kızlar akıl verinn

gereksiz_sevgi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
68
33
3
33
merhaba hanımlar konularından hatırlayanlar olur belki direk konuya gitcem bugün hiç beklemediğim birşeyler karşı karşıya kaldım eşimle boşandıktan anlaşmalı 5.gün oldu bugün biz eşimle sevgili iken eşimin arkadaşıyla sürekli görüşürüz zaten bizi o tanıştırmıştı o zamanlar henüz yeni sevgili dik eşimle ilk birkaç buluşmamızda yanımızda olmuştu daha sonra sık sık telefonda görüştük bir kaç kezde eşim yok ken bulunmuştur ama hiç saklamamıştım çok kıskanıyordu beni görüşme o kadar çok falan diyordu bende senden önce o vardı bişeyler olsaydı zaten sen olmazdın deyip konuyu kapattım aradan bir kaç ay geçti o kişi bana keşke onunla seni onunla tanıştırmasaydım dedi o an eşime hak verdim ve mesafemii koydum hiç görüşmedim evlendik ve eşim beni aldattı ilk öğrendiğimde ben bu kişiye msj attım hakkımı sana helal etmiyorum sen benim hayatımı maf ettin diye ardından bu da bana o ii biri seni gerçekten seviyor ama özür dilerim diye yazmış ve bidaha da 3 yıldır hiç konuşmadık görüşmedik boşandığımızı duymuş ve bana facebook tan arkadaşlık isteği ve msj gönder miş o senin değerini bilemedik elinde ki serveti kaybetti ama olsun sen önüne bak belki böylesi daha hayırlıdır sen hak ettiğin sevgi ve sadakatı mutlaka göreceksin affet beni ben bize çok büyük hata yaptım umarım bi gün düzelir demiş kızlar bu kişi 4 yıldır evli ve çocugu var anlıyorum ki nacizane bir mesaj diil ama ne yalan söleyim kendimi çok tuhaf hissediyorum anlamsız bi mutluluk var içimde bişey olacağından diil asla olmaz ama önemsemek güzel bişey benim iki evladım var olmasa bile yaşadıklarımı başka bi kadına yaşatmam ne yapmalıyım sizce bira eşimin gözüne soka soka görürsem mi facebook tasanki fırsat kolluyor şu gibi hissettim ve resimlerimi beğenip yorumlar yapmış eşim yani eski eşim bunları gördümü ne olur hiç kestiremiyorum bu arada ben hala boşanmış gibi hissetmiyorum sanki o gelcek gibi hala evli gibiyim pişman oldum o da benim zoruma geldi attı imzayı iyi düşün ii düşün diyerek ve çok kötü oldu bazen arıyor

Ya bi susar mısın? Zihniyetinin gidişatını hiç beğenmedim. Evli adam, istemem yan cebime koy. O adam da karaktersiz. Böyle boşluğa düşer düşmez birilerine koşanları anlamıyorum, anlamayacağım. RABBİM karşılaştım adın böyle evli olup başkasına yazanları da bu yazılanlardan hoşnut olanları da.

Ya bi susar mısın? Zihniyetinin gidişatını hiç beğenmedim. Evli adam, istemem yan cebime koy. O adam da karaktersiz. Böyle boşluğa düşer düşmez birilerine koşanları anlamıyorum, anlamayacağım. RABBİM karşılaştım adın böyle evli olup başkasına yazanları da bu yazılanlardan hoşnut olanları da.

bana bak ağzımı topla ne istediğim var ne yan cebime koyacağım haddini aşma farkındasan kocamdan boşandığı için pişmanım geri dönüş yapamıyorum bu insanlara bişeyler yaşayacak deilim kesinlikle yorum yapma bidaha tanıyorsunuz ki beni bu kadar aşağılayıcı yorum yaptın

"evli cocuklu adamla intikam plani yapim mi" diye mi soruyosunuz bana mi oyle geldi?
intikam alma diil sevgililik falan asla şimdi bu ben ne paylaşsam beğenip yorum yapıyor eşim hala ekli bende ne ben ne o sildi görüp görmediğini bilmiyorum aslında eksik yazdım sanırım düşüncem şu hemen silsem mi yoksa biraz dursa eşim kıskanma mı belki bi barışma imkanımız olur o gün büyük yemin ettim gidip boşanacam senden bugun dava acacam diye geri yutamadım çok pişman oldum

bana bak ağzımı topla ne istediğim var ne yan cebime koyacağım haddini aşma farkındasan kocamdan boşandığı için pişmanım geri dönüş yapamıyorum bu insanlara bişeyler yaşayacak deilim kesinlikle yorum yapma bidaha tanıyorsunuz ki beni bu kadar aşağılayıcı yorum yaptın
Muhtemelen banlanacaksın ama şunu diyim.

Boşluktan sakın yanlış bişey yapma konuşma muhattap olma beşer şaşar.

Birde hakkımı helal etmiyorum diyeceğin adam o değil, tanıştırdı bitti koca insanlar onu ne ilgilendirir artık. İyi olur Allahtan kötü olur kuldan demişler.

Şuan bosluktasiniz , dolayısıyla güzel bir söz etkilemiş sizi.

Boşverin o adamı , boşandiginiz kişiyi de.
Eğer sizi sevseydi aldatmazdi.

Yolunuza bakın. Insaaallah çok mutlu olursunuz.

Adam kurtulduğuna çalmış umursamamış üstelik aldatan o. Sİzin değil onun sizi döndürmek için plan yapıyor olması gerekmez mi?:110:
intikam alma diil sevgililik falan asla şimdi bu ben ne paylaşsam beğenip yorum yapıyor eşim hala ekli bende ne ben ne o sildi görüp görmediğini bilmiyorum aslında eksik yazdım sanırım düşüncem şu hemen silsem mi yoksa biraz dursa eşim kıskanma mı belki bi barışma imkanımız olur o gün büyük yemin ettim gidip boşanacam senden bugun dava acacam diye geri yutamadım çok pişman oldum

He canım he sen önceki kalbini ve ahlakını topla bak söz veriyorum sonra ben ağzımı toplarım. Anlaştık mı?

ben zaten bi fikir arayışı içindeyim eşimle bu sebepten tekrar bir araya gelirsiniz diye eksik olmuş konu amacım kimse ile sevgili olmak falan diil üstelik banlanacaksın ne yaptım ki

He canım he sen önceki kalbini ve ahlakını topla bak söz veriyorum sonra ben ağzımı toplarım. Anlaştık mı?
benim aklımda kalbimde tek bi kişi var o da eşim bi yemin uğruna boşandım üstelik en son günahını almışım sadece kıskanır bi adım atarmı diye düşündüm kimseler flört niyetim yok aslana olamaz burda beni kötü ithamda bulunuyorsun şikayet etcem seni

Şu an boşanmış olmanın verdiği -haklı olarak- boşluktasınız, dikkatli davranın, bir hata yapmayın. O adam evli , bişey yapmam demişsiniz ama insanız , aklımız gönlümüz şaşabilir , sizin şu an çok zayıf ve sevgiye ihtiyacınız olduğu bu dönemde adamın ilgisi aklınızı karıştırabilir. En iyisi uzak durun , daha zor durumlara sokmayın kendinizi. Eşinizi de düşünmeyin artık, aldatmış , bu nedenle de sizi haketmiyor. Önünüze bakın, insallah bundan sonra mutlu olun

benim aklımda kalbimde tek bi kişi var o da eşim bi yemin uğruna boşandım üstelik en son günahını almışım sadece kıskanır bi adım atarmı diye düşündüm kimseler flört niyetim yok aslana olamaz burda beni kötü ithamda bulunuyorsun şikayet etcem seni
Şikayet et tatlım, mesajlarını adminler okusun. Sen banlanırsın ben değil. Ağzını topla, şu bu diyen sensin.
Ben şu an karşımdakine göre inan çok kibar konuşuyorum, iyi ki burda karşılaştın sen benimle ve ben de iyi ki böyle bir zihniyeti burada okudum. Gerçek hayatta tepkim daha farklı olurdu.

Aynı zamanda adamın yazdığıyla sen kendini tatmin edemezsin, yok hoşuma gitti ilgi sevgi diyemezsin. "O karaktersiz adam evli". Diyelim ki o karaktersizlik yaptı, onun ilgisi eşinden boşanır boşanmaz hoşuna gidemez, gitmemeli. Tekrar söylüyorum "adam evli!" bilmem burayı idrak edebiliyor musun?

Konunu tekrar oku ve yazdıklarını tekrar gözden geçir istersen. Kocan seni aldatmış, evli bir adama yazmışsın başımı yaktın diye (adam ne alakaysa) sonra boşanmışsın evli adamın ilgisi ve önemsemesi hoşuna gitmiş ve eşini kıskandırma amacı güdüyorsun. İnan bu yorumlar bile kibar senin düşüncene. Umarım anlamışsındır.

Ek: Aklında ve kalbinde eşin olsaydı başkasıyla evli bir adamla eşini kıskandırmak derdinde olamazdın, ayrıca evli bir adamın ilgisi hoşuna gitmezdi.

Yine bir ek: Eşin seni sevseydi aldatmazdı.

Son düzenleme:
Niye kadina yukleniyorsunuz iki kelimesinden neler cikarmissiniz insanlar sizin yuzunuzden hata da yapsa anlatamiyorlar korkusundan bik bik yapacaksiniz diye.
Konu sahibi bahsettiginiz arkadasla bence muhatap olmayin esinizle ilgili durumu da zamana birakin.

ya niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz neden bambaşka yere çekiyorsunuz konuyu ben sevgili olupta kıskandığını demiyorum ki bakarsanız yazdım konuda bi cvp a bi kaç gün facebook de dursun eşim kıskanır bi adım atar diye umuyorum yoksa dilim mi zaten işim olmaz ben o kadar aldatılma ma rağmen kocamı bırakalım her eziyetin e göz yumdum o tam düzeldi derken meme kanseri oldu her konuda hassasım en son hiç konuşmadığı bi facebook profilinden msj geldi muhtemelen o kadın eşimin tüm geçmişine baktım bi program var silinen 3 aylık arama ve msjları geri yüklüyorum kesinlikle hiç bişey bulamadım yeminimin önüne geçemedim mecbur kaldım boşandım insanları anlamak bu kadar zormu çok kolay karalıyorsumuz

Şu an boşluktasınız ama o kişiye senin yüzünden oldu diye msj atarak bir cevap hakkı vermiş oldunuz o da boşanmış olan kadına yem atarak sizi denemiş gibime geldi.Bu oyuna gelmeyin derim kendinizi kaptırmayın gerekirse silin o kişiyi.Eşinizle yeniden bir araya gelmek istiyorsanız da bunun yolu kıskandırarak olmamalıdır.

Back
X