• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Selam kızlar nasılsınız? 😊🌺

Başlığı görünce dayanamadım.

Polikistik over var ama her ay adet oluyorum nadiren gecikme oluyor bir iki tanesinde (gecikmelerde) de düşükle sonuçlanan gebelikler olmuştu. Geçen dönemde gecikme oldu bir buçuk ay kadar, teste silik çizgi çıkmıştı daha sonra kayboldu test yaptıkça negatiflesti. Duphastonla adetim geldi büyük ihtimalle kimyasal gebelik oldu.

Bu adet 7 Ağustos başladı ve 14 Ağustos gecesi bitti. Sanırım biter bitmez yumurtlama dönemine girdim zira o gece ağrım sağ taraflı kasık rahim bacağa vuruyordu. Hala ufak tefek lekeneme var diye ilişkiye girememiştim. Ancak 16 Ağustos değerlendirdim daha sonra 17 Ağustos tekrar değerlendirilme sonrası aynı ağridan bir tık daha fazlası şeklinde tekrar başladı hemen ilişki ardından bütün gece biyucna sürdü hafif kivrandiriyordu. Sabah geçti ve birdaha gelmedi.

İlişki sonrası olmasını araştırdım eğer çatlamaya çok yakın bir yumurta varsa ilişki esnasında tetiklemiş olup çatlamış olabilirmiş. Doktorum adetin ilk günü ultrasondan bakti herşey normaldi ve plan yaptık. İlaçsız yumurtlama destek takviye ve duphaston şeklinde. 17 Ağustos baslsidm duphastona.

Şimdilik durum bu kızlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce fırsatı yakaladım mi? Bu arada sizinde yumurtlama ağrıları benzer miydi ?

Bu ay yani Ağustosta hamile kalmaktı amacım bakalım pozitif olumlu olması için başlığı görünce yazmak istedim. 🥰

Güzel haberlerinizide bekliyorum.💞

Selam kızlar nasılsınız? 😊🌺

Başlığı görünce dayanamadım.

Polikistik over var ama her ay adet oluyorum nadiren gecikme oluyor bir iki tanesinde (gecikmelerde) de düşükle sonuçlanan gebelikler olmuştu. Geçen dönemde gecikme oldu bir buçuk ay kadar, teste silik çizgi çıkmıştı daha sonra kayboldu test yaptıkça negatiflesti. Duphastonla adetim geldi büyük ihtimalle kimyasal gebelik oldu.

Bu adet 7 Ağustos başladı ve 14 Ağustos gecesi bitti. Sanırım biter bitmez yumurtlama dönemine girdim zira o gece ağrım sağ taraflı kasık rahim bacağa vuruyordu. Hala ufak tefek lekeneme var diye ilişkiye girememiştim. Ancak 16 Ağustos değerlendirdim daha sonra 17 Ağustos tekrar değerlendirilme sonrası aynı ağridan bir tık daha fazlası şeklinde tekrar başladı hemen ilişki ardından bütün gece biyucna sürdü hafif kivrandiriyordu. Sabah geçti ve birdaha gelmedi.

İlişki sonrası olmasını araştırdım eğer çatlamaya çok yakın bir yumurta varsa ilişki esnasında tetiklemiş olup çatlamış olabilirmiş. Doktorum adetin ilk günü ultrasondan bakti herşey normaldi ve plan yaptık. İlaçsız yumurtlama destek takviye ve duphaston şeklinde. 17 Ağustos baslsidm duphastona.

Şimdilik durum bu kızlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce fırsatı yakaladım mi? Bu arada sizinde yumurtlama ağrıları benzer miydi ?

Bu ay yani Ağustosta hamile kalmaktı amacım bakalım pozitif olumlu olması için başlığı görünce yazmak istedim. 🥰

Güzel haberlerinizide bekliyorum.💞
gebe kalabiliyorsun bunada sevin. inşalah bu ay iyi haberini alırız 🙏🤲

kızlar bugün son kez erken gebelik testi yapıcam eğer negatifse belirti aramayı bırakıyorum bu göbeğimde çıkan çizgide yanıma kar kaldı 😂

Kızlar birşey görüyormusunuz markası Awox biraz efekt yaptım ama 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_2341.webp
    IMG_2341.webp
    84,5 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_2340.webp
    IMG_2340.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 30
Amin canım aminn gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi🌸🙏
Merhaba kızlar aklîmı kurcalayan birşey anlatacam lütfen cevap yazın bir çocuğum var ondan önce ve sonra iki düsüğüm var en son düşüğümün arasından 6 ay geçti bu ay korumasız ilişkiye girdik adetten 8 gün önce kan testi verdim negatif 4 gün kala yine verdim yine negatif dün adet günümdü olmadım idrar testi verdim o da negatif ama göğüs lerimde aşırı bir şişlik var. Ağzım çok tatsız midem bulanıyor ama kusamıyor sürekli uykum var acaba yaptığın testler erken mi yoksa bir şey yok mu Ben mi psikoloji olarak böyle düşünüyorum kafam çok karışık lütfen kızlar bir şeyler yazın😔😔😔

kızlar benim bat yarın bir gün öncesi lekelenme başladı ilk bi pembe kan şimdi kahverengi leke. Regl sandım ama pede hiç gelmiyor. Peçeteye cok az. Regl olsa sancım olurdu. Eğer yerleşmeyse kan testini ne zaman yaptırsam doğru sonuç alırım?

kızlar benim bat yarın bir gün öncesi lekelenme başladı ilk bi pembe kan şimdi kahverengi leke. Regl sandım ama pede hiç gelmiyor. Peçeteye cok az. Regl olsa sancım olurdu. Eğer yerleşmeyse kan testini ne zaman yaptırsam doğru sonuç alırım?
nırmal regle döndü mi

Bugün çok sancılı bir şekilde regle döndü hatta ağrıdan bayılma eşiğinden döndüm. Şimdi normal kanama devam ediyor.

Ben bel sırt ve bacak ağrısı cektim. İştahım kapandı kabızlık yaşadım. Ama en çok alt sırt ağrısını cektim. Gogus hassasiyetim çok erken başladı. Rabbım herkese bu duyguyu yaşatsin
Bu belirtiler bende de mevcut şuanda son 1 gün regle göğüslerim sızlıyor ama uçları değil komple sizin de öylemi acaba bide

Ben bel sırt ve bacak ağrısı cektim. İştahım kapandı kabızlık yaşadım. Ama en çok alt sırt ağrısını cektim. Gogus hassasiyetim çok erken başladı. Rabbım herkese bu duyguyu yaşatsin
Bu belirtiler bende de mevcut şuanda son 1 gün regle göğüslerim sızlıyor ama uçları değil komple sizin de öylemi acaba bide
Ben bu belirtileri yaşamanın yanında kabızlık cektim ki bu da ayrı bir belirti. Umarım belirtileriniz hamileliktir.🙏
Yaa inşallah öyledir dua edin benim içinde ne olur sizin bebiş te hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canım benim 🌸🌸

Yaa inşallah öyledir dua edin benim içinde ne olur sizin bebiş te hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canım benim 🌸🌸
Teşekkür ederimmmmm 🥰🥰🐣 Ben hala aynı şekilde hissediyorum. Komple göğüslerim ağrıyordu. Ve ben son iki gün kala bütün regli belirtilerini yaşadım. Ha oldum ha olucam dedim. O yüzden eğer bu tarz belirtiler yaşıyorsan test yapmanızı öneririm. İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Rabbim dualarınızı kabul etsin 🙏🩷

Herkese Merhabalar
1 yıldır anne olmaya çalışıyorum henüz başarılı olamadım:) reglim çoğunlukla düzenlidir 26. Gün olmasam 27.gün kesin olurum.

26.08 akşamı az miktarda çok açık kahverengi leke geldi reglim başladı diye düşündüm ama arkası gelmedi

27.08( yani bat) nokta kadar aynı lekeden geldi asla arkası yok // freely marka erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

28.08 bugun yine regl olmadım

Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Stresli ev taşıdığımız bi dönem ondan mı gecikti diye düşünüyorum ama gecikseydi o lekeler neden geldi diye kafam çok karıştı . Birileri beni aydınlatırsa çok mutlu olacağım 🙏🏻🥲

Back
X