Bence tamamen sesini duymak için ben inanmıyorum sadece başsağlığı için olduğuna bu aramak için bir bahane, tanımadığımız birinin bile annesi babası ölse üzülürüz tamam ama sadece üzülürüz oturup numarasını bulmak için araştırma yapmayız.
Konu sahibi için ne kadar önemli ki evli barklı bir kadın olduğunu unutup eski sevgilisinin numarasını bulmak için başkalarını bile arayabilecek cesareti bulmuş kendin de ben şahsıma ait utanırdım.
Neresinden tutarsan tut yanlış ve niyet farklı ben sadece ailesini düşündüğünü sanmıyorum
bi de chuky önceki konusundan alıntı yapmış ya eşi eski sevgilisinin profiline baktı diye olay çıkaran kendisi yani bu durumu farklı şekilde de olsa yaşamış
eşinin az çok ne düşüneceğini de biliyodur yani
ayrıca kendisi de böyle durumları hoş karşılamıyo demek ki hadi desem ki kültür olarak bu tarz şeyleri normal karşılayan insanlar olsa anlarım ama öyle değil yani
benim konu başlığı da tuhafıma gitti çünkü sanki eski sevgilisini düşünüyo da kendini aramaktan alıkoyamıyo gibi olmuş başlık
sonradan yazdıklarını okuyunca ölümlerden bahsetmiş şaşırdım ben ilk etapta ilk cümledeki gibi anladım başlığı görünce mesela
ayrıca mesaj da atabilirdi dediğin gibi sonuçta yaşanmış bitmiş normalde görüşmüyosun ne gerek var aramaya
insan bazen akrabasını bile özel olarak aramıyo mesajla veya giderek baş sağlığı diliyo
hadi aradı diyelim eski günlerin hatrına aramış olabilir burda sorun yok dicem
ama bide tekrar ararım demiş çocuğa da telefonda ağlamış filan
yok numaranı bulmak için uğraştım lafları yanlış anlaşılmaya müsait
bi de o çocukta şu anda boşluktadır
bunu iyiniyetli düşüncelerle de yapsa karşıdaki erkek yanlış anlayabilir evli bi kadının bunu düşünmesi gerekiyodu
eğer arayacaksa da eşine de söylesin bu konuyu o şekilde arasın