Ayy hadi inşallah güzel sonuçlar alalımKan verdim canım bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi inşallah güzel sonuçlar alalımKan verdim canım bekliyorum
gebe kalabiliyorsun bunada sevin. inşalah bu ay iyi haberini alırızSelam kızlar nasılsınız?
Başlığı görünce dayanamadım.
Polikistik over var ama her ay adet oluyorum nadiren gecikme oluyor bir iki tanesinde (gecikmelerde) de düşükle sonuçlanan gebelikler olmuştu. Geçen dönemde gecikme oldu bir buçuk ay kadar, teste silik çizgi çıkmıştı daha sonra kayboldu test yaptıkça negatiflesti. Duphastonla adetim geldi büyük ihtimalle kimyasal gebelik oldu.
Bu adet 7 Ağustos başladı ve 14 Ağustos gecesi bitti. Sanırım biter bitmez yumurtlama dönemine girdim zira o gece ağrım sağ taraflı kasık rahim bacağa vuruyordu. Hala ufak tefek lekeneme var diye ilişkiye girememiştim. Ancak 16 Ağustos değerlendirdim daha sonra 17 Ağustos tekrar değerlendirilme sonrası aynı ağridan bir tık daha fazlası şeklinde tekrar başladı hemen ilişki ardından bütün gece biyucna sürdü hafif kivrandiriyordu. Sabah geçti ve birdaha gelmedi.
İlişki sonrası olmasını araştırdım eğer çatlamaya çok yakın bir yumurta varsa ilişki esnasında tetiklemiş olup çatlamış olabilirmiş. Doktorum adetin ilk günü ultrasondan bakti herşey normaldi ve plan yaptık. İlaçsız yumurtlama destek takviye ve duphaston şeklinde. 17 Ağustos baslsidm duphastona.
Şimdilik durum bu kızlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce fırsatı yakaladım mi? Bu arada sizinde yumurtlama ağrıları benzer miydi ?
Bu ay yani Ağustosta hamile kalmaktı amacım bakalım pozitif olumlu olması için başlığı görünce yazmak istedim.
Güzel haberlerinizide bekliyorum.![]()
Bat ne zaman ve belirtilerin nedir?kızlar bugün son kez erken gebelik testi yapıcam eğer negatifse belirti aramayı bırakıyorum bu göbeğimde çıkan çizgide yanıma kar kaldı![]()
karnımda çizgi çktı bulantı uyku vardı bıçak gibi kesildiler bugün bat 31i şimdi test yaptımBat ne zaman ve belirtilerin nedir?
Gerçekten insanı yoruyor bu süreç biliyorum.
canım 2nci çizgi görülmüyorKızlar birşey görüyormusunuz markası Awox biraz efekt yaptım ama![]()
Merhaba kızlar aklîmı kurcalayan birşey anlatacam lütfen cevap yazın bir çocuğum var ondan önce ve sonra iki düsüğüm var en son düşüğümün arasından 6 ay geçti bu ay korumasız ilişkiye girdik adetten 8 gün önce kan testi verdim negatif 4 gün kala yine verdim yine negatif dün adet günümdü olmadım idrar testi verdim o da negatif ama göğüs lerimde aşırı bir şişlik var. Ağzım çok tatsız midem bulanıyor ama kusamıyor sürekli uykum var acaba yaptığın testler erken mi yoksa bir şey yok mu Ben mi psikoloji olarak böyle düşünüyorum kafam çok karışık lütfen kızlar bir şeyler yazınAmin canım aminn gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi![]()
Canım benimde öyle oldu sen test falan yaptın mı ne durumdasınkızlar çatlamadan 6 gün sonra hafif adet ağrısı yaşadım
nırmal regle döndü mikızlar benim bat yarın bir gün öncesi lekelenme başladı ilk bi pembe kan şimdi kahverengi leke. Regl sandım ama pede hiç gelmiyor. Peçeteye cok az. Regl olsa sancım olurdu. Eğer yerleşmeyse kan testini ne zaman yaptırsam doğru sonuç alırım?
Bu belirtiler bende de mevcut şuanda son 1 gün regle göğüslerim sızlıyor ama uçları değil komple sizin de öylemi acaba bideBen bel sırt ve bacak ağrısı cektim. İştahım kapandı kabızlık yaşadım. Ama en çok alt sırt ağrısını cektim. Gogus hassasiyetim çok erken başladı. Rabbım herkese bu duyguyu yaşatsin
Ben bu belirtileri yaşamanın yanında kabızlık cektim ki bu da ayrı bir belirti. Umarım belirtileriniz hamileliktir.Bu belirtiler bende de mevcut şuanda son 1 gün regle göğüslerim sızlıyor ama uçları değil komple sizin de öylemi acaba bide
şimdi çatlamanın 10ncu günü ovulasyon testi yaptım o gebelik testinden önce pik veriyormuş ama ne yazıkki bu ay da yokCanım benimde öyle oldu sen test falan yaptın mı ne durumdasın
Bu belirtiler bende de mevcut şuanda son 1 gün regle göğüslerim sızlıyor ama uçları değil komple sizin de öylemi acaba bideBen bel sırt ve bacak ağrısı cektim. İştahım kapandı kabızlık yaşadım. Ama en çok alt sırt ağrısını cektim. Gogus hassasiyetim çok erken başladı. Rabbım herkese bu duyguyu yaşatsin
Yaa inşallah öyledir dua edin benim içinde ne olur sizin bebiş te hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canım benimBen bu belirtileri yaşamanın yanında kabızlık cektim ki bu da ayrı bir belirti. Umarım belirtileriniz hamileliktir.![]()
Teşekkür ederimmmmmBu belirtiler bende de mevcut şuanda son 1 gün regle göğüslerim sızlıyor ama uçları değil komple sizin de öylemi acaba bide
Yaa inşallah öyledir dua edin benim içinde ne olur sizin bebiş te hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canım benim![]()