- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
- Konu Sahibi nursel2608
-
Öyle yapacağım teşekkür ederim :)Doğru canım haklısın sana hiç acımazBen sadece önceden mesajı ver ki son dakika emrivaki yapamasın dedim.
Evet sorunda bu hamilesin kimsenin çoluk çocuğuyla hemde 1 de değil 3 tane uğraşmak zorunda değilsin heleki pandemi döneminde ve anneleri sağlık çalışanı...Ayol sizemi sormuşlar dünyaya getirirkenHahahah en iyi çözüm ama hamileyim diye eşim izin vermez
Hahaha bana değil de kv sordular mı onu merak ediyorumEvet sorunda bu hamilesin kimsenin çoluk çocuğuyla hemde 1 de değil 3 tane uğraşmak zorunda değilsin heleki pandemi döneminde ve anneleri sağlık çalışanı...Ayol sizemi sormuşlar dünyaya getirirken
Kv denizin kendisi bakıma muhtaçken sizden çocuklara da bak demesi afedersiniz ama yüzsüzlüğün büyüğü olur. Bence o gelmeden ısrarla belirtin. Ben oradayım elbette çocukları da oraya gönder deme ihtimaline karşı!. Kızına söyler veya söylemez ama durumu bilsinÇok teşekkür ederim o kadar güzel yazmışsınız ki ama kv asla ama asla görümcemi arayıp dediklerinizi söylemez aksine görümcem bana söylesin diye kv ye bir şeyler derse o da ısrar eder bakmam için ama tabi ki durum ne olursa netim bakmayacağım ben şuan kendime gerçekten zor bakıyorum halsizliğim oluyor evi bile süpürmüyorum yeri geliyor. Ben hastaneye götürdüklerini duyduğumda aynı tepkiyi verdim eşime daha öncede defalarca söyledim ama eşimde söyleyince ondan kötüsü olmuyor ben kendim hayır diyeceğim ama kv araya sokup bakmam için diretmek gibi bir çabası olursa eşimi araya sokacağım.
:) Bakıcıya güvenemem demiş daha 2 çocuk varken yani ben asla kabul etmeyi düşünmüyorum isteyen istediğini söylesin
Ben son gaz hazırım eşim de hazırdır muhtemelen çünkü daha önce bu tarz bir konu geçti aramızda benim annem vefat ettiği için 40 ım çıkana kadar kim duracak yanımda mevzusu olmuştu ben eşime normal de annenin durması gerektiğini benim annem olsaydı annem dururdu yanımda ama annen çocuklara bakıyor annen benim yanımda kalırsa ablanın çocuklarına kim bakacak en iyisi benim tek durmam yapacak bir şey yok öğreneceğim 3 çocuk lohusalık bir de benim çocuğum olacak olmaz kabul edemem demiştim çok iyi biliyor ablasının 3 çocuğunu istemediğimi bu konuda da yanımda durur dediğim gibi zaten hasta kadına çocuk baktırdıkları için kızgın bende bugün haberi alınca eşime direkt bunu söyledim zaten yazık günah hasta kadına hala çocuk baktırıyor diye eşim de bıktım artık dedi. Yani kimse kusura bakmasın ben hamile olmasam da çocuk bakamam hem kv hemde 3 çocuk. Kv başımın üstünde yeri var aynı şey annemin başına gelseydi anneme nasıl bakacaksam ona da aynı şekilde bakarım. Yarın öbür gün Allah korusun elden ayaktan kesilir görümcemin çocukları büyümüş olsa bile bakacağını zannetmiyorum yine ben bakarım Allah rızası için.Kv denizin kendisi bakıma muhtaçken sizden çocuklara da bak demesi afedersiniz ama yüzsüzlüğün büyüğü olur. Bence o gelmeden ısrarla belirtin. Ben oradayım elbette çocukları da oraya gönder deme ihtimaline karşı!. Kızına söyler veya söylemez ama durumu bilsin
İnsanların bencillik ve çıkarları konusunda kötü, kaka hain ilan edilmek hiç önemli değil, takılmayın bunlara. Sonuçta hamileyim deyip kv yi de istemeyebilirdiniz. Özveri ile kendiliğinden istekli yaklaşmışsınız konuya
Ama dediğim gibi sizin onu çağırmanız diğerleri için aynı bencillikle "annem neredeyse çocuklar tabii ki orada olacak" mantığında algılanabilir büyük ihtimalle. Siz bir şekilde bunun açıklamasını önlemini almalısınız. Önceden söyleseydin, biz bu saatte bir şey yapamayız suçlama ve dayatması ile daha çok canınız sıkılabilir
Hep birlikte baskı ve ısrara giriyorlarsa da bırakın gelmesin kv. Siz teklif ederek insanlık yapıyorsunuz, anlamayana madem öyle siz kendi aranızda çözüm bulun demek lazım.
Eşinizden yardım isteyeceğiniz kesin bence. Hazırlıklı olun herhangi bir taarruza karşı
Kesinlikle katılıyorum o yüzden gebelik ile ilgili hiç bir konuda kimseye yalan söylemek istemiyorum
1. Hastalık bu kızı düşünmüyor diye bende süşünmeyecek değilim kendi anneme ne yapacaksam ona da aynısını yapıyorum.Canim benim kapi komşun gorumcen ve 3 cocugunu annesine baktirirken sen neden atilip bize getir diyorsun ve gelirse pesinden kuyruk gibi 3cocukta sizin eve dolusacagini bile bile. Burada konu acarsin kendi annem gibi gordum evime aldim kvyi torunlara benim evde bakiyor sinir oluyorum diye. Asiri komik durum karsi dairende kizi varken gelinine gelmesi. Anasina cocuklarini baktirmasini biliyorsa kadin ameliyat falan oldu mu bakmasinida bilicek. Asla evine alma esine de canim benim anneni getirsek surekli kardesin kucuk cocuklari bize birakacak bizimde cocugumuz olacak evde 4cocukla ugrasmaktansa kendi cocuguma ayiririm o zamani de. Ayrica niye atiliyosunuz boyle seylere anlamam birde cocuklari bize birakirlar diye tedirgin olmakta sacma bakamam ben cocuklarina bize birakma canim bakici mi yok piyasada diye dik net bi durus gostermek cok mu zor.
Yok zaten yorumlara yazdım olası bir durumda direkt olmaz istemiyorum diyeceğimYalan söylemeyin zaten ne gereği var?
Yavrunuz doğumca bu sefer de hadi gebelik geçti bitti şimdi bak derse ne yapacaksınız?
Kemküm etmeyin direkt istemiyorum olmaz diyin daha az ısrarcı olurlar. Siz açıklamaya çalıştıkça daha çok üstünüze gelirler zira sizi ikna etme umutları halen var.
ynem mesele guven degil. Koy eve kamera, bakici sa bir zahmet ayarla, 3 çocuk dile kolay. Cimrilik. Ama anne de hata bakamam desin. Yazik o yaş araligı da hep öyle bakamamndiyemiyorlar. Eşiniz desin annesine, annesi de bakamam boyle boyle bakicı ayarla diyeEn büyüğü okula başlayacak kreşler pahalı bakıcıya da güvenemiyormuş gerçekten çok cimriler
Evet, hatta seninkiyle kardeş kardeş büyüsün bile diyebilirler.Bakamam diyip kestirip atın küsecekler evet ama umursamayın. Unutmayın kv hastaneden çıktıktan sonra muhtemelen artık doktor çocuk bakmasın diyecek, 1 yaşındaki yavruya sen bari kalıcı olarak bak demeleri olası. Her türlü memnun olmayacaklar zaten.
Yok eşim söyledi kp söyledi kaynım söyledi yapma etme bakma diye ama yok ben bakıcam diyor kv bunlar söylenince eşim kötü oluyor zaten kv bakmak istediği için bakıyorA
ynem mesele guven degil. Koy eve kamera, bakici sa bir zahmet ayarla, 3 çocuk dile kolay. Cimrilik. Ama anne de hata bakamam desin. Yazik o yaş araligı da hep öyle bakamamndiyemiyorlar. Eşiniz desin annesine, annesi de bakamam boyle boyle bakicı ayarla diye
Yoook amannnnEvet, hatta seninkiyle kardeş kardeş büyüsün bile diyebilirler.Öyle bir hissiyat alıyorum nedense.
Gercekten hayirli gelinsiniz , ben biraz asi yorum yapmisim suan farkettim benim kvye bakmak icin atilma dememin sebebi eve dolusucak cocuklardi asiri sert bir sinir cizmezseniz o cocuklardan kacisiniz yok cunku kadin kendi anasina acimamis hala cocuk baktiriyor size hic acimaz1. Hastalık bu kızı düşünmüyor diye bende süşünmeyecek değilim kendi anneme ne yapacaksam ona da aynısını yapıyorum.
2. Çocuklara bakmayacağımı eşime de söyledim görümcem bir şey derse ona da direkt olmaz istemiyorum diyeceğim yorumları okumadınız sanırım ben burda çocuklara bakayım mı diye konu açmadım uygun bir dille nasıl hayır denir onu sormak için konu açtım yanlış ifade ettiysem özür dilerim.
3. O bakmıyor ben niye bakıyorum derdine hiç bir zaman düşmem Allah rızası için yapıyorum bana ayağın ateşlerde yansın da gidemeyesin diyen anneanneme bile bakmış insanım. Merhamet vicdan başka bir şey hasta olan insana bakılır ama tekrar söylüyorum 3 çocuğa bakmam.
İyi niyetiniz de kv nizi anne gibi benimsemişliğiniz de çok bariz zaten. Hazır ve kararlı olursanız herhangi bir taarruz kolaylıkla püskürtülür. Elbette hamile olmasanız da çocuklara sizin bakmanız gerekmiyor. Yine de hamilelik gibi gerçek bir nedeniniz de var malum.. Umarım hiç sorun olmadan çözülür konu kolayca. Size yansıtmaları dev saçmalık olur zaten. Kolay gelsinBen son gaz hazırım eşim de hazırdır muhtemelen çünkü daha önce bu tarz bir konu geçti aramızda benim annem vefat ettiği için 40 ım çıkana kadar kim duracak yanımda mevzusu olmuştu ben eşime normal de annenin durması gerektiğini benim annem olsaydı annem dururdu yanımda ama annen çocuklara bakıyor annen benim yanımda kalırsa ablanın çocuklarına kim bakacak en iyisi benim tek durmam yapacak bir şey yok öğreneceğim 3 çocuk lohusalık bir de benim çocuğum olacak olmaz kabul edemem demiştim çok iyi biliyor ablasının 3 çocuğunu istemediğimi bu konuda da yanımda durur dediğim gibi zaten hasta kadına çocuk baktırdıkları için kızgın bende bugün haberi alınca eşime direkt bunu söyledim zaten yazık günah hasta kadına hala çocuk baktırıyor diye eşim de bıktım artık dedi. Yani kimse kusura bakmasın ben hamile olmasam da çocuk bakamam hem kv hemde 3 çocuk. Kv başımın üstünde yeri var aynı şey annemin başına gelseydi anneme nasıl bakacaksam ona da aynı şekilde bakarım. Yarın öbür gün Allah korusun elden ayaktan kesilir görümcemin çocukları büyümüş olsa bile bakacağını zannetmiyorum yine ben bakarım Allah rızası için.
Ben bakmam bu konuda netim. Evet haklısınız ama ilk kalp ameliyatı olduğunda doktor yorulmak, stres yapmak yok demiş üstüne 3. Çocuğu yaptılar o da 1 yaşında zaten yani kimse bana bel bağlamasın ne 1 tanesine bakarım ne 3 tanesine kv başımın üstünde yeri var ama kabul etmem çocukBakıcıya güvenmeme falan değil, parasını harcamak istemiyor hanfendi. Cüzdan kıymetli.
Kalp hastası anjiyolu annesi bakmak istese bile baktırmaması lazım 3 tane minik bebeğe bakmak kolay mı? Bakıcı bile tutmak isteseniz fazladan para ister, gençler bile zor yetişiyor.
Anneye kıyana acımayacaksınız, şimdiye kadar annesine destek olacaktı en azından 5 yaşında olanı kreşe verecekti. Uzmanlar çocuk gelişimi için kreşe gitsinler diye devamlı söylüyor, iki çocuk kreş yaşında halende annem de annem baksın. Peki.
Bakamam diyip kestirip atın küsecekler evet ama umursamayın. Unutmayın kv hastaneden çıktıktan sonra muhtemelen artık doktor çocuk bakmasın diyecek, 1 yaşındaki yavruya sen bari kalıcı olarak bak demeleri olası. Her türlü memnun olmayacaklar zaten.
Teşekkür ederim. Hahaha ever asi yorum olmuş birazcık ondan bende öyle yazdımGercekten hayirli gelinsiniz , ben biraz asi yorum yapmisim suan farkettim benim kvye bakmak icin atilma dememin sebebi eve dolusucak cocuklardi asiri sert bir sinir cizmezseniz o cocuklardan kacisiniz yok cunku kadin kendi anasina acimamis hala cocuk baktiriyor size hic acimazbakicaksaniz gorumce ve cocuklarina karsi keskin bir sinir cizmeniz gerekir yoksa siz bebeginizle o kalabalik icinde zorlanirsiniz diye yorum yapmistim djdjd hayir demeniz icin uygun yolu aramayin sadece hayir deyin gecin her turlu homurdanir gorumce kacis yok malesef
Cocuklara bakamaz da kv yi isteme atlama fikrimiz ne kadar itici! Sizin de oğlumuz varsa ilerde gelin üç yi istemiyorum.deyince anlarsınız. Kızı sağlık danışmanıymış. Çocuklarıma bakıcı tutsun ama kv yi tabiki gelin de bakabilir zor günlerinde! Biraz empati yapın anlarsınız!!!Canim benim kapi komşun gorumcen ve 3 cocugunu annesine baktirirken sen neden atilip bize getir diyorsun ve gelirse pesinden kuyruk gibi 3cocukta sizin eve dolusacagini bile bile. Burada konu acarsin kendi annem gibi gordum evime aldim kvyi torunlara benim evde bakiyor sinir oluyorum diye. Asiri komik durum karsi dairende kizi varken gelinine gelmesi. Anasina cocuklarini baktirmasini biliyorsa kadin ameliyat falan oldu mu bakmasinida bilicek. Asla evine alma esine de canim benim anneni getirsek surekli kardesin kucuk cocuklari bize birakacak bizimde cocugumuz olacak evde 4cocukla ugrasmaktansa kendi cocuguma ayiririm o zamani de. Ayrica niye atiliyosunuz boyle seylere anlamam birde cocuklari bize birakirlar diye tedirgin olmakta sacma bakamam ben cocuklarina bize birakma canim bakici mi yok piyasada diye dik net bi durus gostermek cok mu zor.
Ahh çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. İnşallah bakalım neler olacakİyi niyetiniz de kv nizi anne gibi benimsemişliğiniz de çok bariz zaten. Hazır ve kararlı olursanız herhangi bir taarruz kolaylıkla püskürtülür. Elbette hamile olmasanız da çocuklara sizin bakmanız gerekmiyor. Yine de hamilelik gibi gerçek bir nedeniniz de var malum.. Umarım hiç sorun olmadan çözülür konu kolayca. Size yansıtmaları dev saçmalık olur zaten. Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?