Artı med kaset olsun erken gebelik olsun geneli yalancı pozitif veriyor. Days doctor erken gebelik oda yalancı pozitif veriyor. Nimo erken gebelik testi oda aynı şekilde duratest erken gebelik oda aynı şekilde yalancı pozitif veriyor. Önerebileceğim softec erken gebelik testi var ama oda bana 1 kez yalancı pozitif 2 kezde hatalı test olarak çıkmıştı. Ama kullananlar memnunda diyebilirim. Eczanelerde mimea nın kaset testi var o hiç yalancı pozitif vermedi bana kaç kez kullandım falan. First kaset test o hep yalancı pozitif veriyor. Days comfort erken gebelik var ona iyi diyorlar ben hiç denemedim. Freelynin erken gebelikleri genel olarak yalancı pozitif veriyor. Freely marka kaset testlerde yalancı pozitif verdiği çok oluyor. Prodoctor marka erken gebelik testi bende 4 kez yalancı pozitif verdi kimi memnun kimide çok memnun değil. Predictor early erken gebelik herkes çok over bende 2 kez yalancı pozitif vermişti. Laboquik kaset test bende 3 kez yalancı pozitif verdi ki herkes çok överdi bu markayı. Yine aynı şekilde awox en güvendiğim bu markaydi ama eczaneden almama rağmen geçen ay anında çıkan silik çizgiyle bana yalancı pozitif vermis oldu hemde iki testtede yani anlıycan testlerin çoğu yalancı pozitif veriyor kanda yoksa yoktur. Eğer regl olmazda gecikirsen tekrar kan verirsin.Hakkinda hayırlısı olsun inşallah