fazla naz aşık usandırmışKızlar meraba öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum :) benim bir sorunum var yardimci olursaniz çok sevinirim. 3 ay önce birisiyle tanıştım normalde böyle herkese içim isinmaz hemen ona gerçekten çok ısınması. Oda beni sürekli ariyordu sürekli gorusuyorduk. Ama benim yüzümden artik arkadas olarak kalmaya karar verdik daha doğrusu o verdi. Ben ona genel olarak biraz soğuk davraniyordum yani biraz boyle geri durursam çok istediğimi belli etmezsem daha çok onun hoşuna gider daha çok üzerime düşer sandim ama öyle olmadı. Ama hiç öyle olmadıkızlar aslında hiç böyle soğuk biri değilim sadece biraz naz yaptığımı saniyordum ama usandirdim bi türlü bana alisamadin acilmadin dedi paylasimimiz olmuyo aramiyorsun bile beni dedi. Yani kendi elimle soguttum resmen kızlar yapabileceğim hiç bi şey yok mu bu durumu düzeltmek için nolur yardım edin fikirleri bekliyorum.
fazla naz aşık usandırmışsakin ol öncelikle aceleyedusundm yavaş yavaş aramaya sormaya başla alttan alttan işlemeye başla niyeti var sonuçta çocuğun çok acele etme ama bir şekilde yakınlaşmaya başlarsın artık
Evet canım valla artık ders çıkardım bu huyumdan vazgeçicem inşallah bi faydası olurYani bunu ortası gerek sanırım, çok atılgan olmayacaksın tabi ama arada da ağzına bir parmak bal çalmak lazım.
Aynen aslında onuda düşündüm sonuçta 3 ay cok uzun bi süre değil iyice ona alışıp isinmami bekleyebilirdi. Dimi son bi aciklayim eger beni anlarsa hak verirse devam eder yoksa zaten başka hiç rahatsız etmemSana bu "nazından usandım" açıklamasını yaptığı anda buraya yazdıklarını bize değil kendisine açıklayarak bir çılgınlık yapabilirdin mesela.
Ya da dur, hala yapabilirsin.
Go go go!!!
edit: gerçi şimdi öyle dağları delen mecnun'ları falan düşününce, seninki üç ayda seni gözden çıkardıysa seni çok da aşırı şeyapmamış da olabilir. Hayal kırıklığına uğramamak için samimi bi dille yukarıda yazdıklarını kendisine açıkla bence, dönerse senindir.
olur tabi boşver o da ayak yapıyor aklı sıra sen dediğimi yap bakAyy olur mu sence tekrar ama dün dedim yüzyüze konussak dedim öyle daha zor olur bana kızma dediklerimi dusun hak vereceksin dedi gerçektende haklı yani :/
Kızlar meraba öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum :) benim bir sorunum var yardimci olursaniz çok sevinirim. 3 ay önce birisiyle tanıştım normalde böyle herkese içim isinmaz hemen ona gerçekten çok ısınması. Oda beni sürekli ariyordu sürekli gorusuyorduk. Ama benim yüzümden artik arkadas olarak kalmaya karar verdik daha doğrusu o verdi. Ben ona genel olarak biraz soğuk davraniyordum yani biraz boyle geri durursam çok istediğimi belli etmezsem daha çok onun hoşuna gider daha çok üzerime düşer sandim ama öyle olmadı. Ama hiç öyle olmadıkızlar aslında hiç böyle soğuk biri değilim sadece biraz naz yaptığımı saniyordum ama usandirdim bi türlü bana alisamadin acilmadin dedi paylasimimiz olmuyo aramiyorsun bile beni dedi. Yani kendi elimle soguttum resmen kızlar yapabileceğim hiç bi şey yok mu bu durumu düzeltmek için nolur yardım edin fikirleri bekliyorum.
Dimi kendimi çeksem yine hoslanti varsa oda biter. Off kendime çok kızıyorum ne vardi öyle odun gibi durcak keske olduğum gibi olsaydimSen ara sinemaya ya da başka bir yerlere davet et zamanla düzelir aranız eğer karşı taraf cidden senden hoşlanıyorsa tabi.
Ya yavrum bence adam şeyapmış. Yani 3 ay boyunca benimle ilgilenmeyen, kaale almayan birinin peşinden ben de koşmazdım artık ki adam en sonunda açık açık söylemiş sen bana alışamadın diye, konu sahibi o zaman bile bir şey dememiş anladığım kadarıyla.Sana bu "nazından usandım" açıklamasını yaptığı anda buraya yazdıklarını bize değil kendisine açıklayarak bir çılgınlık yapabilirdin mesela.
Ya da dur, hala yapabilirsin.
Go go go!!!
edit: gerçi şimdi öyle dağları delen mecnun'ları falan düşününce, seninki üç ayda seni gözden çıkardıysa seni çok da aşırı şeyapmamış da olabilir. Hayal kırıklığına uğramamak için samimi bi dille yukarıda yazdıklarını kendisine açıkla bence, dönerse senindir.
Dimi kendimi çeksem yine hoslanti varsa oda biter. Off kendime çok kızıyorum ne vardi öyle odun gibi durcak keske olduğum gibi olsaydim
Ay evet çok haklısın benim bu huyumdan hep arkadaslarimda şikayet ederdi normal arkadaş olarak çok iyisin sicak kanlisin ama sevgili mevzu girince çok umursamaz duruyosun kimse senin ciddiye aldığını anlamaz diyolardiYa yavrum bence adam şeyapmış. Yani 3 ay boyunca benimle ilgilenmeyen, kaale almayan birinin peşinden ben de koşmazdım artık ki adam en sonunda açık açık söylemiş sen bana alışamadın diye, konu sahibi o zaman bile bir şey dememiş anladığım kadarıyla.
Yani adam ilgi sinyali almadıysa kaç ay peşinden koşacak ki?
Ya şimdi şöyle, o biraz da empati yoksunluğundan bence.Ya yavrum bence adam şeyapmış. Yani 3 ay boyunca benimle ilgilenmeyen, kaale almayan birinin peşinden ben de koşmazdım artık ki adam en sonunda açık açık söylemiş sen bana alışamadın diye, konu sahibi o zaman bile bir şey dememiş anladığım kadarıyla.
Yani adam ilgi sinyali almadıysa kaç ay peşinden koşacak ki?
Ayy valla bidaa olsun hiç ole kaçma yapmicam bide kaç kere konuştu benle böyle yapma diyeKaçan kovalanır taktiği de burda yerle bir olmuştur. :)
Hoşlanıyorsanız belli edin kızlar, korkmayın bu kadar.
Kaçanın kovalanmayacağını öğrenmiş oldun böylece. Sana güzel bir kazanım oldu. Umarım tekrar baştan alabilirsiniz.Ayy valla bidaa olsun hiç ole kaçma yapmicam bide kaç kere konuştu benle böyle yapma diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?