• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Allah razı olsun güzelimm. Adetime 4 gün vardı koyu kahverengi oas renginde çok çok az bi lekem oldu devamı gelmedi adetime 1 gün kala yaptım negatifti yani ayın 13ünde . Bugün yaptım 53 çıktı sonucum🥲🤗😂🫂💖 hepinize booll booll dua ediyorumm Rabbim bir an önce sağlıkla kolaylıkla size de bu duyguyu yaşamayı nasip etsiinn🥲🤗🫂
inşallah canım ya bugün sen kan verince benim de lekelenmem oldu o an kahverengi durdu şuan benimde bata 4 gün var ama bakalım canım devamı gelmezse eğer belki bir umut diyebeilirm 🥹

inşallah canım ya bugün sen kan verince benim de lekelenmem oldu o an kahverengi durdu şuan benimde bata 4 gün var ama bakalım canım devamı gelmezse eğer belki bir umut diyebeilirm 🥹
Rabbim gönlüne göre versin güzelim Rabbim kucağınızı boş bırakmasınn bu duyguyu tüm isteyenlere size de yaşamayı nasip etsin Allah ımm🤲🥲🫂🌸

Merhaba kızlar ilk fotoğraf yaptıktan 3 dakika sonra çekilmiş ikinci fotoğraf beklemiş hali sizce var mıdır

Eklentiler

• 1000194696.webp
    1000194696.webp
    8 KB · Görüntüleme: 44
Sakıncalı bir marka ben onunla hayal kırıklığına uğradım umarım senin ki doğrudur ama bence daha güvenilir bir test ile yapmalısın
Canım annemlerdeyim vula life diye bir marka buldum erken gebelik testi diye aldım hassasiyeti 25miş yarın yapacağım buraya atarım

Back
X