu klomen fln kullandım canım eğer bahsettiğin ilaç oysa 5 gün boyunca içiyorsun yumurtla gelişiyo sonra iğne yazıyı alıp vuruluyorsun ilişki günlerini belirliyo fln kullandım geçen ay ama iğne vurulmama rağmen yumruta çatlamadı kiste dönüştü neden oldu bilmiyorum sen hiç denemedin mi bu tedaviyi

Back
X