Tamam canım daha iyi olur tedirgin olmazsınCanım annemlerdeyim vula life diye bir marka buldum erken gebelik testi diye aldım hassasiyeti 25miş yarın yapacağım buraya atarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım daha iyi olur tedirgin olmazsınCanım annemlerdeyim vula life diye bir marka buldum erken gebelik testi diye aldım hassasiyeti 25miş yarın yapacağım buraya atarım
Canım yaptım ama yok gibi hayalet bir çizgi var ama yapar yapmaz çıktı ama yok gibi de olsaydı koyulaşmaz mıydı birde testi düzgün batıramadım o yüzden de olabilir miTamam canım daha iyi olur tedirgin olmazsın
Tamam canım daha iyi olur tedirgin olmazsın
Bende bugün o markayla yaptim negatif cikti bat 25 agustos reglime 5 gün var yani. Sizin pozitife döndü mü var mi gebelikBat 12 ağustos days comfort test yaptım negatif çıktı. Ay delireceğim cokmu erken yaptım kan testi mi yaptırsam bekleyemiyorum.
Seni yanıltmak için demek istemiyorum ama güvenim sıfır o teste çünkü anında çıkan iki çizgi silikte değildi kan testim negatif çok üzülmüştümCanım yaptım ama yok gibi hayalet bir çizgi var ama yapar yapmaz çıktı ama yok gibi de olsaydı koyulaşmaz mıydı birde testi düzgün batıramadım o yüzden de olabilir mi
Dündü canımEvet burada silik çizgi var bat ne zaman senin
Vula life mı canım bende ilk defa duydum yaptım eczanede başka testte yoktu erken olarakSeni yanıltmak için demek istemiyorum ama güvenim sıfır o teste çünkü anında çıkan iki çizgi silikte değildi kan testim negatif çok üzülmüştüm
Bence hemen buradan bi araştır illa ki yapan vardır onlar daha iyi bilir ama inşallah vardır canımVula life mı canım bende ilk defa duydum yaptım eczanede başka testte yoktu erken olarak
Canım çok bilindik değilmiş ona da güvenemedim çok silik var onda da güven de olmuyor testlereBence hemen buradan bi araştır illa ki yapan vardır onlar daha iyi bilir ama inşallah vardır canım![]()
Keşke yakın olsak bende awox ve laboquıck var al kız yap iki çizgi çıksın inşallah desem ama olsun canım inşallah çift çizgiler doğrudurCanım çok bilindik değilmiş ona da güvenemedim çok silik var onda da güven de olmuyor testlere
Maalesef yokBende bugün o markayla yaptim negatif cikti bat 25 agustos reglime 5 gün var yani. Sizin pozitife döndü mü var mi gebelik
Hayırlısı olsun her ay yeni bir umut yeni bir başlangıç Rabbim hicbirimizin kucağını boş birakmasin insallahMaalesef yok
Canım keşke bulabilsem kaset testimi tekrarladım koyulaşma var mıKeşke yakın olsak bende awox ve laboquıck var al kız yap iki çizgi çıksın inşallah desem ama olsun canım inşallah çift çizgiler doğrudur
Öncekinde fotoya tıklayıp görüyordum şu an direkt bakınca görüyorum çook güzel canımCanım keşke bulabilsem kaset testimi tekrarladım koyulaşma var mı Eki Görüntüle 3633237
Canım geçti bugün ikinci günEvet
Öncekinde fotoya tıklayıp görüyordum şu an direkt bakınca görüyorum çook güzel canımkaç gün vardı senin
Geçmesi bile çok güzel canım benim hamilesin inşallah ne zaman kan vermeyi düşünüyorsunCa
Canım geçti bugün ikinci gün
Geçmesi bile çok güzel canım benim hamilesin inşallah ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun
Kan verdim canım bekliyorumGeçmesi bile çok güzel canım benim hamilesin inşallah ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun