Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Letu klomen fln kullandım canım eğer bahsettiğin ilaç oysa 5 gün boyunca içiyorsun yumurtla gelişiyo sonra iğne yazıyı alıp vuruluyorsun ilişki günlerini belirliyo fln kullandım geçen ay ama iğne vurulmama rağmen yumruta çatlamadı kiste dönüştü neden oldu bilmiyorum sen hiç denemedin mi bu tedaviyi
hayır denemedım henuz doktor bana suan bakılacak herseye bakalım tum kontroller bıtsın sonra bı yol cızelım dedio yuzden ılacı vs bılmıyorum sadece anlatırken boyle soyledı

hayır denemedım henuz doktor bana suan bakılacak herseye bakalım tum kontroller bıtsın sonra bı yol cızelım dedio yuzden ılacı vs bılmıyorum sadece anlatırken boyle soyledı
İnşallah gerek kalmaz canım bu ay alırsın haberini bende duruma göre bakıcam bu ay da olmazsa yine letu ve ipne olarak devam edicem gücüm kalırsa tabi çok yıprandım yoruldum artık saldım kendimi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zormuş ❤️🥹

İnşallah gerek kalmaz canım bu ay alırsın haberini bende duruma göre bakıcam bu ay da olmazsa yine letu ve ipne olarak devam edicem gücüm kalırsa tabi çok yıprandım yoruldum artık saldım kendimi rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zormuş ❤️🥹
Canım benim hsg yi devlette mi çektirdin sen mi istedin dr mu söyledi bide randevuyu hemen verdiler mi bikaç ay ertelediler mi filmi

Canım benim hsg yi devlette mi çektirdin sen mi istedin dr mu söyledi bide randevuyu hemen verdiler mi bikaç ay ertelediler mi filmi
Canım ben bi kaç aydır özelde tedavi görüyorum letuyu denedik olmayınca ben hsg çekilmek istiyorum dedm doktor da tedavimi inceledi bi o kalmıştı dedi tamam adet gör bittiği gün gel dedi gittim anestezili çekildim 10000 tl verdik

Bende bu ay hsg çekildim canım maddi imkanınız varsa tavsiyem özelde çektirmen. Devlette randevu ve sıra biraz zaman alıyor bide doktorun hsg yi istemesi lazım falan. Örnek veriyorum adetin 6 gün sürüyorsa 5.gün çektir hsg yi

Merhaba hanımlar ben aylardır Hayıt tohumu suyu havuç incir kürü folik asit yumurta takibi falan filan işte her şeyi denedim halada devam ediyorum . Tabi daha önce 3 doğum yaptım .gebeliklerim hep normal ve hesapsız tedavisiz oldu . Bu ikinci eşim aslında çocuk istemiyordum ama ikinci eşim çok istiyor ayrıca yaşım 40 oldu Amh 1.7.) TSH 2.43 .Rabbim tüm olmayanlara sağlıklı bebişler versin inşallah . Neyse dolduruşa geldim başladım tedavi ve çalışmalara . Her ay düzenli adet olurum ama geçen ay reglm gecikti beta 5.53 çıktı iki gün sonra adet oldum .bu ay olan durumum
20 Temmuz adet tarihim
26 Temmuz rahim filmi hsg çektirdim tüpler açık şükür Bişi çıkmadı
30 Temmuz yumurta takibi 15 mm olmuştu tabi yine değerlendirdik
31 Temmuz boş geçti sperm kalitesi için
1 Ağustos tahmini yumurtlama değerlendirdik yine
Şimdi beklemedeyim . Vitamin alıyorum kan yapıcı tablet ,suda bekletilmiş ceviz , bir havuç her gün tüketiyorum aylardır psikolojik gebelik geçiriyorum. Benim gibi 40 yaş olup rahim filminden sonra gebe kalan var mı .

kızlar bende 3 gün geciktim. elimde laboquik marka test vardı. 3 gündür negatif çıkıyordu. bugün kan verdim betam 34 çıktı. şimdiden sonra sağlıklı artış bekliyorum. çok kayıp yaşadım inşallah sağlıklı olur. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Yumurtlamadan kaç gün sonra kan testinde 34 çıktı acaba

kendini üzmemeye açlış şaun doğru zaman değilki olmuyor bende uzun zamandır beklıyorum ama hazır olmadıgım seyler var kı nasip olmuyor dıyorum umut hep var cevremde hıc olmaz denılen ınsanların cocugu oldu belkıde hemen olsa bu kadar kymetlı olmayacaktı sen dusunup kendını yıprattıkca yorulacaksın rahatla ve bırazadha akısınaa bırak moralını bozma <3

kendini üzmemeye açlış şaun doğru zaman değilki olmuyor bende uzun zamandır beklıyorum ama hazır olmadıgım seyler var kı nasip olmuyor dıyorum umut hep var cevremde hıc olmaz denılen ınsanların cocugu oldu belkıde hemen olsa bu kadar kymetlı olmayacaktı sen dusunup kendını yıprattıkca yorulacaksın rahatla ve bırazadha akısınaa bırak moralını bozma <3
Haklısın canım elimden geldiğince kendimi frenliyorum evet bende biliyorum bir gün nasip olucak içim çok ferah hamdolsun nasip kısmet ya vaktini saatini bekliyor bebeğim hayırlısı olsun inşallah sen ne zaman test yapıcaksın canım

Canım ben bi kaç aydır özelde tedavi görüyorum letuyu denedik olmayınca ben hsg çekilmek istiyorum dedm doktor da tedavimi inceledi bi o kalmıştı dedi tamam adet gör bittiği gün gel dedi gittim anestezili çekildim 10000 tl verdik
Anladım canım güzel haberler alırsın İnşallah🌸🙏🤲

Bende bu ay hsg çekildim canım maddi imkanınız varsa tavsiyem özelde çektirmen. Devlette randevu ve sıra biraz zaman alıyor bide doktorun hsg yi istemesi lazım falan. Örnek veriyorum adetin 6 gün sürüyorsa 5.gün çektir hsg yi
Haklısın canım bakalım adet olursam çektireceğim bende

Haklısın canım elimden geldiğince kendimi frenliyorum evet bende biliyorum bir gün nasip olucak içim çok ferah hamdolsun nasip kısmet ya vaktini saatini bekliyor bebeğim hayırlısı olsun inşallah sen ne zaman test yapıcaksın canım
hiç bilmiyorum yapıp negatifi görüp üzülmek istemiyorum beklemeliyim ama bi taraftanda bi deneyesim var. bir detotem gibi ne zaman test yapp kan versen adet olursun ondan da travma oldu bakalım belkı bugun alıp sabah yaparım bende aradayım

Direkt hsg için mi randevu aldınız yoksa dr randevusu mu aldınız flmi çektirmek için
bende bilmyodu o yuzden bı oncekı ay boşa geçirdim resmen şöyle oluyor eğer senın kadın dogum doktorun sana rahım hsg cektır dedıyse özel hastanede değil görüntüleme merkezlerini arayıp rahim hsg cektiricem diye bilgi al fiyat al bulundugun ilde birkaç yeri ara yorumlara bak ona göre tercih yap canım hastanede degil görüntüleme merkezinde direkt rahim hsg cektiricem diyerek cektiriyorun doktor ıstemı vs grek yok

Back
X