kizlar akil verin :(

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.606
2.462
448
mrb kizlar...burasi da olmasa ne yaparim bilmiyorum...hemen konuya geceyim..

buraya erkek arkadasim askere gittigi gun uye oldum..en zor,en sikintili gunlerimi burda paylastim..vee koskoca 365 gun gecti erkek arkadasim döndü askerden...oysa ki ne cok beklemistim dogan gunes demeyi,tek derdim askerlikti...ama hicbisey hayal ettigim gibi olmadi ve ayrildik...1.5 ay oldu ayrilali..aslinda bnm sorunum da bu.zaman gectikce unutmam gerekirken daha cok baglaniyorum sanki,zaman gectikce acim azalir sanmistim tam tersi artti..hicbi kotu ani hatirlamiyorum hep iyi seyler aklimda... yemek yerken,calisirken,film izlerken hep aklimda bi an bile cikmiyor,ilk zamanlar bu kdr dusunmuyodum..Allah askina bi akil verin,kafami nasil baska yerlere verebilirim..

haklisin sabirla bekledim ama donusunde sadece 3 defa gordum...degmedigini biliyorum,nasil bu kdr zayif olabiliyorum anlamadim:(

Ben asker yolu bekleyip sonra terkedilen kızlara çok üzülüyorum.
Ama sana bi örnek vereyim. Kizkardeşim eski erkek arkadasıyla üc sene flört etti, askerliğini bekledi. Çocuk askerden geldi, kizkardesim haliyle adı konulsun artık dedi. Çocuk da hiç oralı olmadı. Ayrıldılar.. Kızkardeşim ayrıldıktan bikaç ay sonra şimdiki nişanlısıyla tanıştı. O kadar mutlu ki... Yani bizim şer gördüklerimizde mutlaka bir hayır vardır.

Ben asker yolu bekleyip sonra terkedilen kızlara çok üzülüyorum.
Ama sana bi örnek vereyim. Kizkardeşim eski erkek arkadasıyla üc sene flört etti, askerliğini bekledi. Çocuk askerden geldi, kizkardesim haliyle adı konulsun artık dedi. Çocuk da hiç oralı olmadı. Ayrıldılar.. Kızkardeşim ayrıldıktan bikaç ay sonra şimdiki nişanlısıyla tanıştı. O kadar mutlu ki... Yani bizim şer gördüklerimizde mutlaka bir hayır vardır.
aslinda o bni terk etmedi bn ayrıldım ama o beni buna mecbur birakti..askerden dondugu gun gormeye gelmedi bni, tamam dedim bisi demedim gorustuk bi kere daha sonra 15 gun hic gorusmedik hemde sebepsiz askerden geldi calismiyodu,zamani vardi. soyledim niye boyle diye..psikolojim iyi degil dedi ,toparlanamadim dedi yoksa seni cok seviyorum dedi yine tamam dedim..doguda yapti askerliğini diye ustune gitmedim..neredeyse iki hafta hic konusmadik en son bn dayanamadim yazdim..ayrilalim dedim..kabul etmedi duzelticez dedi,israr etti kbul ettim baristik...ertesi gun bulustuk..kendisi whatsapni acti (bn normlde asla kontrol etmem,kndimden cok guvenirdim) bakarken eski kiz arkadasiyla bir ay once konusmus bunu gordum..beynimden vurulmusa dondum..yuzundeki o alaysi tavır..ya bn nisan hayalleri kurarken o neler pesindeymis..

Canım çok üzüldüm ya bekledin o kadar tabiki sonucu bu olmamalıydı ama olmuş artık buna bi çözüm yok :( kitap oku film izle yürüyüş yap yavaş yavaş aklından çıkacaktır zamanla. Zor tabi evet ama öyl yada böyle geçecek

Hiç bir kötü anım yok demişsiniz o kişiyle ilgili, son buluşmada ki ayrılık nedeniniz en kötü anınız bence, aklınıza getirdikçe soğuyun ve düşünmeyin, değmez.
kotu anim cok ama gözümun onune gelmiyo onu demek istemistim... aklima getirmeye calisiyorum surekli ama o kdr doluyum ki anlatamam..neden diye soramadım bile kitlendim kaldim..icime oturdu resmen. tsk ederim yorumunuz icin bu tarz konusmalar icimi sogutuyo az da olsa.

Canım çok üzüldüm ya bekledin o kadar tabiki sonucu bu olmamalıydı ama olmuş artık buna bi çözüm yok :KK43: kitap oku film izle yürüyüş yap yavaş yavaş aklından çıkacaktır zamanla. Zor tabi evet ama öyl yada böyle geçecek
pirayem canim beraber topikte de konusuyoduk..ya boyle oldu iste gecen koskocaman bi 365 gun kaldi elimde :(

Mayasi bozukmus. Bosver canim. Pisman olacak o. Sen degilsin. Allah iyileri cikarsin karsina. Insallah seni cok sevecek biriyle tanisirsin en kisa zamanda.
umarim bi gun pisman olur doner en cok istedigim sey pismanligini gormek.. cok tsk ederim Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin insallah

kotu anim cok ama gözümun onune gelmiyo onu demek istemistim... aklima getirmeye calisiyorum surekli ama o kdr doluyum ki anlatamam..neden diye soramadım bile kitlendim kaldim..icime oturdu resmen. tsk ederim yorumunuz icin bu tarz konusmalar icimi sogutuyo az da olsa.

Allah insanın karşısına önce kötüyü çıkarırmış ki, ardından gelecek olan iyinin kıymeti bilinsin diye. Siz de geçmişi geçmişte bırakıp, önünüze bakın. Bazen trilyonlar verseniz sahip olamayacağınız tecrübeler yaşarız, bu da onlardan biri işte.

pirayem canim beraber topikte de konusuyoduk..ya boyle oldu iste gecen koskocaman bi 365 gun kaldi elimde :KK43:
Olabiliyormuş böyle durumlar kafaları bi anormal oluyor ya askerlik sonrası. Sen. Onu o zor dönemde yalnız bırakmadın yanında oldun seviyordun. Pişman olma bunun için asla. Seni ayrılığa iten o olmuş sen elinden geleni fazlasıyla yaptın bundan sonrası ona kalmış yıpratma kendini bu kadar. Zor biliyorum ama zamana bırak canım benim :(

Allah insanın karşısına önce kötüyü çıkarırmış ki, ardından gelecek olan iyinin kıymeti bilinsin diye. Siz de geçmişi geçmişte bırakıp, önünüze bakın. Bazen trilyonlar verseniz sahip olamayacağınız tecrübeler yaşarız, bu da onlardan biri işte.
hickimseye gozu kapali güvenmemeyi ogrendim..bn en cok ona guvenirdim..belki baskasi var diyen arkadaşlarıma hep tepki gosterdim,asla yapmaz dedim..asla diye bisey yokmus biliyorum artik...tabi birazda aileme karsi mahcubum herkes bisiler bekliyodu..sudan cikmis balik gibiyim...insallah bir an once gecer.

Olabiliyormuş böyle durumlar kafaları bi anormal oluyor ya askerlik sonrası. Sen. Onu o zor dönemde yalnız bırakmadın yanında oldun seviyordun. Pişman olma bunun için asla. Seni ayrılığa iten o olmuş sen elinden geleni fazlasıyla yaptın bundan sonrası ona kalmış yıpratma kendini bu kadar. Zor biliyorum ama zamana bırak canım benim :KK43:
en cokta o zoruma gidiyo sevgi...kullanilmis gibi hissediyorum kendimi..o orda uzgun diye uykusuz ise gittigim gunleri biliyorum..sesini duyamadim diye caresizse karakolu korkuyla aradigim zamanlar...her sabah kalkip son dakika haberlerine bakmak..bu muydu karsiligi ya inanamiyorum bazen bunlari yasadigima.

hickimseye gozu kapali güvenmemeyi ogrendim..bn en cok ona guvenirdim..belki baskasi var diyen arkadaşlarıma hep tepki gosterdim,asla yapmaz dedim..asla diye bisey yokmus biliyorum artik...tabi birazda aileme karsi mahcubum herkes bisiler bekliyodu..sudan cikmis balik gibiyim...insallah bir an once gecer.

Zamanında 18 ay asker bekleyip, en acı kazığı yiyen ben eğer unutup, yoluma baktıysam ve şu an mutlu bir evliliğim varsa, sen eminim benden çok daha mutlu olacaksın. Çevrene, ailene, arkadaşlarına bakma, kim ne derse desin bir süre sonra unutulacak, sen hayatına doğru yön verirsen, bugün konuşanlar yarın vay be diyecekler. Buraya da yazdım canım :)

Zamanında 18 ay asker bekleyip, en acı kazığı yiyen ben eğer unutup, yoluma baktıysam ve şu an mutlu bir evliliğim varsa, sen eminim benden çok daha mutlu olacaksın. Çevrene, ailene, arkadaşlarına bakma, kim ne derse desin bir süre sonra unutulacak, sen hayatına doğru yön verirsen, bugün konuşanlar yarın vay be diyecekler. Buraya da yazdım canım :)
demek bu aci tecrubeyi sende yasadin yalniz degilmisim demekki.. boyle seyleri duymak umut oluyor cunku hicbisey suan gecmicek gibi geliyor,bidaha bu kdr sevemicem gibi....zaman hemen gecsede gecmise hicbisey hissetmeden bakabilsem keske....Allah mutlulugunu bozmasin canim..hakettigini almissin..darisi basima :) :KK200:

aslinda o bni terk etmedi bn ayrıldım ama o beni buna mecbur birakti..askerden dondugu gun gormeye gelmedi bni, tamam dedim bisi demedim gorustuk bi kere daha sonra 15 gun hic gorusmedik hemde sebepsiz askerden geldi calismiyodu,zamani vardi. soyledim niye boyle diye..psikolojim iyi degil dedi ,toparlanamadim dedi yoksa seni cok seviyorum dedi yine tamam dedim..doguda yapti askerliğini diye ustune gitmedim..neredeyse iki hafta hic konusmadik en son bn dayanamadim yazdim..ayrilalim dedim..kabul etmedi duzelticez dedi,israr etti kbul ettim baristik...ertesi gun bulustuk..kendisi whatsapni acti (bn normlde asla kontrol etmem,kndimden cok guvenirdim) bakarken eski kiz arkadasiyla bir ay once konusmus bunu gordum..beynimden vurulmusa dondum..yuzundeki o alaysi tavır..ya bn nisan hayalleri kurarken o neler pesindeymis..
Çoğu zaman buna benzer hikayeler duydum hep askere gidip gelen adamlar genelde böyle bi psikolojik dönemden geçiyorlar bence hakkımda hayırlısı de ama ben seviyosan mücadele etmeni isterdim açıkçası

Back
X