- Konu Sahibi Sibelcixxx
-
Sanırım pek arkadaş çevreniz yok ailenizle tam olarak ne sorun yaşıyorsunuz bilmiyorum ama inanın çevrenizde dertleşeceğiniz birkaç insanın olması bile çok şey değiştiriyor.
Buarada okuyor musunuz çalışıyor musunuz günleriniz nasıl geçiyor?
Aranızda kuşak farkı var, tabii ki bu da uyuşmazlıklara neden olacaktır.
Hele ki (anladığım kadarıyla daha çok gençsiniz ) sizin yaşınızda ki bir genç kızın hayalleri,yaşadığı dönem aileden farklı...Ayrı tellerden çalıyor olabilirsiniz bu da çok normal.
İş yeri ise kadınları en çok strese sokan yıpratan yerdir ve iş yerinde uyum yakalamak en yakın arkadaşla bile zor olabilmektedir.İmkanınız varsa farklı bir yerde çalışın, bu size sosyalleşme de sağlar.
Ve en önemlisi, lütfen her koşulda asla unutmayın, o özendiğiniz sevgililer bir gün hayatınıza girip kalbinizi kırsa, sizi üzse,yanlış bile yapsanız yanınızda,arkanızda her hatanızla sizi kollayacak destek olacak insanlar ailenizdir.
Allah başınızdan eksik etmesin.
Merhaba kızlar , uzun süredir üyeyim ama sanırım ilk konu açışım olcak arkadaşlar ailemle ilgili çok fazla sorun yaşıyorum nedenini bende bilmiyorum aslinda okadar uyumsuz kisiler degiller ama bi turlu anlasamiyorum pek bi cevrem arkadasim yok belkide bu yuzdendir bilmiyorum ama gercekten cok can sıkıcı ozellikle annemle ne yapacağımı da bilemiyorum evden ayrılsam gidecek yerim yok evlensem olmaz yaşım uygun degil intiharda edemiyorum kahretsin dısarı ciksam bakiyorum herkes arkadasiyla sevgilisiyle bense hep yalniz veya annemle biktim artik babamla zaten konusulmuyo lutfen beni rahatlaticak bisey soylein simdiden tesekkurler(oh be iyi ki yazdim birazda olsa rahatladim galiba )
Belkide yaşından kaynaklı böyle düşünüyorsun. Aranızda yaş farkı varsa uyumsuzluk normaldir ama bu sen büyüdükçe geçecek. Sende arkadaşlarınla gez engel mi oluyorlar?
Canim cok gencsin oyle intihar dusuncesine girme.
biraz disariya cik aktiveler yap.
arkadas cevreni genislet eger imkanin varsa ..
Zamanla degisir bu durum inan canim ..
Çalışıyorum hatta annemle aynı yerde çalışiyorum belkide onu her gün görmekten sıkıldım...
annenizi hergün görmekten sıkıldınız öyle mi
Bir gun hersey cok guzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?