kizlar akil verin :(

İlgini başka şeylere yöneltsen özellikle yeni çevre yeni arkadaşlıklar sana iyi gelir :KK60: Muhtemelen çok tek kalıp onu düşünüyorsun doğru biri olsaydı telafi etmek isterdi ki onuda yapmamış o kendi gününü gün ederken sen niye üzülüyosun ki :KK14:
tek olmasamda dusunuyorum aslinda...ama evde ailemleyken pek aklima gelmiyor..keske hic gelmese ..onun gibi umursamaz olabilsem.

Bende ayni durumu yasadim. Yasadim derken asker beklemeyi ve eski sevgilisiyle aldatmayi. Ben senin gbi askerin bitmesini bekleyemedim ( tabi bilemezdin boyle degisicegini ne bilesin) ve gercegi gorup onu askerdeyken biraktim. Koydu ona askerde terkedilmek, beniyse vicdansiz bi kiz yapti ( bunu yapacak kiz degldim ben). Ama hakettimi? Cokta haketti.

Askerdeydi, askere gitmeden once zamaninda eski sevgilisiyle konustgunu o askerdeyken ogrendim. Konusmus yani bi ara ama ben asker zamaninda farkettim bunu.
Ogrendim ve ayrildik diye mesaj attim o askerdeyken.
Gordugunde hemen aradi ama acmadim.
Sonra babasi aradi: kizim sen askerdeki adama oyle seyler soylenilmez bilmiyosun?Smdi komutani aradi beni ve " bu oglana ne dediniz kafasina tufek dayadi zor yetistik hemen arayin duzeltin" dedi dedi babasi.
Ben tabi korkuyla aradim.
Ve affettim, neden bilmiyorum ama affettim.
Biz izne gittik oda askerden izin aldi benm aileme acildik. Ailem desteklemedi, cok agladim cok haykirdim.
" tamam evlenin ama bizi silersin haberin olsun, tek istegimiz 2 sene bekleyin sonra ne haliniz varsa gorun' dediler.
Ben tabi havalara uctum.
Sonra ben yasadigim ulkeye geri dondum oda askere gitti son aylarini bitirmeye.
Burya geldim ve kendimle savastim, her gun kabuslar. Her gun aglayarak uyandim bilincsiz. Sonunda dayanamadim.
Ve o hala askerdeyken ayrildim, son verdim. 2 sene gecti uzerinden ve ayrilik mesajimdan sonra ona bir kelime bile yazmadim su gune kadar.

Ben onu beklerdim, su an askerdeyken yari yolda birakan kiz adini aldim.
Ama gercekten beklerdim.
Halada unutamadim zaten, daha dun anilara hediyelerine baktim..
Atamiyorumki.

Ama sonuc olarak diyorumki : iyikide ayrilmisim. Gelecegimiz yoktu onunla.
Dogrusu anilari atamamam, onu unutamamam onu sevdigimden degil.
Farkindayim. Aslinda tum bunlar asik olmayi benimsedigimden oldu. Cok sevdim ben asik olmayi, birisinin kalbinde atmayi, birisi icin "omrumsun" dmeyi. Omur boyu onunla yasamayi, hep sadik kalmayi. Bu cagin kerem ile aslisi olma yolundayken bu zamansiz ayrilik belimi buktu.
Ve ben 2 sene boyunca uzerimden atamadim hala o ölu topragi.

Kk da olsun, gercek hayatta olsun " iyikide aldatmis beni, bu sayede gercek askimla tanistim" diyenleri gordukce bi umut diyorum. Benide bulur elbet o umuttan dogan tomurcuklar.
Sende inancini yitirme lutfen.
erken farketmen iyi olmus bnce en azindan bnm gibi bir sene beklememissin. buyuk hayallerle bekleyip sonucun bu olmasi daha cok koyuyo emin olabilirsin... aman senin unutamamiss olman ,yeni birini sevememis olman biraz uzdu bni..umarim diledigimiz mutlulugu en kisa zamanda buluruz canim.

erken farketmen iyi olmus bnce en azindan bnm gibi bir sene beklememissin. buyuk hayallerle bekleyip sonucun bu olmasi daha cok koyuyo emin olabilirsin... aman senin unutamamiss olman ,yeni birini sevememis olman biraz uzdu bni..umarim diledigimiz mutlulugu en kisa zamanda buluruz canim.

Evet haklisin canim, koyar adama.
Sen bana bakma, elbette unutursun herkes benim gbi olucak diye bisy yok.
Kismetler cikti karsima, ben istesem bisyler olurdu. Ama ben istemedim. Kendimi asktan sevdadan uzak tutmaya karar verdim; tek derdim okulum olsun diye dusunuyorum uzun bi seneler

Evet haklisin canim, koyar adama.
Sen bana bakma, elbette unutursun herkes benim gbi olucak diye bisy yok.
Kismetler cikti karsima, ben istesem bisyler olurdu. Ama ben istemedim. Kendimi asktan sevdadan uzak tutmaya karar verdim; tek derdim okulum olsun diye dusunuyorum uzun bi seneler
yasin kac bilmiyorum canim ama keske kendine mutlu olmak icin sans versen..

yasin kac bilmiyorum canim ama keske kendine mutlu olmak icin sans versen..

Yasim 21 canim.
Merak etme beni canim benim hayata kusmus degilim :).
Zamani gelince elbette bende evlenicem, dgru kisiye buldgumdada mutluluk benm olucak Allahin izniyle.
Ama simdilik ara verdim.
Sen beni bosver, kendi hayatinin tadini cikarmaya basla:KK19:

Yasim 21 canim.
Merak etme beni canim benim hayata kusmus degilim :).
Zamani gelince elbette bende evlenicem, dgru kisiye buldgumdada mutluluk benm olucak Allahin izniyle.
Ama simdilik ara verdim.
Sen beni bosver, kendi hayatinin tadini cikarmaya basla:KK19:
kucukmussun bnden bnde 25 yasindayim...tabiki herseyin bi zamani var,en dogru zamanda dogru kisiyi bulman dileegiyle...
bugun dune gore daha iyiyim sayenizde:KK200:

Ben olsam beklediğime değmediği için zamanıma ve verdiğim değere yazık der önüme bakardım
Ya da tüküreyim seni beklediğim güne derdim desem daha doğru

kucukmussun bnden bnde 25 yasindayim...tabiki herseyin bi zamani var,en dogru zamanda dogru kisiyi bulman dileegiyle...
bugun dune gore daha iyiyim sayenizde:KK200:

Sagol canim benm, hep beraberce mutlu oluruz insallah. Zamani gelince boguluruz insallah askla sevgiyle sevdayla:KK68:

Üzülmene zerrece değmez. Allah gönlüne göre versin. İster istemez zamanla alışacaksın

merhaba:)

uzun bir aradan sonra bir bakmak istedim.. vay be neler yaşamış , neler hissetmişim ..bunları yaşayan ben değilmişim gibi şimdi:)

belki yazımı görenler geleceğe umutla bakanlar olur diye yazmak istedim.. evet herşey dediğiniz gibi oldu hepsiiii geçti gitti..bir zamanlar acıdan ölerek yazdıklarımı hayretlerle okudum.

nasıl bu kadar zayıfmışım , unutulmaayan acı mı varmış? çok şükür ki geçti. pişmanlıktan ölmesini dilemiştim evet pişman oldu kapımda yalvardı ama dönmedim. Attığım en doğru adımdı dönmemek. bu süre içinde hayatıma kimseyi almadım ciddi anlamda hepsini tek başıma atlattım artık daha güçlüyüm. Duydum,gördüm nişanlanmış:) benim kurduğum hayalleri başkasıyla yaşıyor. Nasip :)

üzgün değilim aksine daha güçlüyüm kendime güvenim artık tam. Kimse aşk acısından ölmüyormuş kızlar :)

Back
X