kızlar akıl verinn

bana bak ağzımı topla ne istediğim var ne yan cebime koyacağım haddini aşma farkındasan kocamdan boşandığı için pişmanım geri dönüş yapamıyorum bu insanlara bişeyler yaşayacak deilim kesinlikle yorum yapma bidaha tanıyorsunuz ki beni bu kadar aşağılayıcı yorum yaptın
Bu mesajda banlanacak bir durum da yok

ya niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz neden bambaşka yere çekiyorsunuz konuyu ben sevgili olupta kıskandığını demiyorum ki bakarsanız yazdım konuda bi cvp a bi kaç gün facebook de dursun eşim kıskanır bi adım atar diye umuyorum yoksa dilim mi zaten işim olmaz ben o kadar aldatılma ma rağmen kocamı bırakalım her eziyetin e göz yumdum o tam düzeldi derken meme kanseri oldu her konuda hassasım en son hiç konuşmadığı bi facebook profilinden msj geldi muhtemelen o kadın eşimin tüm geçmişine baktım bi program var silinen 3 aylık arama ve msjları geri yüklüyorum kesinlikle hiç bişey bulamadım yeminimin önüne geçemedim mecbur kaldım boşandım insanları anlamak bu kadar zormu çok kolay karalıyorsumuz
Yani eşiniz aldatmamış mı

Hiç böyle kıskandırma vs olaylarına girmeyin, iyice ters teper , gidin dürüstçe konuşun ozaman.
Aldatmamış da siz inat uğruna mı boşandınız? Eğer doğru anladıysam -gidin özür dileyin, kıskanır da döner düşünceniz yanlış

Şikayet et tatlım, mesajlarını adminler okusun. Sen banlanırsın ben değil. Ağzını topla, şu bu diyen sensin.
Ben şu an karşımdakine göre inan çok kibar konuşuyorum, iyi ki burda karşılaştın sen benimle ve ben de iyi ki böyle bir zihniyeti burada okudum. Gerçek hayatta tepkim daha farklı olurdu.

Aynı zamanda adamın yazdığıyla sen kendini tatmin edemezsin, yok hoşuma gitti ilgi sevgi diyemezsin. "O karaktersiz adam evli". Diyelim ki o karaktersizlik yaptı, onun ilgisi eşinden boşanır boşanmaz hoşuna gidemez, gitmemeli. Tekrar söylüyorum "adam evli!" bilmem burayı idrak edebiliyor musun?

Konunu tekrar oku ve yazdıklarını tekrar gözden geçir istersen. Kocan seni aldatmış, evli bir adama yazmışsın başımı yaktın diye (adam ne alakaysa) sonra boşanmışsın evli adamın ilgisi ve önemsemesi hoşuna gitmiş ve eşini kıskandırma amacı güdüyorsun. İnan bu yorumlar bile kibar senin düşüncene. Umarım anlamışsındır.

Ek: Aklında ve kalbinde eşin olsaydı başkasıyla evli bir adamla eşini kıskandırmak derdinde olamazdın, ayrıca evli bir adamın ilgisi hoşuna gitmezdi.

Yine bir ek: Eşin seni sevseydi aldatmazdı.
evet hoşuma gitti ama bu deil sevgili olmak anlamına gelmez her kadının hoşuna gider ben cvp bile vermedim bilmeden konuşma haksızlık bu günah alma lütfen yorum yapma şu söylediklerin yüzünden o kadar acıyı ki canım ben asla kötü biri deilim kocam aldattı ama beni çok mutlu evliliğinin boyunca benimde yanlışları hatalarım oldu evde huzur vermedim ailesini istemedim kendim ittim sonra düzeldim evliliğimi kurtarmıştık ister inan ister inanma asla senin bu söylediklerini düşünmedim

Yani eşiniz aldatmamış mı

Hiç böyle kıskandırma vs olaylarına girmeyin, iyice ters teper , gidin dürüstçe konuşun
Aldatmamış da siz inat uğruna mı boşandınız? Eğer doğru anladıysam -gidin özür dileyin, kıskanır da döner düşünceniz yanlış
evet aldatma mış bu sefer inat oldu tükürdüğüm ü yalayamıyorum konuşamıyorum o da bende çok perişanım ben bide meme kanseri oldum yeni teşhis koyuldu çok perişan olduk gitmek hiç istemedi arıyorum nasılsın falan diye ikimizde pişmanım hani ben bi kıskançlık patlaması olur da tekrar bişeyler olur diye umut ettim herkesin fili her şeye dönüyor burda ama hakkımı hela l etmiyorum

evet hoşuma gitti ama bu deil sevgili olmak anlamına gelmez her kadının hoşuna gider ben cvp bile vermedim bilmeden konuşma haksızlık bu günah alma lütfen yorum yapma şu söylediklerin yüzünden o kadar acıyı ki canım ben asla kötü biri deilim kocam aldattı ama beni çok mutlu evliliğinin boyunca benimde yanlışları hatalarım oldu evde huzur vermedim ailesini istemedim kendim ittim sonra düzeldim evliliğimi kurtarmıştık ister inan ister inanma asla senin bu söylediklerini düşünmedim
Kocan aldattı ve suçlu sensin öyle mi? Bu kafa yapısında olmak kolay mı?

Diğer konuya gelirsen tekrar yineliyorum "o karaktersiz adam evli" ilgisi hoşuna gidemez. Ha ben olmam RABBİM korusun da eğer böyle bir şey hoşuma gidecekse kendi yüzüme tüküreyim. İnsan sevgiye aç olabilir ama herkesin bir kriteri, sınırı olmalıdır ve asla aşmamalıdır. Böyle bir durumda yalnızlıktan da ölsen o adamın ilgisi hoşuna gitmemeli.

Ek: Evli bir adamla sevgili olunmaz "metres" olunur zaten.

Yani kocaman insansınız iki evladınız var. Sanki lise aşkı kıskanır da döner mi diye faceden evli adamın yorumundan medet umuyorsunuz. Bi de yemin uğruna boşanmışsınız çocuk oyuncağı değil ki bu. Böyle boşanma sebebi olmaz. Bi de pişmansınız. Sizin iki çocuğunuz var biraz daha makul kararlar vermeniz dileğiyle.

evet aldatma mış bu sefer inat oldu tükürdüğüm ü yalayamıyorum konuşamıyorum o da bende çok perişanım ben bide meme kanseri oldum yeni teşhis koyuldu çok perişan olduk gitmek hiç istemedi arıyorum nasılsın falan diye ikimizde pişmanım hani ben bi kıskançlık patlaması olur da tekrar bişeyler olur diye umut ettim herkesin fili her şeye dönüyor burda ama hakkımı hela l etmiyorum

Geçmiş olsun ama çocukça davranıyorsunuz. Tükürdüğünüzü yalamanız daha mantıklı geldi bana. Kıskandırmak falan hiç hoş değil. Yetişkin bir birey ve hatta anne olarak daha sorumluluk sahibi olmalısınız.

Allah şifa versin inşallah. Tedavinize odaklanın

Geçmiş olsun ama çocukça davranıyorsunuz. Tükürdüğünüzü yalamanız daha mantıklı geldi bana. Kıskandırmak falan hiç hoş değil. Yetişkin bir birey ve hatta anne olarak daha sorumluluk sahibi olmalısınız.

Allah şifa versin inşallah. Tedavinize odaklanın
haklısın sildim şimdi zaten

son pişmanlığın fayda etmediği bu dünyada kendiniz için birşey yapın ve hayata sıfırdan tertemiz ve tecrübelerinizi umutmadan devam ediniz..

yanlış hisler bunlar, erkek milleti işte, adam boşandığın için zil takıp oynayacak kıvama gelmiş ve bi umut sana zarf atmış. masumane değil taibiki...

hayatınıza yanlısları almayın, amaç kıskandırma bile olsa adam evli canım. OLMAAAZZZZZZ...

tatil yap dinlen kafanı dağıt ve bu ruh hali geçene kadar da alma kimseyi hayatına..

boşlukta olabilirsin ama bu seni evli ve eski eşinin tanıdığı bi insanın ağzından çıkan 2 tatlı söze mutlu olacak kadar aciz hale getirmesinn..

güçlü ol ve evlatlarına tutun sıkıca..

Yok yok bırakın inadı filan, ergen değiliz ki kocaman insanlarız, tükürdüğümü yalayamıyorum filan diye düşünmeyin, doğrusu neyse o. Düzgünce konuşun anlatın, bir sorun yoksa aldatmamışsa barışmaya çalışın, böyle alengirli işlerle olmaz.
Gecmiş olsun bu arada

O adamın ilgisinin hoşunuza gitmesi,bundan mutluluk duymaniz hayra alamet değil. Aksine sinirlenip,adamı paylamaniz gerekiyordu. İnşaallah nefsinizin size oynadığı bu sozde 'mutluluk' oyuna kendinizi kaptırıp,bı hataya dusmessiniz.

Son düzenleme:
eski eşini kıskandırmak için evli adamla flörtleşiomuş birde aldatmadan dolayı boşanmış iki çoçuk varmış bunca olayın arasında eski arkadaşınmı derdin anlamadın nasıl bir zihniyettir bu böyle o_Oo_O

Ya Türkiyede insanlar o kadar duygusal boşlukta ve sevgisizler ki...
Hemen başkasının bu açığını kollayıp kendilerine kanal açmaya çalışıyorlar.
Cıvıklığı, hadisizliği, terbiyesizliği, tacizi sevgi sanıyorlar hemen.
Çok yanlış çok.

kocanız aldatmamış buna eminseniz kıskandırmak yerine yanlış anladığınızı ve boşanmakla hata yaptığınızı, yeniden denemek istediğinizi, onu hala sevdiğinizi söylemek ne kadar zor olabilir ki evli bir adamın mesajıyla kıskandırmaktan daha kabul edilebilir bir tutum bu. tabi aldatmadığına bu kadar eminseniz. Ayrıca hastalığınıza üzüldüm. Allah şifa versin.

Hakkımı helal etmiyorum mesajı ne gereksiz olmus.
Aynı şey eşinize gelseydi masumca düşünür muydunuz?
Bence ilginin farkında olduğunuz için boşluğa düşmüş olmanın etkisiyle attınız bu gereksiz mesaji.
Üstelik halen gelen ilgiden rahatsız değilsiniz ve eşinizin bunu kıskanması durumunu dusunuyorsunuz.
Böyle giderseniz beklediğiniz kıskançlık hareketi gelecek muhtemelen ancak duyguları incinmiş bir kadindan: arkadaşınızın esinden...

Back
X