- 1 Ocak 2025
- 393
- 86
- 13
- 27
Ya ne güzel insanların toplandığı bi yer burasıı Rabbim hepinizin güzel kalbine göre versiinSaat 22:30 u geçti çıktımı sonucunuz?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ne güzel insanların toplandığı bi yer burasıı Rabbim hepinizin güzel kalbine göre versiinSaat 22:30 u geçti çıktımı sonucunuz?![]()
Biz eliften daha heyecanlıyız![]()
Aynen öyle vallahi ilaç gibi gelecek alacağımız güzel haberöyle valla güzel haberler duymaya ihtiyacımız var
![]()
Belki çatlamanız geç oldu döllenme de ondan geç oldu değeriniz iyi bence hayırlı olsunKızlar sonuç çıktıbat günü için düşük geldi bana ya kimyasal olabilir mi
Bat gununuz bugunmuydu hayırlısı olsun inşallahKızlar sonuç çıktıbat günü için düşük geldi bana ya kimyasal olabilir mi
Evet bugündü canım bilemedim yaa sevinemiyorum bile arkadaşımın bat gününde 50 çıkmıştıBat gununuz bugunmuydu hayırlısı olsun inşallah![]()
Ama herkesın aynı olmazkı döllenme geç olmuş olabılır yerleşme geç olmuş olabılır takıble bellı olur o artık inşallah saglıklı ilerler test yapmışmıydınızEvet bugündü canım bilemedim yaa sevinemiyorum bile arkadaşımın bat gününde 50 çıkmıştı
Evet canım bu sabah yapmıştımAma herkesın aynı olmazkı döllenme geç olmuş olabılır yerleşme geç olmuş olabılır takıble bellı olur o artık inşallah saglıklı ilerler test yapmışmıydınız![]()
İnşaAllah öyledir canım çok sevinmek istemiyorum ama içimde kıpır kıpır ne hissedeceğim bilmiyorumBelki çatlamanız geç oldu döllenme de ondan geç oldu değeriniz iyi bence hayırlı olsun![]()
Awox mu benımde sılık çozgı çıkıyor bat yarın kafamda delı sorular varEvet canım bu sabah yapmıştım
Kesinlikle canımAynen öyle vallahi ilaç gibi gelecek alacağımız güzel haber![]()
Gözün aydın canım değeri 7 yken bile gebeliği devam edenleri gördük önemli olan düşük olması değil önemli olan güzel artış göstermesi canım sıkma canınıİnşaAllah öyledir canım çok sevinmek istemiyorum ama içimde kıpır kıpır ne hissedeceğim bilmiyorum![]()
Hayırlı olsun düşük falan değil çok yeni annesiKızlar sonuç çıktıbat günü için düşük geldi bana ya kimyasal olabilir mi
Ya zor bir ay geçirdim kızlar hsg çekildim dedim hsg sayesinde bu ay umut var tam onun sonrasında eşimin sperm testleri ve ultrasonu kötü geldi doğal yoldan zor olur dediler o yüzden şokta gibiyim yükselecek mi bilmiyorum ama hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinKesinlikle canım
Gözün aydın canım değeri 7 yken bile gebeliği devam edenleri gördük önemli olan düşük olması değil önemli olan güzel artış göstermesi canım sıkma canınıay inşallah hsg bende de fayda eder bende yarın test yapıcam
![]()
Amin güzelim inşallah bu arada senin ilk demi daha önce gebelik oldu mu hiç ?Ya zor bir ay geçirdim kızlar hsg çekildim dedim hsg sayesinde bu ay umut var tam onun sonrasında eşimin sperm testleri ve ultrasonu kötü geldi doğal yoldan zor olur dediler o yüzden şokta gibiyim yükselecek mi bilmiyorum ama hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
Yaaa canım arkadaşım yemin ediyorum gözlerim doldu hayırlı olsunn Rabbimin izniyle sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın İnşallah o kadar mutlu oldum ki adınızaa bana da umut oldun gerçektenYa zor bir ay geçirdim kızlar hsg çekildim dedim hsg sayesinde bu ay umut var tam onun sonrasında eşimin sperm testleri ve ultrasonu kötü geldi doğal yoldan zor olur dediler o yüzden şokta gibiyim yükselecek mi bilmiyorum ama hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
İlk canım hiç gebeliğim yok sadece 3 ay önce kimyasal gebelik var 1 taneAmin güzelim inşallah bu arada senin ilk demi daha önce gebelik oldu mu hiç ?
Allah razı olsun canım benim senin kalbin o kadar güzel ki evladın seni en kısa zamanda bulacak Allahın izniyle çok inanıyorumYaaa canım arkadaşım yemin ediyorum gözlerim doldu hayırlı olsunn Rabbimin izniyle sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın İnşallah o kadar mutlu oldum ki adınızaa bana da umut oldun gerçektenasla stres yapma dualarımız seninle güzelce ilerleyecek İnşallah daha yeni tutunmuş sana annesi
![]()
Gözün aydın o zaman canım inşallah güzel ilerler kucağına almak da nasip olsun inşallahİlk canım hiç gebeliğim yok sadece 3 ay önce kimyasal gebelik var 1 tane
Aminn canımm benim ben 48 saat sonra tekrar test vericem sağlıklı ilerliyor mu diye ve sizlerden de güzel haberler bekliyorumGözün aydın o zaman canım inşallah güzel ilerler kucağına almak da nasip olsun inşallah![]()