Benım 10 Ağustos ben 6 sında yapmayı düşünüyorumKızlar benim bat 9 Ağustos sizce ne zaman test yapayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım 10 Ağustos ben 6 sında yapmayı düşünüyorumKızlar benim bat 9 Ağustos sizce ne zaman test yapayım
Bende aynıyım canım ya yarın alıcam test yaparım belki 4 günüm kaldıhiç bilmiyorum yapıp negatifi görüp üzülmek istemiyorum beklemeliyim ama bi taraftanda bi deneyesim var. bir detotem gibi ne zaman test yapp kan versen adet olursun ondan da travma oldu bakalım belkı bugun alıp sabah yaparım bende aradayım
Benimde 9 Ağustos yarın ya da öbürsün yaparım bende canım kararsızımBenım 10 Ağustos ben 6 sında yapmayı düşünüyorum
Doktorum bana inositol vermişti 2 ay bununla dene olmazsa hsg çektir demişti çok sağol ya bilgilendirdiğin için bakalım bu ay hamile değilsem adet olursam öyle yapayım. Allah razı olsunbende bilmyodu o yuzden bı oncekı ay boşa geçirdim resmen şöyle oluyor eğer senın kadın dogum doktorun sana rahım hsg cektır dedıyse özel hastanede değil görüntüleme merkezlerini arayıp rahim hsg cektiricem diye bilgi al fiyat al bulundugun ilde birkaç yeri ara yorumlara bak ona göre tercih yap canım hastanede degil görüntüleme merkezinde direkt rahim hsg cektiricem diyerek cektiriyorun doktor ıstemı vs grek yok
Belırtin var mı canımBenimde 9 Ağustos yarın ya da öbürsün yaparım bende canım kararsızım
Yok valla canım hiç belirtim fln yok umudum da yok o yüzden sende var mıBelırtin var mı canım
Valla canım goguslerım dolgun bugün ama bı adet yaklaşıyor dıye de olabılır . Hasaasıyet yok . Arada olan hafıf kasık agrım var . Bıde 2 saattır kusacak kadar degıl de hafıf midem bulanıyor ama bulantı ıcın erken dıye düşünüyorum . Klımadan olma olasılığı yüksek . Yanı öyle çok ele tutulur bırsey yokYok valla canım hiç belirtim fln yok umudum da yok o yüzden sende var mı
Yarina haber ver bize deKızlar ya benimde bat yarın ama baya kasık ve bel ağrım var, akıntı var,bacaklarım ağrıyor,göğüslerim baya sertleşti bunların adet geleceği için olduğunu düşünmek istiyorum ama birazda olsa umudum var gerçi birkaç gün önce eşimin sperm testinin kötü olduğunu öğrendim o sebeple hiç umudumda yok ama bu ay hsg çekildim belki o temizlediği için olmuştur umududa var kafam karman çorman test yapsam mı bilemedim korkuyorum da yine negatifi görücem diye![]()
Bat 12 ağustos söz güzel haber alırsam yazacağım buradanKızlar hamile olan yokmu yaa agustosa girdik benim bat 12 oyüzden hala beklemedeyimm güzel haberleri verin oldu olmadı yazınn yahu
Oncelikle hayirli olsunkızlar bende 3 gün geciktim. elimde laboquik marka test vardı. 3 gündür negatif çıkıyordu. bugün kan verdim betam 34 çıktı. şimdiden sonra sağlıklı artış bekliyorum. çok kayıp yaşadım inşallah sağlıklı olur. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Aman canım gebelik olsun da belirtileri boşver ağır iş yapma yeter canım inşallah güzel sonuç alırızValla canım goguslerım dolgun bugün ama bı adet yaklaşıyor dıye de olabılır . Hasaasıyet yok . Arada olan hafıf kasık agrım var . Bıde 2 saattır kusacak kadar degıl de hafıf midem bulanıyor ama bulantı ıcın erken dıye düşünüyorum . Klımadan olma olasılığı yüksek . Yanı öyle çok ele tutulur bırsey yok
İnsallah canımAman canım gebelik olsun da belirtileri boşver ağır iş yapma yeter canım inşallah güzel sonuç alırız![]()
Ben adet oldum canımne oldu canım senin test yaptınmı
Hayırlı olsun canım benim Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallahkızlar bende 3 gün geciktim. elimde laboquik marka test vardı. 3 gündür negatif çıkıyordu. bugün kan verdim betam 34 çıktı. şimdiden sonra sağlıklı artış bekliyorum. çok kayıp yaşadım inşallah sağlıklı olur. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Benimde bat yarın inanılmaz bel ağrım devam ediyor sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı. Midemde de hazımsızlık var 2 gündür ağzımın tadı çok kötü kahve aşığı ben kahve bile içemiyorum yarın sabah test yapıp yapmamak arası gidip geliyorum ama elimde ki test mimea hiç güvenmiyorum yaaBenim bat yarın ama dayanamadım biraz önce test yaptım çok derinde silik çizgi görünüyor ama markası prodoctor o yüzden umutlanmak istemiyorum
yap canım normalde çıkar şimdiye beta yükselmiştirBenimde bat yarın inanılmaz bel ağrım devam ediyor sol kasığım ağrıyor bacağıma vuruyor ağrısı. Midemde de hazımsızlık var 2 gündür ağzımın tadı çok kötü kahve aşığı ben kahve bile içemiyorum yarın sabah test yapıp yapmamak arası gidip geliyorum ama elimde ki test mimea hiç güvenmiyorum yaa![]()
Dünki testlerden sonra bugün tekrar test yaptım ben bugünki testte çizgi yok halbuki dün vardı. Adetim iki gün gecikti bugün yine adet olamadım olacak gibi bi ağrım da yok bu daha önce başına gelen var mı yaKızlar merhaba bugün normalde adet günüm gösteriyor ama adet olmadım dün akşam ve bugün sabah test yaptım çatlamanın 11. Günündeyim üstteki dün gece yaptığım test alttaki bugün sabahki sizce bi gölge var mı ben mi artık şizofren oldum