Kızlar Akıl verin Ne olur ya

Merhaba ben doktora gittim ultrasonla baktı 1 haftaya adet olursun dedi söktürücü de vermedi bu testler yanıltıyor insanı hamilelik falan yok polikistik over içinde muhakkak zayıflamam gerektiğini söyledi 🙁
Üzüldüm canım hakında hayırlısı olsun en güzeli senin olsun 🤗 hayıt tohumu kulan canım

Canım merhaba benim konum olsa gerek 😀 nisan ayının ilk haftasında,pembe nokta nokta lekelenmem oldu,aynı zamanda kasık ağrısı vs.gibi belirtiler de yaşayınca test yaptım silik çıktı inanamadım, çünkü PKOS var 1 hafta bekledim olursa belli olur diye, kaset test yaptım gozle görülür çıktı,1 hafta bekledim ne olur ne olmaz diye, 27 nisan kan testi verdim negatif çok şaşırdık çünkü belirtiler,testler vs.derken...neyse dedik test vermeye gittiğimde hemşire ile görüştüm geç döllenme olabilir 2 hafta sonra tekrar gel falan dedi gitmedim tabi önce evde yapayım çıkarsa giderim dedim,mayıs ayına geçtik 2.hafta yapım yine silik çıktı ancak 3-4 gün kahverengi lekelenme vs... yaşadım 1 hafta yine bekledim test yaptım yine silik pozitif neyse dedim zamana bıraktım çünkü süreç maddi manevi çok yordu beni, 6 aydır 14,15,17 gibi regli oluyordum 4 gün falan sürüyordu,mayıs ayının 16'sında geldi 2 gün sürdü ama çok azdı yine bir test yapayım dedim ama mayıs ayının başından sonuna kadar ya iğne batırılıyormuş gibi yada şiddetli kasık ağrıları yaşadım,neyse test yaptım hiç birsey çıkmadı neyse dedim zorlamayım en iyisi,bu ay sadece akintim,hafif kasık ağrısı vs.oldu ee regli de gelmedi falan test yaptım erken gebelik aşırı silik çıktı ama eşim gördü(normalde görmez) 1 gün sonra kaset test yaptım ondada aşırı aşırı silik hatta gölgeli çıktı beklemedeyim şuan 😀😀
😂Aynı ben test yapmaktın sıkıldım valla bakalım ne olacak

Yaşadığım yer küçük eczaneler sayılı artık utanır oldum test almaktan 🤣 insanlar resmen ne zaman hamile kalacağımı tahmin edecek duruma geldiler 😀😀
Aynı durumdayım eşim bu gün 4 tane test daha aldı ve bana diyor ki o testleri alırken eczaneci demiş abi 1 tane al ne yapacan bu kadar testi diye 😂😂

😂Aynı ben test yapmaktın sıkıldım valla bakalım ne olacak
Mesela bugün sol göğüs,sol kasık ağrım oldu baya sırtım da fazlaca ağrıdı eşim diyor ki test alayım mı? Uzun bir süre eczanelerin önünden geçmek istemiyorum dedim biraz daha zorlarsam testlerin reklam yüzü olacağım 😀😀

Benim iki tane çocuğum var canım Allah sana nasip etsin ben sadece hamile miyim değil miyim emin olmak istiyorum adet söktürücü kulanmak ićin yoksa şu an gebelik düşünmüyorum
Amin canım ,Allah razı olsun 🤲 evlatlarını Allah bağışlasın insAllah 🤲🌸 ben geçen aylarda dr.gitmistim tarlusal vermişti gebelik varsa da düşük falan yapmaz bu ilaç demişti,kullandıktan 10 gün içerisinde regli olmuştum

Back
X