Canım merhaba benim konum olsa gerek

nisan ayının ilk haftasında,pembe nokta nokta lekelenmem oldu,aynı zamanda kasık ağrısı vs.gibi belirtiler de yaşayınca test yaptım silik çıktı inanamadım, çünkü PKOS var 1 hafta bekledim olursa belli olur diye, kaset test yaptım gozle görülür çıktı,1 hafta bekledim ne olur ne olmaz diye, 27 nisan kan testi verdim negatif çok şaşırdık çünkü belirtiler,testler vs.derken...neyse dedik test vermeye gittiğimde hemşire ile görüştüm geç döllenme olabilir 2 hafta sonra tekrar gel falan dedi gitmedim tabi önce evde yapayım çıkarsa giderim dedim,mayıs ayına geçtik 2.hafta yapım yine silik çıktı ancak 3-4 gün kahverengi lekelenme vs... yaşadım 1 hafta yine bekledim test yaptım yine silik pozitif neyse dedim zamana bıraktım çünkü süreç maddi manevi çok yordu beni, 6 aydır 14,15,17 gibi regli oluyordum 4 gün falan sürüyordu,mayıs ayının 16'sında geldi 2 gün sürdü ama çok azdı yine bir test yapayım dedim ama mayıs ayının başından sonuna kadar ya iğne batırılıyormuş gibi yada şiddetli kasık ağrıları yaşadım,neyse test yaptım hiç birsey çıkmadı neyse dedim zorlamayım en iyisi,bu ay sadece akintim,hafif kasık ağrısı vs.oldu ee regli de gelmedi falan test yaptım erken gebelik aşırı silik çıktı ama eşim gördü(normalde görmez) 1 gün sonra kaset test yaptım ondada aşırı aşırı silik hatta gölgeli çıktı beklemedeyim şuan