Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Hemen ardından yaptıysan yoğunlaşmamış idrardan doğru sonuç çıkmamış olabilir canım çünkü en az 4-5 saat beklemiş idrar olması gerekiyor. Bat a daha varmış gerçi pozitifsede bu kadar erken bu koyulukta çıkarmı onuda bilemedim belki erken döllenme olmuştur. Bence sen bekle 10-11 ağustos gibi sabah ilk idrarla birdaha test yap canım
Bende şuan düşündüm çünkü iki test arasında 10 15 dk falan vardı ondan da olabilir gerçekten. Ya işte tahminlerime göre şusn yunurtlama sonrası 9 veya 10. Cı gün

Bende şuan düşündüm çünkü iki test arasında 10 15 dk falan vardı ondan da olabilir gerçekten. Ya işte tahminlerime göre şusn yunurtlama sonrası 9 veya 10. Cı gün
Ben silik çizgiyi emin olmamakla birlikte 11 yada 12. Gün gördüm canım. Yani ilk yaptığın test doğru olabilir erken döllenme ihtimalinide göz önüne alırsak

Ben silik çizgiyi emin olmamakla birlikte 11 yada 12. Gün gördüm canım. Yani ilk yaptığın test doğru olabilir erken döllenme ihtimalinide göz önüne alırsak
Çok teşekkür ederim canım ever chatgbt ye sordum iki test arası süresi kısa olduğu için diğeri negatif büyük ihtimalle diyor çünkü seyrelmemiş idrar oluyormuş. Çöp ettim resmen bir testi heyecandan😂

Kızlar günlerdir sizi takip ediyorum mutlu haberlerinizi görmek için bugün kendim üye oldum. Adetime 3 veya 4 gün var yumurtlama sonrasında 9 gün geçti az önce Novacheck markası ile test yaptım ve şu şekilde çıktı bi bakar mısınız lütfen ne yapmayalım sağlık ocağına gitsem cumartesi pazar sonuç çıkar mı ?
Canımm teşekkür ederiz senden de güzel haberler gelir İnşallah ayrıca testin çok net pozitif görünüyor çok sevindim🌸🫂

Canımm teşekkür ederiz senden de güzel haberler gelir İnşallah ayrıca testin çok net pozitif görünüyor çok sevindim🌸🫂
Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim yanlış pozitif değildir inşallah 🥹 bu sitenin kötü yanı da bu işte normalde başkaları olsa şuan hamileyim diye gezerdi ama ben yalancı pozitifleri okuya okuya acaba benimki de mi yalancı diyorum 😂

Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim yanlış pozitif değildir inşallah 🥹 bu sitenin kötü yanı da bu işte normalde başkaları olsa şuan hamileyim diye gezerdi ama ben yalancı pozitifleri okuya okuya acaba benimki de mi yalancı diyorum 😂
Ayy bu ben işte😂 bende de iki çizgi vardı ama hala hamileyim diyemiyorum kan bile veremiyorum korkudan düşün😂 kesin yalancı pozitiftir diyorum kimseye iki çizgi çıktığını bile söylemedim o kadar inanmıyorum😂

Al benden de o kadar 😂 inşallah beklediğimize deyecek bi sonuç görürüz canım 🥹🫂
Ben bugün de çok kötüyüm hiç kolum bacağım tutmuyor halim yok karnımda belimde ağrı var baş dönmem var ağzımda kötü tat var hastaneye gidemedim korkudan betayı 0 görücem diye

Selam kızlar bugün yumurtamın çatladığını gördük ultrason da yumurtalama tarihimiz yakın olan var mı bu ay bir mücize istiyorum artık😓

Ayy bu ben işte😂 bende de iki çizgi vardı ama hala hamileyim diyemiyorum kan bile veremiyorum korkudan düşün😂 kesin yalancı pozitiftir diyorum kimseye iki çizgi çıktığını bile söylemedim o kadar inanmıyorum😂
Seninki hangi testti canım😂

Mimea ydı canım awox sipariş verdim yarın elimde olur onu yapıcam bakalım cesaretimi toplarsam😂
Ayy bende mi yarın yapsam diyorum bir yandan ama sonra yok bekle diyorum senin bat ve yumurtlama tarihleri ne zamandı canım benim yarın yumurtlama sonrası 10.gün olmuş olucak😂

Selam kızlar bugün yumurtamın çatladığını gördük ultrason da yumurtalama tarihimiz yakın olan var mı bu ay bir mücize istiyorum artık😓
benim bugünlerde çatlama görmüş olmam lazım pazartesi günü akıntı yoğunluğum vardı ve yumurtlama akıntısına denk geldim muhtemelen birkaç gün içinde yumurtlayıp çatlama yaşadım ya dündü ya bugün artık kestiremiyorum aynı zamanlardayız büyük ihtimalle. Kaç aydır deniyorsunuz, biz dokuzuncu ayın içindeyiz şu an. Beklemek gerçekten çok yıpratıcı. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin 🤲🏻

benim bugünlerde çatlama görmüş olmam lazım pazartesi günü akıntı yoğunluğum vardı ve yumurtlama akıntısına denk geldim muhtemelen birkaç gün içinde yumurtlayıp çatlama yaşadım ya dündü ya bugün artık kestiremiyorum aynı zamanlardayız büyük ihtimalle. Kaç aydır deniyorsunuz, biz dokuzuncu ayın içindeyiz şu an. Beklemek gerçekten çok yıpratıcı. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin 🤲🏻
Ben 1.5 seneyi geçkindir istiyorum ama ne kimyasal ne de başka türlü gebelik geçirmedim 4 kez ilaçla doktor kontrolünde denedik bu ay da sondu inanılmaz yıpratıcı yorucu amin inşallah ❤️🌸

Ayy bende mi yarın yapsam diyorum bir yandan ama sonra yok bekle diyorum senin bat ve yumurtlama tarihleri ne zamandı canım benim yarın yumurtlama sonrası 10.gün olmuş olucak😂
Canım benim bat 5 ağustostu günüm geçti 3 gün😂 batı bekle aşkım benim varsa da geç döllenme olmuş olacak sanırım🙄

Arkadaşlar bu testi bu akşam yaptım , test awox un bu arada . Testte belli belirsiz bir çizgi görüyor musunuz ? Biri normal diğeri filtreli

Eklentiler

• IMG_2054.webp
    IMG_2054.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_2053.webp
    IMG_2053.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 15
Back
X