Şikayet et tatlım, mesajlarını adminler okusun. Sen banlanırsın ben değil. Ağzını topla, şu bu diyen sensin.
Ben şu an karşımdakine göre inan çok kibar konuşuyorum, iyi ki burda karşılaştın sen benimle ve ben de iyi ki böyle bir zihniyeti burada okudum. Gerçek hayatta tepkim daha farklı olurdu.
Aynı zamanda adamın yazdığıyla sen kendini tatmin edemezsin, yok hoşuma gitti ilgi sevgi diyemezsin. "O karaktersiz adam evli". Diyelim ki o karaktersizlik yaptı, onun ilgisi eşinden boşanır boşanmaz hoşuna gidemez, gitmemeli. Tekrar söylüyorum "adam evli!" bilmem burayı idrak edebiliyor musun?
Konunu tekrar oku ve yazdıklarını tekrar gözden geçir istersen. Kocan seni aldatmış, evli bir adama yazmışsın başımı yaktın diye (adam ne alakaysa) sonra boşanmışsın evli adamın ilgisi ve önemsemesi hoşuna gitmiş ve eşini kıskandırma amacı güdüyorsun. İnan bu yorumlar bile kibar senin düşüncene. Umarım anlamışsındır.
Ek: Aklında ve kalbinde eşin olsaydı başkasıyla evli bir adamla eşini kıskandırmak derdinde olamazdın, ayrıca evli bir adamın ilgisi hoşuna gitmezdi.
Yine bir ek: Eşin seni sevseydi aldatmazdı.