- 7 Ekim 2024
- 1.644
- 570
- 38
- 22
Buraya yaz canım mutlakaÖyle tabiki canım bakalım bu akşam gidip kan vericem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buraya yaz canım mutlakaÖyle tabiki canım bakalım bu akşam gidip kan vericem![]()
Ayy canımm var ikinci çizgii çookk sevindim İnşallah doğrudur kan sonucu merakla heyecanla bekliyorummCanım bende prodoctor yaptım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım sabah yaptığım test bu şekilde. Bat bugün olmasına rağmen silik çıkardı tabi bilmiyorum doğru mu değil mi daha kan vermedim belki yalancı pozitif belkide kimyasal gebeliktir yani uzun zamandır hep hayal kırıklığı yaşadığım için pozitif olabileceğini düşünmüyorum. Ama diyelim ki pozitif prodoctor adet günü silik çıkardığına göre 2-3 gün öncesinde negatif çıkarabilir dayanabilirim diyorsan biraz bekle bence
İnşaAllah canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsünAyy canımm var ikinci çizgii çookk sevindim İnşallah doğrudur kan sonucu merakla heyecanla bekliyorummbenim de bat bugün henüz olmadım bel ve sol kasık ağrım var fazlacaaa akıntım da var ama adet olacakmışım gibi değil sancım. Adet ağrısını çok nett bilirim umutlanıyorum yaa bende bakalımm. Güzel haberini bekliyorumm
❤
![]()
Allah tan ümit kesilmez canım o kadar çok var ki tek birliktelikle hamile kalan. Hepimiz burda güzel haberler verelim İnşallah yaaBenimde Nisan ayında dusugum olmustu, bakalım bu ay olacak mı , gerçi Ovulasyon takibi de yapmadım üstelik yalnızca 1 birliktelik oldu yaklaşık günlerde ama yine de merak ediyorum , olasılık çok düşük![]()
Tahminim 10 -12 arasıAllah tan ümit kesilmez canım o kadar çok var ki tek birliktelikle hamile kalan. Hepimiz burda güzel haberler verelim İnşallah yaabat ne zamandı seninn
![]()
Hadi hayırlı güzel haberler İnşallahTahminim 10 -12 arası
Hepimiz için hayırlısı inşallahHadi hayırlı güzel haberler İnşallah![]()
Cumartesi yaptırmıştım canım benim ayy hadi lütfeenn betan yüksek çıksın hamişş olll İnşallahhhİnşaAllah canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsünsen geçen gün beta yaptırmıştın negatif çıkmıştı hangi gündü o? Bende geçen hafta perşembe yaptırdığımda 0.2 çıkmıştı bakalım eğer bugün benim pozitif çıkarsa bat günlerimizde aynı olduğuna göre senin içinde ihtimal hala var
![]()
Canım ne yaptın senden haber bekliyoruuzzzİnşaAllah canım benim Allah hepimizin yüzünü güldürsünsen geçen gün beta yaptırmıştın negatif çıkmıştı hangi gündü o? Bende geçen hafta perşembe yaptırdığımda 0.2 çıkmıştı bakalım eğer bugün benim pozitif çıkarsa bat günlerimizde aynı olduğuna göre senin içinde ihtimal hala var
![]()
Kanı verdim canım 22:30 da çıkacak bekliyoruzCanım ne yaptın senden haber bekliyoruuzzz![]()
Canım belki bu ay erken yumurtlayacaksındır sen bu günleri değerlendir mutlakaEki Görüntüle 3626648 kızlar uygulama kullanıyorum her ay 32 günde bi adet görüyorum en son adetim 23 temmıuz uygulamaya göre yumurtlama günüm 10 agustos ama dün ve bugün yaptıgım yumurtlama testlerim pozitif cıkıyor kafam karıştı
Kalbim hızlı hızlı çarpıyor vallahi çok heyecanlııııııKanı verdim canım 22:30 da çıkacak bekliyoruz![]()
Allah razı olsun canımm benimm daha güzelleri senin olsun inşaAllahKalbim hızlı hızlı çarpıyor vallahi çok heyecanlııııııgirip duruyorum sürekli foruma senden haber geldi mi diye
Allah ın izniyle yüzünüz gülsün güzel haberler alalım İnşallah
![]()
Rabbim tümm isteyenlere bize de nasip etsin İnşallah hadi sen başla güzel haberden bizlerde devamını getirelimmAllah razı olsun canımm benimm daha güzelleri senin olsun inşaAllah![]()
Kız çatladık valla hadiKanı verdim canım 22:30 da çıkacak bekliyoruz![]()
Saat 22:30 u geçti çıktımı sonucunuz?Kanı verdim canım 22:30 da çıkacak bekliyoruz![]()