- 18 Mart 2017
- 68
- 33
- 3
- 33
- Konu Sahibi gereksiz_sevgi1
merhaba hanımlar konularından hatırlayanlar olur belki direk konuya gitcem bugün hiç beklemediğim birşeyler karşı karşıya kaldım eşimle boşandıktan anlaşmalı 5.gün oldu bugün biz eşimle sevgili iken eşimin arkadaşıyla sürekli görüşürüz zaten bizi o tanıştırmıştı o zamanlar henüz yeni sevgili dik eşimle ilk birkaç buluşmamızda yanımızda olmuştu daha sonra sık sık telefonda görüştük bir kaç kezde eşim yok ken bulunmuştur ama hiç saklamamıştım çok kıskanıyordu beni görüşme o kadar çok falan diyordu bende senden önce o vardı bişeyler olsaydı zaten sen olmazdın deyip konuyu kapattım aradan bir kaç ay geçti o kişi bana keşke onunla seni onunla tanıştırmasaydım dedi o an eşime hak verdim ve mesafemii koydum hiç görüşmedim evlendik ve eşim beni aldattı ilk öğrendiğimde ben bu kişiye msj attım hakkımı sana helal etmiyorum sen benim hayatımı maf ettin diye ardından bu da bana o ii biri seni gerçekten seviyor ama özür dilerim diye yazmış ve bidaha da 3 yıldır hiç konuşmadık görüşmedik boşandığımızı duymuş ve bana facebook tan arkadaşlık isteği ve msj gönder miş o senin değerini bilemedik elinde ki serveti kaybetti ama olsun sen önüne bak belki böylesi daha hayırlıdır sen hak ettiğin sevgi ve sadakatı mutlaka göreceksin affet beni ben bize çok büyük hata yaptım umarım bi gün düzelir demiş kızlar bu kişi 4 yıldır evli ve çocugu var anlıyorum ki nacizane bir mesaj diil ama ne yalan söleyim kendimi çok tuhaf hissediyorum anlamsız bi mutluluk var içimde bişey olacağından diil asla olmaz ama önemsemek güzel bişey benim iki evladım var olmasa bile yaşadıklarımı başka bi kadına yaşatmam ne yapmalıyım sizce bira eşimin gözüne soka soka görürsem mi facebook tasanki fırsat kolluyor şu gibi hissettim ve resimlerimi beğenip yorumlar yapmış eşim yani eski eşim bunları gördümü ne olur hiç kestiremiyorum bu arada ben hala boşanmış gibi hissetmiyorum sanki o gelcek gibi hala evli gibiyim pişman oldum o da benim zoruma geldi attı imzayı iyi düşün ii düşün diyerek ve çok kötü oldu bazen arıyor